iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 060
  • 754
  •   1
Отговори
  • София

Предишната, 34-а тема е тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657618.0

Как се пазарува:

Накратко:

За да пазаруваме от iHerb ни трябва:

-валидна VISA карта с пари в нея (може и друга - Мастер кард, Американ Експрес), но не Маестро!

-реален e-mail адрес,

-регистрация в iHerb.

iHerb не работи с PayPal.

Регистрацията се прави така:

-попълваме e-mail адреса си

-избираме си парола и я попълваме

-посочваме Billing- и Shiping адрес (добре е да съвпадат)

-попълваме данните от картата (номер, държател, валидност и CVV код (трите последни цифри на гърба)).

Пазаруването става, като:

-влизаме в акаунта си

-пълним внимателно кошницата (не повече от 90 долара и 1814 г за да ползваме евтин транспорт)

-попълваме персонален код за 5 долара отстъпка  в полето, в долния край на кошницата (само при първа поръчка за този акаунт и тази карта!)

-внимателно преглеждаме избраните покупки още веднъж

-избираме International Airmail (за 4 долара*) и натискаме Select & Checkout

-на следващата страница отново преглеждаме всичко внимателно

-натискаме Place order

-разпечатваме си копие от поръчката (за пред митницата)

-чакаме десетина дни

-почваме да се притесняваме...

Забележка: Ако нямате склонност към мазохизъм, не ползвайте никога услугите на DHL или UPS!

Освобождаване на пратката от митница става за 10 минути, като:

-попълним предварително (в къщи) данните си на гърба на поканата

-носим копие от поръчката

-заплатим 20 % ДДС върху левовата равностойност на поръчката + пощенска такса 3.50 лв (за поръчки с нето себестойност над 30 лв.)**

-или заплатим само пощенска такса 1.50 лв (за поръчки с нето себестойност до 30 лв.)**

-Пратката може да бъде доставена на адрес (срещу допълнително заплащане) за София и областта, след като изпратите копие от поръчката по факс на (02)931-41-25. За подробности - (02)831-70-31. Това не е телефон за справки (дали пратката е пристигнала!)

За другите градове - попитайте в съответната митница.
---------------------------------------------------------------------------
* От 18 Януари 2012 транспортът струва 6 $ до 40$ до1814 gr,
за поръчки от $40 до $80  до 1814 gr струва $4

**Себестойността на поръчки до 30 лв. не включва транспорта, а на такива над 30 лв. включва и транспорта. Тоест дължимото ДДС за поръчки над 30 лв. се плаща и върху транспорта. Дано ви е станало ясно.

Полезни линкове:

Специални промоции
Безплатни мостри
Продукти, със скоро изтичащ срок на годност

За он-лайн контакт със сайта:

http://www.iherb.com/info/Contact

Приятно пазаруване!

ВНИМАНИЕ!!!
Не поставяйте кодовете си в подписи, полета за титли, местожителство, личен текст!
Не ги публикувайте в други теми!
В противен случай ви грози бан!

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 21:56 от Bobka

# 1
  • София
Моят код е LAV475    bouquet

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 21:58 от Bobka

# 2
  • София
здравейте,
има ли някой който си е поръчвал био органик козметика от сайта и коя марка ще препоръчате.
Благодаря предварително

# 3
код за 5$ отстъпка KUT353

Bobka ,благодаря за темата Hug

# 4
От написаното от Еванджелин  в предната тема,разбирам че за пратки със стоки до 30 лв.без транспорта не дължим ДДС.А как сега доказваме това,като на кашона е обща сума с транспорт?
Изпринтените мейли от поръчките,където е видно кое колко  е не вършат ли работа?

# 5
  • Пловдив
а къде се загуби Пинко  newsm78 направо ми липсва

# 6
  • Тука, под липите стари...
И аз в новата тема.

# 7
  • София
Ако някой е ползвал този   Протеин - Energy Shake , моля за менение - дали се разтваря добре във вода, привкус, цвят /има разни зелении и може би не е бял/ , аромат и т.н.

ПП
Може и на ЛС - защото имам още въпроси Simple Smile

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 8
здравейте,
има ли някой който си е поръчвал био органик козметика от сайта и коя марка ще препоръчате.
Благодаря предварително
Аз препоръчвам ето този брандhttp://www.iherb.com/MyChelle-Dermaceuticals

# 9
# 10
Благодаря за темата   bouquet

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка

# 11
  • в света на неограничените измерения
BOBKA, мерси за новата тема  bouquet

И аз бях неприятно изненадана миналата седмица, когато се наложи за малки пратки да ходя до митница в жегата, да плащам ДДС и такса.  А и на двете сумата на продуктите беше под 30 лв.
Малко ще дам игнор на IHerb.  Обидена съм им. Вероятно ще ми свалят и VIP статуса. Но здраве да е има и други сайтове.

Код за отстъпка - IVA 935

# 12
Bobka, мерси за темата.   bouquet
И аз търсих хубава стевия, може да пробвам тази, която ти си препоръчала. А този малтодекстрин вреден ли е ?

Аз още си чакам поръчката, шипната на 28.05  ooooh!

Kод TEY867 за отстъпка  в http://www.iherb.com

# 13
  • Бургас
Я да не ви изпускам от поглед Simple Smile

# 14
  • в един топъл дом
Благодаря на Бобка за новата тема и на всички, които пишат тук. Благодарение на вас научавам много и интересни неща за хранителните добавки.   bouquet
Гледам винаги да поръчвам продукти до 20$ , защото веднъж пуснах за по-голяма сума и платих ДДС и такса 9.50 лв./за Търговище става въпрос/.
Като разбрах, че има проблем с малките поръчки, се въздържам от заявки, докато не се разреши въпроса. Току що говорих по телефона с Митническо бюро Търговище и те ми отговориха, че доставчикът трябва да  декларира всичко подробно: тегло на стока, стойност на продукти, отделно транспорт. Попълвал се един документ SP71, където се изисква транспортът да е отделен от цената на стоката. Иначе митничарят ми каза,че спазвали това-да не се начислява ДДС на стойност до 30 лева. Препоръча ми да се разберем с доставчика винаги и навсякъде транспортът да се декларира отделно. Казва ми: "Поставете си изискванията и настоявайте да се спазват."
  Някой вече има ли отговор от сайта? А някой ходил ли е да разправя в митницата за ДДС на малка поръчка и какво са му казали?

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка: DIJ314

Общи условия

Активация на акаунт