Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 816
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ооооох, Фръцла как ще я изям с тая жълта орхидея вместо салатка  Mr. Green  Heart Eyes Сънче, ама тая снимка с бабичките да не си я правила у нас? Хубава идея ми даваш - да събера старческия дом  Laughing ще имаме доста съвпадения с теб  Hug

# 166
Ооооох, Фръцла как ще я изям с тая жълта орхидея вместо салатка  Mr. Green  Heart Eyes Сънче, ама тая снимка с бабичките да не си я правила у нас? Хубава идея ми даваш - да събера старческия дом  Laughing ще имаме доста съвпадения с теб  Hug

И аз ще я схрускам фръцлата  hahaha

Ама защо Клое Нарсис е при бабичките  Laughing

# 167
Прекрасни снимки правите  Hug
Аз да си повторя въпроса отпреди няколко страници, че никой не ме отрази във всеобщата еуфория:
препоръчайте ми мъжки парфюм за мъж в христова възраст, зодия лъв  Praynig Преди години много харесваше Le Male Jean Paul Gaultier, сега не съм много сигурна какво харесва...

# 168
Там му е мястото, даже в затвора трябва да иде! Crazy Laughing

Сънче, Фръци е разкошна! Heart Eyes Както и нещата, с които си я аранжирала, за да я снимаш. Laughing Hug

# 169
  • София
Аз да си повторя въпроса отпреди няколко страници, че никой не ме отрази във всеобщата еуфория:
препоръчайте ми мъжки парфюм за мъж в христова възраст, зодия лъв  Praynig Преди години много харесваше Le Male Jean Paul Gaultier, сега не съм много сигурна какво харесва...
Как кой? Самосвалката Атитюд Армани  Embarassed Embarassed Embarassed  pletka

Оооооаааахахахахахаааа, ще ме умориш ти!  Joy Hug

# 170
ахам, току-що спазарих още един Кабошар  Blush bowuu bowuu bowuu

# 171
  • на североизток от Рая
Нели, Encre Noire Elle е плътна, креместа роза.

Плътна, креместа роза. Хм.  Thinking

А Клое пък е локумена роза, нали?  Thinking

Сънче, ще опишеше ли мъжкия Encre Noire?  Hug

Фръцлата ти я обичам, нали знаеш?!  Heart Eyes И Гари също!  Heart Eyes

# 172

Laughing
Как в затвора, прекрасен е Нарциса - аз умирам от кеф да се нося в облака му и хич не ми пука, че мори народа  Blush
Бижу, ти май нищо на Клое не харесваш?

# 173
  • Истанбул
Здравейте!Темата отново е супер HugЕто една част и от моите рожби Mr. Green
https://picasaweb.google.com/116860691816920727991/19Haziran2012 … 55834361112491538

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 22:50 от haksev

# 174
Нели, Encre Noire Elle е плътна, креместа роза.
Плътна, креместа роза. Хм.  Thinking
 А Клое пък е локумена роза, нали?  Thinking
 Сънче, ще опишеше ли мъжкия Encre NoireHug
Нели, сакън! Stop Енкре и Клое са на светлинни години разсояние! А мъжкият Енкре ноар е ... майко мила - така сигурно е миришело в стаята на Съда на Светата инквизиция! newsm43

Самсара, тези розестите Клоета мога да ги понеса. Даже под формата на Кристалин (защото иначе такива пари за такъв аромат няма да дам) мога и да нося някое от тях веднъж годишно. Любовните до някъде, но Нарциса е просто най-ужасната течност в шише за мен(както не веднъж съм казвала), сори.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 22:52 от Бижy

# 175
  • София
На всички новообявили се розолюбителки и търсателки да споделя, че днес си припомних за пореден път Четирите Кралици на Локситан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ето това за мен е розова фантазия в най-чист вид - без мускали, без тамяни, без пачули, без нищо, което да пречи на кристалния розов аромат да се изяви в най-прекрасния си облик.
Няколко пъти се връщах към рафта в магазина и всеки път се опитвах да се самоубедя, че не ми трябва точно сега, ама това си е жива грозна лъжа - точно сега ще е супер за него.

haksev, не се вижда картинка  newsm78

# 176
  • Пловдив
Атти , за това ли говориш  newsm78 Rose 4 Reines L`Occitane en Provence for women

# 177
  • на североизток от Рая
А мъжкият Енкре ноар е ... майко мила - така сигурно е миришела стаята на Съда на Светата инквизиция! newsm43

smile3555 Егати готиното сравнение.

# 178
Как кой? Самосвалката Атитюд Армани  Embarassed Embarassed Embarassed  pletka

Ох, ами той е в арсенала на миУото, пък става въпрос за брат му  Mr. Green  Не щат да си мешат парфюмите... Което прави задачата с повишена трудност за мен, щото пък мъжо е отявлен колега парфюман и всички, за които се сетя, че харесвам, ги има...

# 179
  • Там, където ме обичат
Бижу, благодарско, намерих на пазарчето в Младост 1 парфюма-дезодорант  Hug И за мен си купих - бял, направо ме изуми с трайността си, от сутринта до сега още се усеща и е много нежен, свеж аромат   bouquet
За Кристалина ли тече реч?

Общи условия

Активация на акаунт