5 + теста за овулация, последвани от 2 + теста за бременност???

• 3 634
  • 23
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, чета от август месец на 2011 година, а ето че дойде ред и да пиша. Случая, който ме озадачи е следния: 27.5.2012 МЦ, на 4.6.2012 профилактичен гинекологичен преглед на който се установи херпес, 5 дневно лечение с Ацик ( поради херпеси на устата последните два месеца и както се изрази лекарката тотален срив на имунната система- породен от стрес). По време на лечението зацапване, нормално при лечението изчистване. По мой изчисления и спрямо продължителност на МЦ, овулация трябва да настъпи около 14, 15.6.2012. Започвам тестове за овулация от 12.06, (както и бебеправене)  до 17.06.2012 абсолютно положителни (да отбележа, че тестовата черта на всички тестове е по наситена от контролата). Още след втория тест се озадачих и започна четене по форума, листовки на теста, тази сутрин последен тест за овулация положителен, едновременно тест за бременност + ( чертите са много наситени), след 3 часа пак тест за бременност + ( тестовете за бременност са от най- евтините, а за овулация на Oview). Имам подути и болезнени гърди. Толкова положителни тестове за една година не съм виждала! Как е възможно всичко това? Ще съм благодарна ако коментирате, виждате някаква логика имате някакво обяснение! Аз допускам вариант да съм била бременна, но не виждам как.. след като си имам МЦ и преглед и т.н, а тестовете да отчетат веднага  newsm78, навсякъде чета, че е невъзможно  Shocked!

# 1
  • В сърцето на любимия човек
Защо не направиш кръвен тест? Той най-точно ще ти отговори на въпроса дали си бременна.
Прочетох листовката на лекарството ти и там пише, че не се препоръчва при бременност и кърмене, така че може би не е лошо да се консултираш с лекарката си, след като допускаш възможността да си била бременна. Ако си била бременна към момента на прегледа, няма как да се види на ехограф. Не знам дали ти помогнах  newsm78, може би някой с повече опит и познания ще се включи.
Успех!

П.С: погледни тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112976.0

# 2
Ако си била или си бременна тестовете и за О и за бременност отчитат положителен резултат. Аз също те съветвам да пуснеш кръвен тест и да посетиш гинеколог. Успех.

# 3
Благодаря за отговорите, ясно е че ситуацията ще се изясни след преглед, просто ми е супер странна и не можех да си я обясня. Ще следя положението с домашни тестове така или иначе трябва да изчакам до към 1.7.2012 за преглед. Ще информирам за крайния резултат в тази загатка! Поздрави, приятен и усмихнат ден! Hug

# 4
Пусни си кръвен тест, може и да си бременна след като тестовете за бременост показват +.
Чувала съм тест за овулация да показва + когато има бременост, но не съм чувала тест за бременост да показва + при овулация.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 03:25 от Troy

# 5
Ако си забременяла, според мен в било на предишният цикъл, за да може да хванеш бременността на 12 ти-15 ти. Как ти беше последната менструация, обилна или по скоро - не.

На 4 ти не се е видяло на прегледа, защото е било още рано, отивай веднага на узи, вече ще се види. Тестовете за овулация, хващат бременност, но трябва да е достатъчно високо нивото на хормона, което кзначава, че не си съвсем в ранните седмици. Заминавай на преглед, вече ще се види на узи, не чакай, особено щом бебето е желано, а приемаш хапчета, лекарката ше ги смени  Peace

Единственият вариант тестовете за бременност дапоказват положителна, ясно очертана втора черта е бременност. Тестовете за овулация понякога правят кръстосана реакция и също дават положителен резултат, но пак казвам, че се иска по високо ниво на хормона, за да дадат силно положителен резултата, мога дори да се обзаложа в коя седмица е  Crazy поне 6 та

# 6
Благодаря Ви момичета, цикъла си ми беше нормален обилен, както винаги. Вчера и днес има зацапване, прокървяване не знам какво става  Rolling Eyes, дано всичко е наред. Утре сутрин ще направя тест и ще се чуя с лекаря си за преглед. Бременността е чакана и желана от година, надявам се всичко да е наред Sad

# 7
Ако наистина е желана бременността, не се моткай, ами отиди веднага на лекар, преди да е късно. Ако теста за бременност е положителен- си бременна. Въпроса сега е в коя седмица си  и защо е това кървене. Според мен си бременна от четвърта седмица- нагоре, но това ще каже само лекар. Отивай веднага, не се самонавивай да чакаш още. Няма как да си бременна от този цикъл тъй като е прекалено рано за овулация на този конкретно цикъл, че и да покаже теста, понякога около дните на очаквана менструация има кървене, така че е възможно това изобщо да не е било менструация.

# 8
  • София

Габи, аз ще подкрепя това, което е написала Прахчето (съдейки по правописа от телефон или под напрежение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green) - отивай на лекар веднага. Ако си бременна - както и аз предполагам и има кървене, е добре да се види от какво е. Мразя да плаша хората- ама марш на преглед  Mr. Green

# 9
абе смениха ми сега клавиатурата и съм с някаква френска дето една буква не съвпада с тези с които съм свикнала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 10
Ох,непрекъснато надничам в тази тема! Интересно ми е как се развиват нещата с авторката й!(дано да има бременост ако е желана), но Thinking всичките тези овулационни и бременни тестове какво показват в действителност!?

# 11
някои лекарства също могат да доведат до положителен тест за бременност (написано си е на листовката на тестовете)

# 12
Здравейте, постъпих в болница преди 10 дена, все още се водя в болницата. И така 3 дена инжекции но шпа, утрогестан и фолиева, останалите седем пиех но шпа на хапчета и така си седях в болницата. За тези 10 дена ме гледаха 2 пъти, като цяло съм една добра пътечка от здравната каса за сучене на парички. И ако нямаш познат или не си спешен, т.е не си на прага на смъртта ще си седиш като мен 2 седмици за нищо. Направо съм бясна, защото лекарства и вкъщи мога да пия и един път в седмицата да ида да ме видят на ехо. Крайния резултат е няма бебе, не виждат зародиш, някъде по пътя между болницата и кървенията си е отишло. Трябва да съм в болницата от петък до понеделник ( защото явно петък, събота и неделя не работят , а и касата ще плаща 3 дена Simple Smile)  за да ми направят кръвно изследване, т.е в една огромна болница, като Пловдивските хирургии им трябват три дена за да ми направят кръвно изследване, което аз направих за 3 часа ( излезнах от болницата отидох в най- близката лаборатория и срещу 15 лева готово) и хормона спада Sad  понеделник 2900, вчера 2700! Т. е бременност няма, и за лекарите и професорите бях странен случай, предполагат, че може да е била и стара неуспешна бременност от предния цикъл, аз предполагам, че и моята гинеколожка помогна така да протекат нещата. Както и да е факт е, че без болки само кървене, което спря за 2 дена ще ме държат общо 12 дена 10 от които на хапченца, който сама си купих, защото 2 дена .....ами нямаме, трябва да изпишем, няма в нашата аптека и т.н. това е безумие, което ще продължи и в понеделник, когато ще ги накарам да ме изпишат, защото прекаляват!!!!!!! Отделен е въпроса, че никой нищо , не ти обяснява, жалко, че нищо не се е променило от преди години Sad(((((((((( все същата гавра с хората!!! Но поне научих едно, трябва да си намериш лекар от отделението, при който да ходиш на частната му практика, за да може като влезнеш в отделението да има кой да те лекува, а не да те държат като опитно зайче, жалката истина Sad

# 13
В крайна сметка и лекарите нямат отговор, чакат понеделник да направят кръвни да видят дали спада хормона и да ме изпишат, както написах горе аз вече знам отговора Simple Smile! Дано е станало ясно от написаното, но просто още съм в превъзбудено състояние, защото кошмара с болничната бюрокращина продължава  #2gunfire

# 14
gabitod съжалявам за това което преживяваш Hug Дано всичко се оправи бързо и скоро да си изкараш една спокойна бременност и да си гушкаш така мечтаното бебче Peace

Общи условия

Активация на акаунт