Не знам какво им става и на 2те ми деца, пищят на всеки 2 часа, каката явно е с кошмари, а малката не знам какво й е, но отваря едни големи очи и разперва ръчички (рефлекса на Моро, за стряскане) и изпада в истеричен рев като новородено. Сърцето ми се къса 
За захранването: и аз като Къдричка, след 6 мес, запознаване с храните, почвам със зеленчукови пюрета, после кашички, после месо, после плодови. Поне така направих с каката и сега всичко си яде и няма стомашни проблеми (засега, само на 2,5 г. е). Мен са ме захранвали със сокче и пр. и съм била злояда, сега имам гастрит. Та ще пробвам друг вариант

Мен Майчето ме беше добавила във Фейсбук, но и аз като видях анкетата, схванах намека. Никак не разбрах мотивите, но мнозинството решава. С другата ми групичка на каката сме само във ФБ, по-удобно ми е, но сега ще пиша тук. Иначе там се включват нови мами от време на време, някои го направиха като децата ни бяха вече на 1г. и в интерес на истината много обогатиха групата. Ама, както се казва, здраве да е

Аз меря Т на слепоочието или в ухото, не смея в дупето...
А, таблици за наддаване спрях да гледам, но не са ми били проблемни и децата, та не знам...
за всички притеснени мами на малки бебенца, сигурна съм, че всичко ще е наред! Ох, още не съм я снимала мойта дългокоска, ама не съм и много мотивирана, то лицето й цялото надраскано, хем все ги режа тия нокти...

.
. 100% заставам зад казаното от теб
.

.
Аз досега мерих под мишничка, ама това шило много мърда
.. какво му стана на това бебе... роди се едричък, в началото беше "като по учебник" - спи, цока,спи, цока...., не плаче,малко колики...