Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните предизвикателства, обсъждани във форума?
Какви са някои от стратегиите, които членовете на форума споделят за подкрепа и справяне с предизвикателствата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите, които членовете на форума споделят за подкрепа и справяне с предизвикателствата?
-
Какви са препоръките по време на бременност?
-
Каква е базалната температура и как се използва за определяне на овулацията?
Дано този месец ти донесе повече късмет, както и на всички нас!!! С такова заглавие на темата, обаче няма как да не е всичко прекрасно този път!
Утре ще ходя до личната лекарка да видим имам ли полипи по гърлото, какво се случва, вече един месец не мога да се оправя. И едно кръвно изследване ще пусна за всеки случай, за мое успокоение. Иначе за имунната система си мислех да си купя Цитрогард, обаче какви неща прочетох, направо ми се изправиха косите - как бил пълен с консерванти, които всъщност били виновниците бактериите да умират, как потискал овулацията... В същото време чета и абсолютно противоречиви мнения на доволни хора. Не знам вече в днешно време, фармацията е такава мафия, че както може да ни излекува, така може и да ни съсипе. Не знам на какво да вярвам!

По принцип цикъла ми е около 30 дни, но се случва много рядко и да закъснява с около седмица! 
аз с моя нередовен цикъл и продължителност от 36дни, не съм обедена, че мога вече да преценя кога е моментът за действие! БТ не съм я мерила от Ц, защото нали бяхме на почивка и не можах, дойде ми на 7ми и ми свърши на 11ти. Ако започна от утре, дали ще е грешно ?
, но по мои изчисления до четвъртък, най късно трябва да еноколо 21-22 мм, така че тогавам оваквам ову. Лекаря ми каза, че за да стане по - лесно бебе се иска много секс в седмицата с овулацията, поне всеки ден. Така забременях и предишният път, по такава схема ще действам и сега, горкият ми мъж 

, не се предавайте!