Отговори
# 555
sun_smile ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59. Много здраве и щастие!

# 556
newsm59 Sun_smile_ !!! Да си жива и здрава и ти и бебчо и леко бременеене с още по-леко раждане на финала Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Predizvikatelna, на мен също не ми се искаше да давам много пари за количка, особено като знам , че само около година се ползва....но след мноооого гледане (вече съм спец по колички и може за консултант да ме ползвате), осъзнах, че няма да си покрия изискванията за под 500....а те са: да е 3 в 1, маневрена, здрава, с помпащи гуми...е, и хубава, но това е най-маловажното....нашият квартал е целия в павета и количката трябва да е много здрава...даже заговорихме един татко като минаваше пред блока с детенцето си и го попитахме дали е доволен от количката си (получила съм тик да се заглеждам по количките на хората и да преценявам дали са ок и ако са ок да им видя марката за да ги потърся.....поне това вече трябва да спра да го правя)....и та той ни каза, че това им е втората количка, защото са си изпочупили първата по тия павета на втория месец...и ни посъветва да търсим с амортисьори и по-големи колела......та така си направих сметка, че по-добре да се прежаля и да дам малко повече , но да съм спокойна...и все пак съм много доволна от цената, защото преди да открия тази фаворитът ми беше 1200 , които ми се струваха вече наистина прекалено много  #Crazy Иначе мога да те посъветвам да погледнеш на Илиенци (не знам дали така се пише) , там също бяхме харесали една количка....беше наистина хубава, с големи колела....общо взето беше почти перфектна, единственият проблем и беше, че колелата и бяха статични, което я правеше по-малко маневрена...но пък беше 280 лв. и наистина доста функционална и хубава и пак 3 в 1....бях малко скептично настроена точно там да гледаме, но като се има предвид, че повечето неща по магазините от там ги взимат.....та ако искаш погледни поне информативно Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Mecani, доставката по принцип е на килограми, а не на бройка така че сигурно няма да е много евтино, но пък ако количката е на сметка си струва....въпросният ми фаворит за 1200 лв. го бях видяла в и-бей за нещо от рода на 300-400 долара или евро, не съм сигурна....при всички положения е по-евтино....вече друг е въпроса колко е сигурно, че наистина ще стигне до Бг...аз не мога да си обясня този парадокс в нашата "мила" родина...на фона на стандарта, който имаме как е възможно цените да са по-високи и от най-скъпите държави....но както и да е, да не захващам теми, които ме ядосват, че ще разтроя бебка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 557
Sun_smile_,  newsm59! Бъди жива и здрава, много щастлива и усмихната! Пожелавам ти лека бременност и сладък, пухкав бебок през ноември!   bouquet,  newsm67,   party023,   bigdance2

Момичета, тъй като отново подхванахте болната тема за избора на количка, бих искала да предложа следното: нека всички, които вече са натрупали опит и познания в тази област, да споделят със снимки и инфо своите впечатления. Какво сте научили, какво са ви предложили търговците и т.н.....

Лек ден на всички! Simple Smile

# 558
Sun_smile  nbirthday, желая ти едно сладко и пухкаво бебе и съпруг, който много да те обича и глези.

Predizvikatelna, на мен също не ми се искаше да давам много пари за количка, особено като знам , че само около година се ползва....но след мноооого гледане
Искам само да кажа, че от детето зависи, колко време ще се ползва количката. На мен лично ми беше необходима до 2 г.възраст, макар че я заменях с триколката. Но наистина има деца, които я ползват малко.

# 559
Здравейте момичета!

Sun_smile честит рожден ден! Пожелавам ти много хубаво и спокойно лято!

Мили дами, аз да ви кажа ходих в петък на ФМ при Панова в клиниката на Мазнейнкова и да ви кажа - не съм особено доволна! Прегледа беше 20 мин. Гледахме основно крачета, ръчички и гръбначен стълп. Съвсем малко сърцето, защото малчо много подскачаше. Прегледа беше много на бързо, защото за моя час имаше записани още 3 момичета, та представете си колко внимание ми се отдели. Попитах я дали трябва да се гледат и други неща, но тя каза, че не, всичко било наред и нямало нужда от допълнително гледане. Виждам, че на другите са им отделали доста повече време и са гледани и вътрешни органи и пръстчета са броене. На мен не, направо възмутително. Сега ще си запиша час за друго място, за да съм спокойна, че така не знам дали наистина всичко е наред.

Искам да питам дали на някоя от вас са й гледали вече шийката на матката, защото моята не са. Когато попитах ми каза, че ще я гледа доста по-нататък, което ми се видя малко странно. Една моя прителка загуби бебето си в 6ти месец, защото никой не е видял, че шийката й е скъсена. Затова питам, че малко се притеснявам.

Съжалявам за негативния пост, но искам и другите мами да са наясно при избора си на лекар.

Много хубав и по възможност по-прохладен ден от мен Simple Smile

# 560
  • В къщурката на хълма на феите
Монси аз гледах ориентировъчно, не съм си харесвала нещо конкретно, но за модел, който има доставка до България, доставката беше 30 паунда, което не ми се струва кой знае колко много, при условие, че дадения модел количка в и-бей беше 200 паунда, а в България струва 980лв ..

# 561
  • Варна
Здравейте коремчета Simple Smile))))
 Честит Рожден Ден на Sun_smile_  bigdance2 най вече желая лекоа изкарване на бременността и едно сладко бебче Simple Smile

Относно отворените врати с една приятелка се записахме за 25 юли в АГ, защото сме били имали време до термина. Така , че ако някоя друга варненска мама иска може тогава да се запише да се съебрем повече познати хора. А за Окръжна се обадих и жената каза, че няма проблем и още за този четвъртък, така че на 28 юни ще ходим и в окръжна да видим. Ако някой друг ще ходи да каже.

Относно схващането аз сега смятам да пробвам да ям по една фурма на ден. Мъжа ми спортува волейбол на плажа и от тази година ги е метнал фурмите и никакви схващаня не му се получават, та викам може и на мен да помогне. Ако не друго няма да ми навреди като гледам колко витамини има изписани на опковката и си е натурален продукт в крайна сметка.

Не знам дали на някой друг му се случва , но от няколко дни ми се спи две не виждам и то по цял ден. Изключвам фактора жега, тъй като климатика охлажда целия апартамент и не е от това......
Приятен следобед от мен аз отивам да видя какво прави моето любимо легълце  smile3524

# 562
Sun_smile_ да си жива и здрава, много щастлива, усмихната и разбира се лека бременност и да се радваш на здраво и послушно бебе през ноември.   bouquet
Radulita това, което описваш в никакъв случай не може да се нарече ФМ и те съветвам действително да потърсиш специалист. А за шийката - моята я мерят на всеки 2 седмици и винаги преди преглед ми е доста притеснено.
Синя птичка, щом имаш разкритие, оттук-нататък пазене и само положителни мисли.  Peace
Аз да ви питам имате ли проблеми със съня? Аз се въртя по цели нощи и на където и да се обърна все не ми е удобно.  ooooh! Та майчетата, които са се оборудвали с възглавнички ногат ли да кажат дали има ефект и как си ги нагласят, за да им е удобно?

# 563
sun_smile Честит рожден ден! Живи и здрави , много щасливи и усмихнати винаги.
Момичета не мога да ви изчета съвсем ви загибух.Нямам никакво времеходса на  работа, къщата усилено върви  обзавеждането, баткото е във ваканция , нямам миг да седна да ви изчета, но се надявам да сте супер и ви пожелавам лека бременност. Hug Hug Hug

Monsy количката е страхотна и аз нещо подобно искам.Здължително триколка и с големи гуми.По магазините нищо не харесвам , а това което ми хареса не ми е по джоба.

# 564
Малко музичка за бебоците и за вас естествено .
http://www.youtube.com/watch?v=xbe-oIehMDM
Тази ми е любима.Поздравявам ви с нея.
http://www.youtube.com/watch?v=5GK1xl4Etp8

# 565
здравейте тумбачета
Sun_smile_  newsm59  . расна бременност и пухкав финал ноември
да се похваля и аз вчера ходих на моренце. времето беше мн хубаво, защото не печеше много слънце и отвреме на време имаше облачета. и въпреки, че стоях на сянка успях да изгоря. и то долу на краката точно над стъпалото. и сега ми е зачервено и болиии  Confused  . и забелязах, че и моите крака са ми се подуват от около 2,3 дни, но днес са особено подути долу точно на изгорялото. искам да ви питам как мислите, бъзможно ли е да са ми се подули от това, че са изгорели?
отивам да лягам и да дигам краката нагоре, че дано да спаднат.
с видеозон ли ви мерят шийката? защото и моята май не са я мерили  newsm78
хубав ден

пс качих 2 снимки в снимка.бг, защото някой беше споделил, че няма фейс

# 566
  • В къщурката на хълма на феите
Аера не знам дали може да се смята за смущение в съня, но аз откакто съм бременна сънувам като разпрана /а никога не съм го правила, с изключение може би на няколко месеца през най-дивия ми тийнейджърски период/ и то все едни странни объркани, на моменти супер страшно и смущаващи сънища, чак си се изумявам от богатството на въображението Mr. Green

# 567
 newsm59 newsm38 , Sun_smile_   bouquet
Radulita, миналата седмица бях при д-р. Марков....приключихме за около 15 мин с ФМ,(не защото е бързал - в никакъв случай), но успя наистина всичко да разгледа.... та незнам доколко самото отделено време е показателно. Поне 10 пъти ме пита после искам ли и нещо допълнително да гледаме, но каза, че след като всичко си е наред, няма за какво още да мъчим бебока Simple Smile Та мисълта ми е, че може просто комуникацията й с тебе да не е била на ниво, а иначе всичко да си ви е било наред с бебчо  Peace  Искрено се надявам това да е случая де Wink За шийката имаш ли притеснения от нещо? Не може ли и на ЖК да погледнат ако те притеснява?
Angelin Simon, ти си една доста активна мама,......как смогваш с всичко, направо ти се чудя  smile3501
Monsy, лекинко завиждам, че сте махнали едно от най-големите гайлета от главата си Simple Smile Количката изглежда много добре Simple Smile Аз все гледам да отлагам търсенето и избирането засега.....
Aera, това със съня много взе да ме дразни и мене,....няма оправия......и призовките до двете нули посред нощите ама хич не ми помагат, но се надявам да е от жегите, че иначе,.... Twisted Evil
mecani, към тебе малка молбичка за следващата тема да ни сложиш едно розАво щъркелче Simple Smile Ааа.....и ми е първа бременност Wink Пък за поръчване на количката от някъде си, да си призная и аз мн се колебая още.....страх ме е да не стане да спестим 100-тина лева и да се вкараме в приключения, но пък от друга страна доста познати безпроблемно сега си карат хубавите колички на разумни цени точно така купени,..........

# 568
Здравейте момичета!

Sun_smile честит рожден ден! Пожелавам ти много хубаво и спокойно лято!

Мили дами, аз да ви кажа ходих в петък на ФМ при Панова в клиниката на Мазнейнкова и да ви кажа - не съм особено доволна! Прегледа беше 20 мин. Гледахме основно крачета, ръчички и гръбначен стълп. Съвсем малко сърцето, защото малчо много подскачаше. Прегледа беше много на бързо, защото за моя час имаше записани още 3 момичета, та представете си колко внимание ми се отдели. Попитах я дали трябва да се гледат и други неща, но тя каза, че не, всичко било наред и нямало нужда от допълнително гледане. Виждам, че на другите са им отделали доста повече време и са гледани и вътрешни органи и пръстчета са броене. На мен не, направо възмутително. Сега ще си запиша час за друго място, за да съм спокойна, че така не знам дали наистина всичко е наред.

Искам да питам дали на някоя от вас са й гледали вече шийката на матката, защото моята не са. Когато попитах ми каза, че ще я гледа доста по-нататък, което ми се видя малко странно. Една моя прителка загуби бебето си в 6ти месец, защото никой не е видял, че шийката й е скъсена. Затова питам, че малко се притеснявам.

Съжалявам за негативния пост, но искам и другите мами да са наясно при избора си на лекар.

Много хубав и по възможност по-прохладен ден от мен Simple Smile
Като каза за твоята пиятелка и аз да ти кажа-загубих моето бебе именно при Панова миналата година.Тя знае че ми е оперирана шийката и въпреки всичко не поиска да ме зашие.Моя съвет е ако имаш сериозен въпрос да търсиш и второ мнение.Иначе съм и имала голямо доверие и за обикновен преглед пак бих отишла,но с бременността се насочих към друг.Честито на Sun_smile,да си жива ,здрава,щастлива и много желана...мама!Аз да ви кажа в събота си взех резултата от микробиологията и тъкмо останах доволна че Уреа и микоплазма са отрицателни и се оказа че имам наличие на някакви Грам/- /пръчки Shocked,за който пише че още не е инфекция,а гранично положение.Според док е факт спада на имунитет и ми изписа Флажил,с който искренно се надявам да ги уморя защото иначе били упорити.Нямам думи вече,аз се мия по 100 пъти и секса е само мит -от къде се взеха идея нямам.Иначе аз не мога да спя изобщо,в никаква поза.Хайде спирам да се оплаквам че то край няма:)Хубав ден на вас,и само положителни емоции.                                                                                                                                     П.С-започва преброяването за следващата ни среща в събота/30.06/за пицария О'Шипка на ул"Буда Пеща".Решете за колко часа и ми пишете тези който ще дойдете!             

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 15:07 от Shyny

# 569
Здравейте и от мен, мамчета!!!
Сън Смайл, Ч.Р.Д!!!!Да си жива, здрава, мнооооооооого щастлива и ноември месец да гушкаш едно здраво, пухкаво, ревливо вързопче!!!
И аз не мога да спя през нощта, а и сънувам някакви ужасни кошмари понякога.
И моята шийка не са я гледали, ама на 02.07 съм на ЖК и ще помоля доки да я види.
Днес бях на частно в Щерев и се видя, че ще имаме 100% мъж.Дане и специална снимка направи доки, та и таткото да види достойнството на бебо!!!!Тежи само 302 гр., а откъде намира сили да рита толкова?!
Вчера ходих на стадиона и направих 5 обиколки(около 25 мин. съм ходила), ама май са малко.Ще видим дали днес мъжо ще иска да ме води пак!!!
Лек и приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт