Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, аз отпадам и този месец, преди малко ми дойде Sad

# 511
Тoito, графиката ти до тук не показва още да е имало ову. Като мериш с дигиталния го задържай две, три минутки след сигнала. Според мен действайте, а то графиката ще си покаже кога е била  Hug

# 512
Тоито, при средна дължина на цикъла 33-34 дена, няма как овулацията да ти е на 13-14 ден. По скоро от тук нататък очаквай овулация.

Асос, трябва да си с изключително къс цикъл за да имаш овулация на 8 ден Wink

# 513
Много е тихо тук, няма ли някой да се похвали? Hug

Илюжън, при теб как е? Хайде дано да е бременност? baby_neutral

# 514
Още 2-3 дни и ще изкочи тя с теста  Wink

# 515
И аз чакам някой дс повлече крак  Laughing
На мен пък този месец ми се случва нещо странно ... определено не съм от хората които си въобразяват симптоми , но съм с болки като ПМС, гадене почти всеки ден и вълчи апетит и то още от деня на овулацията хахаха. За съжаление имам да изчакам още една седмица, но не тая кой знай какви надежди.

# 516
  • София
Асос, трябва да си с изключително къс цикъл за да имаш овулация на 8 ден Wink

Тестчетата са ми по график.
По-добре да преваря, отколкото да изпусна Simple Smile

# 517
И аз чакам някой дс повлече крак  Laughing
На мен пък този месец ми се случва нещо странно ... определено не съм от хората които си въобразяват симптоми , но съм с болки като ПМС, гадене почти всеки ден и вълчи апетит и то още от деня на овулацията хахаха. За съжаление имам да изчакам още една седмица, но не тая кой знай какви надежди.

Нищо не се знае, нещата стават, когато най-малко очакваш! Hug

# 518
Ще започнете да си признавате една по една. Значи минимум 3 положителни чакаме  Mr. Green

# 519
Уф, не знам .. Troy - 36дни ми беше този месец дължината на цикъла. Знам, че е почти невъзможно, но за разлика от миналата седмица, в момента се чувствам много по суха и ЦС не забелязвам или е почти незабележима, и по-скоро по това съдя, но да .. ще продължа да я измервам Wink че да видим дали пак ще падне Simple Smile

# 520
Тоито ,забрави за ЦС-та, хвърляне на боб и гледане на кристално кълбо  Mr. Green
При 36 дена цикъл най- рано може да имаш овулация на 20 ден, а ако е по рано значи има някакъв проблем, който едва ли ще позволи да забременееш.

Даниела-Емил, едва ли ..., обикновено ако има бременост симптомите ми се появяват на 20 ден от цикъла Wink а ако няма бременост си ми идва без никакви симптоми Simple Smile

# 521
Моят цикъл,и той е над 30 дни.И все забелязвам около 18ти-20 ден силни пробождания в единият яйчник.Искам да ви попитам момичета,каква е ЦС като сте в О?
И задължително ли е винаги да има такава ЦС винаги около О.Аз поне не съм забелязвала.Казват,че е прозрачна,разтеглива...и с отминаването на О ставала по-гъста и лепкава.

# 522
Добро утро момичета!  bouquet  Влизам за малко, че тръгвам за работа. На мен ми е вече 3-ти ден цикъла, доста е обилен, но за щастие този път не ме боля корема, както обикновено.

Птити, иаз така съм чела за ЦС, но не съм се вглеждала много, че досега не съм засичала О и не сум мерила БТ, но след като ми свърши, почвам да меря БТ.

Да ви се похваля, че на 27 следващия месец тръгваме за БГ, за 1 месец отпуска, нямам търпение. Laughing Не сме се прибирали цяла година и сега запозва да ме тресе повече носталгията! Ще ходим на море с мажа ми и детето. Иха, много съм щастлива! newsm44
Приятен ден на всички, и не забравяйте да се усмихвате! Hug

# 523
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, мацки, минавам само да ви нагледам как сте. Виждам никой още не се е похвалил с двете чертички.
Troy, Illusion,  стискам палци, дано са бебета и при двете ви. Вчера се зачетох по една тема за мами, които са успели да забременеят много трудно в подраздела Проблемно забременяване. Толкова мъка има по света, че не е истина. Начетох се на какви ли не истории, дано при всички нас стане бързо и най-вече безпроблемно.
Аз мислех да меря температура този месец, но няма да стане. Милото става много рано за работа - към 4, аз се разсънвам, ставам да пишкам, а после спя по 2 часа само още. Не знам и докога ще става така рано. Ако по някое време си върне стария ритъм, аз пък трябва да ставам в 4 да меря. Освен това до последно не се знае къде ще спим - у нас, у тях или на нашата вила. Пускам се по течението, пък каквото стане. Като си спомням в началото как се боях да не направим белята, сега ми е смешно. Разбрах, че не ставало толкова лесно и бързо.
Момичета, как мислите, дали трудното забременяване се предава по наследство? Моята майка е загубила първото, след това още няколко аборта, накрая живо родено, но починало бебе и най-накрая аз след 25 години опити. На милото майката е забременяла след 7 години. Дали и нас това ще ни последва? Много се опасявам, че е възможно, а аз искам бебето сега, не по-късно. Сега сме още млади, ще ни е лесно да го отгледаме, ще има време и за второ евентуално. Не искам да раждам на 40 и да съм баба докато детето ми порасне.  

# 524
Добро утро, сладурки!!!!

Ивка, не се притеснявай. Не е по наследство. Зависи си от жената и физиологията й.

И моята майка 7 години е чакала първото си дете, но е имала нередовен цикъл, някои месеци изобщо не е имала. Аз съм станала два дни преди очаквания цикъл, ахахаха, по инициатива на баща ми. Какви подробности само знам  Mr. Green

Мен също ме глождят такива мисли за предаването по наследство, но мисля, че хормоните и всякакви други репродуктивни показатели не се предават по наследство. Но нека и някой по-компетентен да каже!

Общи условия

Активация на акаунт