iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 397
  • 754
  •   1
Отговори
# 585

Нова промоция : http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Deep-Moisturizing-Shampoo-A … fl-oz-414-ml/8566

Някой може ли сподели впечатления?

Код  за  5$  отстъпка  : PUF968

# 586
  • София
Момичета, каква е дозата за 5,6 годишно дете - Рибено масло http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fis … fl-oz-480-ml/7908
 Има ли някой,който приема добавки при проблеми с  щитовидната жлеза,какви са и какъв е ефекта им?

1/2 доза, приема се след храна
След отваряне да се съхранява в хладилник

За ЩЖ - добавките се назначават от лекар взависимост от проблема - Хиперфункция, Хипофункция на ЩЖ, Хашимото и т.н. Една добавка /напр. йод/ може да се препоръчва при Хипофункция, но ако има и Хашимото - трябва да се внимава с нея. Говори с Ендокринолога си

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 587

Нова промоция : http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Deep-Moisturizing-Shampoo-A … fl-oz-414-ml/8566

Някой може ли сподели впечатления?

Код  за  5$  отстъпка  : PUF968

В събота си го взех от пощата заедно със съответстващия балсам. Като за след едно ползване съм доволна. С къдрава и суха коса съм за протокола  Simple Smile

# 588
Здравейте!Бихте ли ме насочили към изгоден заместител на urinal akut на walmark(за цистит).Може би това.

# 589
  • София
Здравейте!Бихте ли ме насочили към изгоден заместител на urinal akut на walmark(за цистит).Може би това.

На Валмарк продукта съдържа патентована смес  
CystiCran* - 90.00 mg еквивалент на  36mg РАС. еквивалент на 338,4 g плодове /Vaccinium macrocarpon/
Проантоцианидините /PAC/    трябва да са поне 36мг за да действа екстракта на Ешерихия коли
Та, този продукт според мен е по-добър - съдържа еквивалент на 5,600 мг  плодовете
или Това

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 590
Много Благодаря denis_d   bouquet

# 591
  • някъде
Поръчах това http://www.iherb.com/Natrol-AcaiBerry-Diet-Acai-Green-Tea-Super- … st-Capsules/21475
Отзиви?

HEV838

# 592
Ей,тия айхърбци нещо почват да не ме кефят Twisted Evil Това го чакам от сума време да се появи,пак не е в наличност,но за сметка на това е увеличено с 50 цента #Cussing out

код за 5$ отстъпка KUT353

# 593
  • в 1001-та нощ
и аз го дебна  Mr. Green

Код за 5$ отстъпка POP824  bowuu Heart Eyes  bouquet

# 594
Мен ми пристигна и втората пратка в митницата. Беше за 59долара, но доставката не я бяха писали на пакета и платих ддс само върху 55долара.
Не знам за напред дали ще поръчвам такива големи пратки в София. Ходенето до митницата в София е голяма галимация, загубих поне 2 часа.
Предния път поръчвах на друг адрес в едно малко градче до Русе. Там голямата пратка беше отишла направо в пощата, защото няма митница и там платили всички такси.

Някой питаше за какаово масло преди. Има в Балев Био 250г за около 22лв.

# 595
  • в 1001-та нощ
Без да покажеш order-a ли мина  Rolling Eyes

При мен никой не гледа кашона и какво пише на него - искат order-а  Rolling Eyes където тоталът е с доставката

Код за 5$ отстъпка POP824  bowuu Heart Eyes    bouquet

# 596
Поискаха ми и ордера. Видя, че на него сумата е по-голяма, измънка нещо и каза, че за малко ми се е разминало, защото съм имала някакви дискаунти. Най-вероятно нещо се объркаха.

# 597
  • София
Вит.С на Мадре Labs е на Промоция
Търпеливо чаках да намалят  нещо и на тази марка, като се надявах да е Акая, но и вит.С  става Simple Smile

Тази Сол   на Le Saunier de Camargue също е на Промоция, дайте отзиви за нея , моля Simple Smile

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 598
На Валмарк продукта съдържа патентована смес  
CystiCran* - 90.00 mg еквивалент на  36mg РАС. еквивалент на 338,4 g плодове /Vaccinium macrocarpon/
Проантоцианидините /PAC/    трябва да са поне 36мг за да действа екстракта на Ешерихия коли
Та, този продукт според мен е по-добър - съдържа еквивалент на 5,600 мг  плодовете
или Това

Mr. GreenМай те преследваме с тия наши бактерии))))))))))   bouquet Няма отърване... но погледнах все пак какво си посочила... че отивам в гората само да станат за бране червените боровинки ще ви давам във форума Crazy

# 599
  • София
Вчера получих една пратка от iHerb, в която имаше каталог с продукти.
Разгледах каталога и се удивих в какъв огромен брой от продуктите количествата активни в-ва бяха в много, много пъти над препоръчителната дневна доза!
Имаше витамини по 300, 500, 800% от препоръчителната дневна доза! ooooh! Още по-удивителното е, че имаше и такива с над 1300% !!! Shocked

Примерно: http://www.iherb.com/Now-Foods-Liquid-CoQ10-4-fl-oz-118-ml/7088
В състава на тази добавка пише:
Vitamin B-6 (from P-5-P Monohydrate)**    Amount Per Serving  7 mg    % Daily Value  350%
Vitamin B-12 (as Cyanocobalamin)                    Amount Per Serving 100 mcg    % Daily Value  1677%

Това ми се струва супер опасно!!? Някой може ли да обясни??

Общи условия

Активация на акаунт