Рязане под езика за стрес

• 19 905
  • 63
  •   1
Отговори
Здравейте,искам да попитам какво ви е мнението за това при уплаха да се реже под езика,така човек се успокявал и се освобождавал от самия стрес.Някой пробвал ли е? Как се чувствате след това,много ли е болезнено? Вярвате ли че е възможно да помогне по някакъв начин.

# 1
  • София
По-голяма простотия не бях чувала.

# 2
Мнооооооооооооооого си стояла на слънце днес... ooooh!  Crazy

# 3
  • Бургас
 Shocked ooooh!

Joy

# 4
  • Велико Търново
Здравейте,искам да попитам какво ви е мнението за това при уплаха да се реже под езика,така човек се успокявал и се освобождавал от самия стрес.Някой пробвал ли е? Как се чувствате след това,много ли е болезнено? Вярвате ли че е възможно да помогне по някакъв начин.

Че мен, ако някой тръгне да ме реже под езика, ще ме хване още по-голям стрес. Глупости са това. Спортувай, разхождай се, чети, ако искаш освобождаване от стреса.

# 5
  • до най-прекрасния мъж
Олеле, малеле! Верно ли мислиш да го правиш? Там е толкова богато кръвоснабдено, че освен кръвоизлив друго не можеш да постигнеш. А така положително ще забравиш за страха, защото ще се замести с болка.

# 6
Ох, чудех се дали да пиша, щото и на мен ми се видя ужасяващо това рязане против стрес, чак ми предизвика стрес...може би е на принципа "клин клин избива", ако някой стресиран му кажеш, че ще го резнеш под езика и да видиш как набързо му минава стреса... Laughing Laughing Laughing ... или просто стреса му преминава за сметка на стреса от рязане...знам ли и аз....

# 7
Не си разбрала - рязане на езика. И край на стреса.

# 8
А си мислех, че няма какво да ме учуди ...
Момиче, не се занимавай с глупости, да не си/му навлечеш някоя инфекция или сериозен кръвоизлив.

# 9

Много ми е важно следното:
1.С какво се реже,
2.Колко дълбоко,
3.Кой следва да го направи,
4.По светло или по тъмно трябва да стане,
5.Важен ли е моментът на изненадата,
6.Колко пъти е възможно /с оглед да си запазим все пак този жизненоважен орган и за други цели, освен за стабилизиране на психическото равновесие/.

Благодаря предварително.

Не си разбрала - рязане на езика. И край на стреса.

За стреса- не знам, но като го клъцнеш отведнъж изцяло, със сигурност занапред ще си създаваш по- малко проблеми!  Peace

# 10
Вижте аз не разбирам от тези неща,така ми казаха.Вероятно никой не е чувал за това,значи не е вярно тогава.Това че съм попитала не означава че съм стояла на слънце или съм луда,просто съм го чувала че било помагало за стрес.Аз също много се изненадах,за рязане под езика,какво общо има със стреса.

# 11
  • София
За пръв път чувам за такова нещо, но ми звучи ужасно абсурдно и наивно.
А кой  ти реже под езика -някоя шаманка, врачка, магьосница ?

# 12
Judy , какви цели ? Embarassed

# 13
Аз също много се изненадах,за рязане под езика,какво общо има със стреса.

Вероятно се клъцва главният нерв, отговарящ за трепетите душевни, който се нахожда под езика. Тъй е, понеже всяка емоция се изразява чрез върха му, значи-  основата на емоцията следва да е в основата на езика.

За какви цели се ползва езикът ли? За паниране, да речем... Rolling Eyes Може и за други манджи.

# 14
Много ми е важно следното:
1.С какво се реже ,
2.Колко дълбоко,
3.Кой следва да го направи,
4.По светло или по тъмно трябва да стане,
5.Важен ли е моментът на изненадата,
6.Колко пъти е възможно /с оглед да си запазим все пак този жизненоважен орган и за други цели, освен за стабилизиране на психическото равновесие/.

Благодаря предварително.

1. с бръснарско ножче
2. не много, да има за по дълго
3. севилския бръснар
4. ако е добър и на тъмно може
5. ако има изненада - по малко ще боли
6. многократно, това все пак е стрес, а не зъб за вадене...

Общи условия

Активация на акаунт