Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ooo Биби...иска ми се да съм там в момента....не съм от там от Шумен съм...а мъжа ми е там командировка...и ми разчовърка раничката!  Laughing
Гастрит нямах...ама си го докарах с неядене....и проблеми с бъбреците....а си бях много здрава до преди година...лекарите ми казват от диети и бързо отслабване!А с първата ми бременност имах ужасни 3-4 месеца...скъсвах се от повръщане от леглото не исках да ставам от страх ...ужас не ми го напомяй,но все пак съм убедена че може да не е така при следваща бременност,или поне се надявам да е по леко!

# 556
Пчеличка, втората бременност била по-лека от първата (поне така казват) Wink
Биби, и аз бях чела нещо такова, относно БТ. Също и гинеколог ми го е казвал, че измерена от няколко дни (преди, по време и след О), ако има задържане на такава температура, може би това е бременност. Днес съвсем случайно се видях с приятелка на майка ми, която работи в гинекологичен център и я попитах, каква е причината за задържането на базалната ми температура вече 3ти ден, тя ми отговори "Или не е измерена правилно, или е наличие на бременност", но било рано да се каже, защото, както написаното от теб и тя ми каза, че задържането и е трябва да е повече от 10дни. Обяснявало се с инплантацията, знам ли ...

Нервите ми нещо за опънати от 2-3дни и днес за капак си го изкарах на милото "без вина виновен" ... е, малко беше де Simple Smile Но не знам какво ми стана, както се смяхме и изведнъж ми прищрака, сякаш съм пред цикъл, а е още много рано до него - вчера както се смяхме за една глупост, изведнъж аз се разплаках, после се смях .. абе чудо съм  Embarassed дано ми прости

СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ, МИЛИЧКИ!  EFP EFP EFP stork-boy stork-girl 1stroller

# 557
  • София
Момичета, аз започвам да стягам багажа за морето  Grinning , там ще поработим по въпроса, въпреки че овуто ми мина. Надявам се след десетина дни като се върна да има вече похвалили се.
Успех на всички в бебеправенето  Hug

# 558
  • до най-прекрасния мъж
...............
Нервите ми нещо за опънати от 2-3дни и днес за капак си го изкарах на милото "без вина виновен" ... е, малко беше де Simple Smile Но не знам какво ми стана, както се смяхме и изведнъж ми прищрака, сякаш съм пред цикъл, а е още много рано до него - вчера както се смяхме за една глупост, изведнъж аз се разплаках, после се смях .. абе чудо съм  Embarassed дано ми прости

Това ми е толкова познато. След овуто и аз ставам нетърпима, добре че моят мъж е търпелив, та не се сърди. Последният път се закачахме, боричкахме се, той ме гъделичкаше, после аз го подхванах него. В един момент, както се хилехме, той, без да иска, ме удари с главата си по носа и аз се разплаках. Ми не ме заболя толкова, но защо изведнъж ми стана тъжно, не знам. Поревах си малко, той ме гушна /миличкият е голяма душица - разрева ли се, веднага ме гушка да ме успокоява/, после пак се смяхме. Та общо взето в лутеалната фаза съм доста лабилна и на моменти заядлива.  Embarassed

# 559
...............

Това ми е толкова познато. След овуто и аз ставам нетърпима, добре че моят мъж е търпелив, та не се сърди. Последният път се закачахме, боричкахме се, той ме гъделичкаше, после аз го подхванах него. В един момент, както се хилехме, той, без да иска, ме удари с главата си по носа и аз се разплаках. Ми не ме заболя толкова, но защо изведнъж ми стана тъжно, не знам. Поревах си малко, той ме гушна /миличкият е голяма душица - разрева ли се, веднага ме гушка да ме успокоява/, после пак се смяхме. Та общо взето в лутеалната фаза съм доста лабилна и на моменти заядлива.  Embarassed
И аз съм същата....все нещо ми е криво...добре че сме попаднали на добри мъже,че се опитват да ни разбират,колкото могат разбира се де...щото се съмнявам че успяват винаги!

# 560
Здравейте момичета,
Казвам се Теди и имам огромна нужда от помощ! Вече имам два спонтанни аборта, като последният ми беше на 14-ти май! Преди две седмици започнахме първите сексуални контакти, като само веднъж сме го правили без презерватив. Преди два дни отивам на контролен преглед, след абразиото защото от тогава все изникват някакви проблеми и  Shocked  Thinking newsm78 #Crazy лекарката се плесна по главата и ми казва: ТИ СИ БРЕМЕННА в 6г.с!!!!!
Аз щях да получа удар, отидох вчера на друг лекар и той вижда плоден сак в 6 г.с!!!
Ние обясняваме, че няма как да съм в такава голяма седмица, та аз доскоро бях с кървене след аборт.
Питахме ги дали не е останала част от предходната бременност която да не е изчистена, а те вдигат рамене и казват да изчакам 10дни и пак на преглед.
Тестовете ми за бременност са отрицателни!!!!
Моля помогнете и не ме убивайте заради това, че сме безотговорни защото и ние нямаме обяснение!!!

# 561
Добре дошла, Теди! Първо съжелявам за аборта ти ... и 2ро, след това колко време ти кървя и изобщо дойде ли ти нормален и редовен цикъл. Задавам този въпрос, защото наскоро моя приятелка претърпя аборт и доскоро дори и не и позволяваха секс да прави, защото е било опасно. Кога се очаква, че си забременяла? Но щом 2ма лекари са преценили бремеността ти - мисля, че не виждам причина да се плашиш. Както се казва "Чудеса се случват постоянно". По-странно е защо не успяваш да хванеш бременноста с тест, но защо не пуснеш кръвен?? Защото 6та г.с не е никак малко

# 562
Добре дошла, Теди! Първо съжелявам за аборта ти ... и 2ро, след това колко време ти кървя и изобщо дойде ли ти нормален и редовен цикъл. Задавам този въпрос, защото наскоро моя приятелка претърпя аборт и доскоро дори и не и позволяваха секс да прави, защото е било опасно. Кога се очаква, че си забременяла? Но щом 2ма лекари са преценили бремеността ти - мисля, че не виждам причина да се плашиш. Както се казва "Чудеса се случват постоянно". По-странно е защо не успяваш да хванеш бременноста с тест, но защо не пуснеш кръвен?? Защото 6та г.с не е никак малко
Здравей,
Ами кървя ми около 20 дни и то май причината беше в едни от лекарствата които вземах.
Ами не нормален цикъл не ми дойде, ами ние от миналата седмица правим.
Те и лекарите не знаят какво е точно, а мен ме учудва освен цялата ситуация също така и тестовете. Ами за кръвен тест знам но в момента съм в малък град където няма хубава лаборатория.
 Cry
Съдбата май си играе с нас!!!!!!!!

# 563
  • Тук
Как така си в 6 г.с. , а първите ви контакти са били преди 2 седмици?! Да не би да не си била изчистена добре от абразиото? Иди за трето мнение

# 564
Как така си в 6 г.с. , а първите ви контакти са били преди 2 седмици?! Да не би да не си била изчистена добре от абразиото? Иди за трето мнение

Точно това ни изумява и нас, но най-странното е, че това което се вижда е точно като плодно сакче, дори си има и мехурче.  #Crazy  #Crazy

# 565
  • до най-прекрасния мъж
Добре дошла и от мен, Теди. Звучи невъзможно да си бременна в 6 г.с., защото реално преди две седмици ти е бил първият сексуален контакт. Дори и да си имала Ову тогава и да сте я хванали, няма как да си в такава седмица. Най-много да си в 4та, но 6та  Rolling Eyes. Стискам ти палци всичко да е наред и ако наистина си бременна, да износиш здраво и усмихнато бебенце. По какъв начин се установи, че си в точно 6та седмица? Но от друга страна, като се замисля, 4та няма как да се види.
Тоито е права, чудеса се случват постоянно. Може това да е твоето чудо. В коя седмица ти беше аборта? Единственото, което ми идва наум е две овулации една след друга  Rolling Eyes

# 566

Точно това ни изумява и нас, но най-странното е, че това което се вижда е точно като плодно сакче, дори си има и мехурче.  #Crazy  #Crazy
Добре дошла!
Има ли сърдечна дейност?

# 567
Добре дошла и от мен, Теди. Звучи невъзможно да си бременна в 6 г.с., защото реално преди две седмици ти е бил първият сексуален контакт. Дори и да си имала Ову тогава и да сте я хванали, няма как да си в такава седмица. Най-много да си в 4та, но 6та  Rolling Eyes. Стискам ти палци всичко да е наред и ако наистина си бременна, да износиш здраво и усмихнато бебенце. По какъв начин се установи, че си в точно 6та седмица? Но от друга страна, като се замисля, 4та няма как да се види.
Тоито е права, чудеса се случват постоянно. Може това да е твоето чудо. В коя седмица ти беше аборта? Единственото, което ми идва наум е две овулации една след друга  Rolling Eyes
[/quote]
Здравей миличка и благодаря за подкрепата.
Ами на два ултразвука ме гледаха, дори единя е 4D и всички изглежда като плоден сак, аз дори се притесних да не е някоя миома или нещо още по-лошо, но те казват, че не е!!!!
Наистина ако излезе бременност и този път е успешна това ще е най-голямото чудо при условие, че имам два спонтанни, разни заболявания и бяхме решили да отиваме в София за генетика и имунология.
Има една единствена малка вероятност да е станало нещо по-рано, но това е просто  #Crazy  newsm78 почти невероятно.........................(малко ме е срам да го напиша)

Добре дошла!
Има ли сърдечна дейност?

Няма сърдечна дейност, много е малко още 6 гестационна седмица!!!!!!!

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 23:10 от AnMary

# 568
  • Тук
сърдечна дейност към 7 г.с. Аз обаче продължавам да се чудя какво точно е станало  Rolling Eyes Дано всичко е наред, искрено се надявам  Praynig

# 569
Здрасти,Теди!Добре дошла!
Аз не разбирам много,но за мен единственото обяснение е - да са били 2 бебета...или да е имало оплодена яйцеклетка в тръбите ти,която да се е импламтирала веднага след аборта!
Стискам ти палци всичко да е наред и да можеш да изкараш една лека бременност и да имаш едно здраво детенце!
Занам за един случай,при който жена след аборт се оказала бременна,но разбрала в 5месец и не можела да го махне,но накрая родила живо и здраво детенце!

Общи условия

Активация на акаунт