iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 379
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Момичета, има ли проблем в един и същи ден да пусна 5-6 малки поръчки? Прецених,че така ще ми е по-изгодно от една голяма обща

Пак прецени дали си струва да плащаш 5 по 6$ доставка, вместо 1*4$, спорем мен няма смисъл, а митницата доколкото имам спомен работи и в събота до обяд.

Аз да похваля iHerb - освен безплатната мостра,която си поръчах са ми сложили в кашона и метър със сантиметри от едната и инчове от другата страна и мостра зелен чай  Hug

Код за 5$ отстъпка TOY665
5% ОТСТЪПКА от поръчки над 40$ (това ми е пратено с фактурата)

# 46
  • София
vaflichka , митницата не работи в събота, пощите работят в събота до обяд.  Peace

Kод за $5 отстъпка  при първа поръчка  LAV475
10% отсъпка при поръчки над $40.
Важи до 19 Юни.

********************************************************************************

# 47
Gerita , няма проблем, стига поръчките ти да не надвишават $19, въпреки че риск да заминат на митницата винаги има.
Между другото сега има промоция 10% отсъпка при поръчки над $40.
Прецени дали наистина ти е по-изгодно да пуснеш малки поръчки.

Kод за $5 отстъпка  при първа поръчка  LAV475
Важи до 19 Юни.

********************************************************************************

Благодаря за отговора! Да за някои неща направих обща, но другите са тежки и надвишавам килограмите за доставка чрез пощите.

# 48
  • Miami
Някой поръчвал ли е тези подсладители:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Xylitol-100-Pure-Natural-Sweetene … lbs-1134-g/10714?
http://www.iherb.com/Now-Foods-Erythritol-100-Pure-Natural-Sweet … er-1-lb-454-g/579

Добри ли са за заместване на захарта?

# 49
  • В La Redoute и по света
Тъй като е лято и темата с изпотяването е доста актуална, си позволявам да предложа нещо, което спаси и мен и мъж ми - кристален стик.
Мъжът ми по цял ден е в срещи и се сещате, как се чувста в края на деня. А ризите и тениските след време какъвто и препарат да ползваш, имат жълти петна и се захабяват.
Тези кристали са напълно естествени, и което е най-важно, не съдържат алуминий, парабени и подобни неща, които да вредят на мен и бебо.
Ползвала съм и течен вариант на рул-он, но е нерентабилен, докато този кристал мъж ми го ползва от февруари и е на половината.
За мен при последната поръчва си взех спрей дезодорант с кристали, който ползвам и сега, докато ми дойде следващата поръчка.
Най-хубавото е, че новите дрехи никога вече няма да са засечени, когато гушкам малката не се притеснявам, че ще й мирише, и определено, цената от под 10 лева за спасение от миризмата на година си заслужава. Може да се ползва и за крака, особено при хора, които имат проблеми с неприятните миризми, когато си свалят обувките Simple Smile
Надявам се да съм била полезна   bouquet

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 16:52 от Unicorn

# 50
  • Sofia

Аз не разбрах този стик остава ли петна по дрехите?

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 16:25 от Дивиана

# 51
  • София
Ninia, Bobka,
Аз не съм получила пратка от 10.05. на стойност 18.29$ и 6 $ транспорт, ходих до пощата 5 пъти вече. Не съм получила и митническо известие. На кое гише в Софийската митница мога да си търся пратката, ако някой знае или телефон?

Dobra_jena, време е да отидеш до митницата, за да си потърсиш пратката. По телефона не дават такава информация .Не помня номера на гишето за справки, но попитай на гише 12 или 13 и те ще те упътят. Носи си разпечатка от плащането, че ако се намери пратката направо да си вземеш.

Важи до 19 Юни.

Bobka, Ходих днес до митницата в София, справки гише № 22, но такава пратка за мен не е пристигала, плаща се такса от 1.60 за справка. Вчера пак бях и в пощенския клон. От Айхерб ми отговориха , че не проследяват пратките и при загубена пратка не връщат никакви пари. Така че вимавайте момичета, случва се и да не пристигнат пратките, особено тези с малка стойност.

# 52
  • София
Dobra_jena, наистина много неприятно, но мисля, че не трябва да се отказваш , имало е редица случаи на връщане на пари при неполучени пратки. Имам позната, която в продължение на 2 месеца им писа 3 писма, но не получаваше отговор и накрая и изпратиха мейл, че ще и върнат парите. Тук във форума също са споменавали, че са им връщали пари. Пиши им пак на чата например.
 Има вариант също да ти е загубена пратката по пътя и да се върне при тях....

Важи до 19 Юни.

# 53
Доста от отдавна не бях надничала в темата и колко приятно бях изненадана, когато открих че ми се полагат 25 USD Reward и веднага си "стрелнах" любимия крем    http://www.iherb.com/MyChelle-Dermaceuticals-Supreme-Polypeptide … fl-oz-35-ml/10792 с Vipa ми излезна без пари...е...почти Peace

# 54
  • София
Unicorn
Не пускай Линкове с генерирани кодове - не е коректно.
Човек започва да си задава въпроси  дали наистина ни правиш услуга  или е продиктувано от някакви други цели.

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 55
Боже...дори не знам и как става .Copy-paste направих и толкова.Не се изхранвам от този сайт ,нито пък се разписвам ежедневно с цел да натрапвам кода си.
Ще бъда благодарна ,ако ми кажеш как да НЕ ГО ПРАВЯ за в бъдеще.
Сори за грешката EmbarassedМоля за извинение!

# 56
  • В La Redoute и по света
Тъй като е лято и темата с изпотяването е доста актуална...

Аз не разбрах този стик остава ли петна по дрехите?
Не, не остава петна. Няма миризма самия стик, нито ароматизира мишниците / краката. Но убива гадинките, които предизвикват миризмата.
Потене има, но не и миризма. Но това е добре, защото е опасно да се спира потенето. Няма парабени, не съдържа алуминиев хлорид (има и такива които съдържат, но той е вреден).
А спрейовете, и този за крака са много ефикасни и биват бактериите и в обувките.

denis_d:
1. По-интелигентно е
2. Не се пълни екрана с постоянни кодове ...
3. Не пиша на всяка станица кодове, както 99% от хората тук, а споделям нещо, което ще ви отърве и вас от тези проблеми.
4. Дали са верни нещата които споделям, прочети и сам/сама в сайта при ревю, и това е достатъчно, да разбереш.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 16:26 от Дивиана

# 57
И според мен не е коректно това поведение.
Аз също имах генериран код от някакъв линк. Исках да ползвам кода на определен човек denis_d от форума защото съм и много благодарна за всичките съвети които ми е давала и още ми дава   bouquet

Трябваше да си играя за да го изтрия и да ползвам нейния, а както знаете с всяка моя поръчка тя получава някакви там проценти. Исках тя да си ги получи, а не някоя хитра която ми налага това!

Моето кодче MEZ792

# 58
Не знам дали е интелигентно, но е забранено слагането на генериран код във форума и те грози опасност от БАН  Wink Въпроса е обсъждан многократно!

# 59
  • София
Unicorn 

Наложени са правила в темата и едно от тях е да не се пускат линкове с генерирани кодове - които са натрапени кодове и нов потребител иска или не - трябва да използва твоя код

Редактирай си мненията / моля Simple Smile/

ПП. Ако толкова искаш - просто си публикувай кода  / без мнение - ако някой иска, ще ти го използва/

Общи условия

Активация на акаунт