Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За съжаление тестът е отрицателен Sad
Нищо - следващия месец ...

# 181
  • София
Нищо, следващият месец.   Hug

# 182
Стискам палци за следващия път Hug

# 183
За съжаление тестът е отрицателен Sad
Нищо - следващия месец ...
[/quote
Ще стане.Дори ще е по-хубаво,и тръпката ще е още по-голяма след толкова чакане. Hug Hug Hug  bouquet

# 184
Ассос, жалко,но поне сега няма да таиш напразни надежди!Но съм сигурна,че следващия месец ще стане Wink стискам палци!

# 185
Assos Hug следващия месец ще стене

# 186
  • София
Assos Hug следващия месец ще стене

Ако Асос стЕне следващия месец най-вече ще стАне Simple Smile

# 187
  • София
Може! И аз съм имала ужасно болезнени зърна, даже сутиенът ме дразнеше. Мина ми, не бях бременна, явно е било на психосоматична основа.

Трябва да поразуча психосоматиката!
Такива очевадни и реални симптоми дори и не подозирах, че мога да си самопричиня Simple Smile
Мисля си, че ако е контролируема някак би могла да ме отърве от една две досадни болежки Simple Smile

# 188
 Joy Joy Joy Joy хаха не съм го видала ма грешката е вярна хихихи

# 189
Асос, не е точно самовнушение. И преди другите си цикли, на тялото ти пак му се е случвало същото, просто не си се вглеждала толкова в него. А сега се ослушваме, и забелязваме висчко. И аз бях така миналия месец. Веднъж даже се събудих от пробождане в яйчника, и си викам , ето имплантира се, ахахаха  Joy

Ама какво да прави човек, като иска и чака!!! Така, че спокойно, откъм психоматика, психотроника и психоанализа, всичко ти е ок.

Аз силно ще се постарая този месец да не се втренчвам толкова в тялото си, но нищо не обещавам  Mr. Green

Все някога ще стане, дали този месец или другия, то само ще си реши, ние можем само да работим по въпроса и да си го чакаме!  Peace

# 190
Добро утро Simple Smile Хубав и усмихнат ден на всички!!!

Assos следващия месец е твоя Hug

# 191
добро утро,момичета.днес ми е 6 -ти ден закъснение ,вчера пак отрицателен тест ,а температурата не пада.ще чакам да станат 10 и отивам на лекар.даниела_eмил направи същото,стискам палци да сме от тези, при койито тестовете не отчитат правилно.
на другите момичета успех и приятен ден

# 192
  • до най-прекрасния мъж
добро утро,момичета.днес ми е 6 -ти ден закъснение ,вчера пак отрицателен тест ,а температурата не пада.ще чакам да станат 10 и отивам на лекар.даниела_eмил направи същото,стискам палци да сме от тези, при койито тестовете не отчитат правилно.
Най-вероятно има бебе, но не ти отчитат тестовете, както става с не едно момиче. Пази се и се дръж така, сякаш си бременна, а ако си, няма как да не разбереш скоро.
Мен от вчера нещо ме гложди, дърпа и приболява долу, но не знам какво е и друг път ми е ставало. До моят ден има още поне 5-6 дни, днес ми е 23 ден от цикъла, така че е рано за ПМС. Знам ли, може да реши да подрани отново този месец. Божа работа, каквото такова. Днес милото започват сезона усилено и не знам кога ще бебеправим пак, вероятно ще е към септември чак. Ако този месец не е станало, де! Все още има доста време Simple Smile

# 193
  • София

За по голямо спокойствие според мен си направи както Asos кръвен за да си сигурна дали е бременност или има някакъв проблем.

# 194
Здравейте момичета.Аз току що се връщам.С моят приятел ходихме малко из магазините и сега съм вече тук.Голяма жега е.На мен почти ми свърши М,но както се очертава пак няма да оцелим О,понеже тези дни половинката тръгва на път и сигурно няма да е тук няколкос едмици.Но пък вече няма да се вманиачавам.Когато е тук ще правим и така.Когато стане.Дори смятам вече наистина никакви тестове,и да пресмятам кога са плодовити дни и т.н.Ще се радвам на живота и на човяекът до мен и това.Когато стане-добре дошло. Hug Hug Hug

И на мен тази сутрин официално ми свърши М. Simple Smile pretty_shineee - колко дневен е твоя цикъл и на кой ден ти е О? При моя 29-дневен, О ми варира между 15 - 16 - 17 ден

Общи условия

Активация на акаунт