Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Тъкмо сте заговорили за козметика я споделете,аз съм се спряла на бюбхен,но се чудя какво да взимам има един http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2196&cat=55 или да взема ш-н и душ гелче по отделно как мислите,ще се радвам да обменим мненията си
Аз съм решила да взема сапунче за нааканата дупара, шампоан за тяло и главичка (т.е. един продукт за цялото телце) за цялостно къпане и лосион за след баня + кремче за подсичане.

Попи, боздуган нямам, купи му един студен чай Липтън, та дано се сети ко му мислиш:)

# 631
дрън и аз мисля точно такива неща да взема,много ми хвалят крема с цинк на PENATEN бил много добър за дупето

# 632
Деси, за дупарата съм си записала Судокрем, дерматоложка го беше препоръчала на една майка. Като дойде време за купуване пак ще питам обкръжението с деца и в аптеката да видим:)

# 633
     iii ,как си,ние с теб ще събираме инфо  Laughing         

мн съм добре лаленце (пу пу  fingerscrossed ) Ти как си ? Simple Smile
Аз затова мн мн не се включвам в темите,защото все още съм недобре информирана и сега се уча от мамчетата и разбира се от бъдещите в скоро време тумбачета.
За сметка на това ви чета с мн голям интерес  Hug
Още си стоя в къщи.От страх не излизам мн,че след няколко дена мъжо заминава и няма да го има няколко дни и тогава няма да има кой да ми помага и сама ще трябва да се оправям.
Събирам сили хихихих

# 634
iii лали тва че имате още доста,ако имате за нещо информация и мнение може да споделяте в тва няма нищо лошо,даже ще е добре,а колко бързо ще минат и вашите броени дни не е истина  Praynig Hug Praynig

# 635
iii лали тва че имате още доста,ако имате за нещо информация и мнение може да споделяте в тва няма нищо лошо,даже ще е добре,а колко бързо ще минат и вашите броени дни не е истина  Praynig Hug Praynig

Права е Деси, времето си минава. И аз започнах да пиша в темата като бях в 17 седмица, ей на вече съм в 8-ми месец. Не пречи да се включвате и вие.

# 636
  • на земята
iii,добре съм и аз (пу-пу)  Laughing и аз като сотана сама и карам само на суха храна  Joy,запасявам се с плодове и зеленчуци и хрупам цял ден хихихих..)))Ще се оправиш,вече лошото мина,ще се пораздвижваш по малко вече  Hug      f_desi ,poppy-fairy ,с интерес ви чета наистина,радвам се че сподялете ,много ми е интересно..)))Имам малко опит с племенницата тя е вече на 4,5 г.Мен най ме страх от къпането ,ама ще си взема от онези коритца дето са високи и бебчето ляга на хавлиййка и има за главата  Joy само това си мислех от одеве  Joy

# 637
Абе къде се криете всички бе време не минава,като ви няма.Много ви мързи май в жегичката Laughing я си размърдайте големите тумбаци и драснете някое редче и да измислим някоя темичка за обсъждане Thinking

# 638
Aми мятам се от стая в стая и плувам в собствения си сос HugПожелавам ви да родите веднага след като бебето е готово HugНаправо е жива мъка в тея жеги,пък и нервата+шубето е smile3516

# 639
Деси, и аз умирам от тъпня, гледам един кулинарен канал как готвят цял ден, страшна скука...
Ровех се за кошари, избрах няколко от Арбор, че ми иска да е масив  то тъмна череша (което не знам какво е точно, ама е най-тъмното поне). В Мебел Джен бях харесала също нещо, ама пустия им сайт не се отваря и сега ен мога да разгедам  Cry

Рале, сигурно ти е трудно ама още малко... Аз изведнъж се стреснах нещо, както се тюхках че много време имам и след тия луди сънища как раждам и нямам нищо готово съм се активизирала уж Simple Smile Колкото до шубето, няма как без него. Страх не страх все ще излезе бебо:)

# 640
дрън аз пък избгвам тези предавания и кулинарни сайтове,защото все нещо ми се прияжда,шубето май е при всички

# 641
Здравейте момичета! Като приказвате за климатици направо ви завиждам. Ние нямаме, а сме с южно изложение и направо се варя в собствен сос.  Sick
За обличането на бебето - по добър учител от самото бебе няма, така че няма какво да го мислете от сега.  Flutter
Ние вчера с мъжо решихме да подстригваме кучето, то се видяхме в приключение.  #Crazy На всичкото отгоре по лапите и дупето не даде да я пипапе и сега прилича на пумиярче горкото, че го играеше и обидена цяла вечер.  Mr. Green

# 642
  • на земята
 Joy Дрън-дрън ,и аз го гледам РУДОЛФ (24 часа кухня)  JoyТова ми е заниманието почти всеки ден хахахахха..))))  Иначе момичета тук в Ст.Загора е пак жега по бива от предните дни ,но е задух...))))   Мажа се с МУСТЕЛА и ЕЛАНСИЛ ,за стрий ,мажа в несвяст сутрин и вечер,дали да добри мажа вече окло месец ,много мека кожата,и двете са скъппички,ако се мажа в тоз дух лелел  Joy  Офф да ви питам две сутрини ми изтича едно воднисто бяло,още преди да пишка ,като стана,вечер нали към 12 слагам утрогестана дали от него,уж беше п гъсто или не съм забелязала да е воднисто нали имам превръзка,правих МБ преди 2 дена нияо нямам,пак във филми влезнах  ooooh!

# 643
Аера, нашето куче е пълен абсурд да го подстрижем сами:) И затова принцесата е 3 пъти годишно на фризор  smile3553

Лаленце, аз се забавлявам с Food network повече. Тоя Рудолф ми е малко скучен Simple Smile
Относно течението - нищо ти няма. Важното е че МБ е чиста  newsm10

# 644
  • на земята
Дрън-дрън,да все повтарят гозбите май,а този другия канал не го знам ,сега ще го търся.  ОФ мерси че ми отговори,аз си помислих какво ли не,викам си да не е околоплодна течност  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт