5 + теста за овулация, последвани от 2 + теста за бременност???

• 3 633
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета, така странния медицински случай още неразгадан. Ето движението на стойностите на ЧХГ:
21.06.-2414- постъпих с кървене
22.06-2419- спиране на кървенето
25.06-2900
29.06-2724
2.07-2304- болки без кървене, през нощта преглед, защото достатъчно съм психясала, неизвестността е най- страшна, утре пак преглед, но поне съм си вкъщи и си чакам да се случи нещо, в болницата луднах  Confused По скоро лудвам от стоенето, чакането, неизвестността и всички нещастни и страдащи момичета около мен Cry
Четох из темите за ЧХГ, но подобни стойности не видях да се коментират  newsm78

# 16
  • В сърцето на любимия човек
Пусни питане в темата за стойности на ЧХГ или най-добре утре говори с докторите.
Не разбирам от тези стойности, но от това, което съм чела, знам, че трябва да се удвоява на 48 часа.
Стискам ти палци fingerscrossed

# 17
gabitod а докторите какво ти казват?

# 18
Докторите... не казват ....професора каза, че съм странен случай. Сигурно имат предположения, но не гадаят и не казват, утре още един преглед, надявам се на отговор! Ще пиша, когато разбера диагнозата.

# 19
...само един предположи, че може да е стара извънматочна, от по преден цикъл, т.е да има остатъци в тръбата нещо от сорта  Sad, но пък покачване и спадане на ЧХГ? Объркано е много  Confused

# 20
Закъснях с писането, но бях прекалено бясна Simple Smile, в крайна сметка след 10 дена лежане и пиене на хапчета, на 11 след много нерви и .....се задействаха и веднага прогледнаха- установиха извънматочна на 12 ден лапаротомия, премахване на едната тръба и още 5 дена престой до излизането ми от болницата. Можеха да ми спестят поне 10 дена нерви и пари!!!!!!

# 21
ООооо забравих да спомена, че тази извънматочна ...предполагаха, че е тумор...общо взето ме побъркаха Simple Smile) тези 17 дни!

# 22
оле съжалявам доста нещо си преживяла. Важното е че всичко вече е наред. Пожелавам ти успех Hug и да не се сблъскваш повече с такива неприятности.

# 23
Ако си била или си бременна тестовете и за О и за бременност отчитат положителен резултат. Аз също те съветвам да пуснеш кръвен тест и да посетиш гинеколог. Успех.
Миналия месец реших да пробвам това с тестовете за овулация Simple Smile Показа ми две черти и на следващия ден направих тест за бременост, но си показа категорично една черта  Laughing Така че съдейки по моя опит тестовете за овулация не са показателни Wink

Общи условия

Активация на акаунт