Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 761
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Там, където ме обичат
Извинявай, че пак те връщам на въпроса си, но не ми стана ясно. Младост 1 ми е близо, но не го познавам нито пазарчето, нито пътеката. За коя спирка става въпрос и в коя посока?

# 196
Lunen_sun   bouquet Англичанина доста ни заинтригува като излезе, но така и никъде не открихме за проба... А милото пък е Близнаци с асцендент Дева и на сляпо не стреля  Naughty  Mr. Green

# 197
Извинявай, че пак те връщам на въпроса си, но не ми стана ясно. Младост 1 ми е близо, но не го познавам нито пазарчето, нито пътеката. За коя спирка става въпрос и в коя посока?

То е всеизвестно, който и да попиташ ще ти каже за него. Спирката е посока Цариградско - на автобуси 213, 214, 305...
Кажи от къде идваш, за да те ориентирам по-ясно.

# 198
  • Там, където ме обичат

То е всеизвестно, който и да попиташ ще ти каже за него. Спирката е посока Цариградско - на автобуси 213, 214, 305...
Кажи от къде идваш, за да те ориентирам по-ясно.
От Цариградско, с 213, 305 и т.н. и после?

# 199
  • Там, където ме обичат
Фокси, .....търсим нещо по-бюджетно  Peace
Ей това ме изуми, ама щото съм руса може би.  Mr. Green
Колко по-бюджетно - нискобюджетно или високобюджетно?

# 200
  • Чукарландия

Прекрасен е. Но аз взех белия, червения не съм го носила, но белия е учудващо прекрасен.

Те са шест или седем аромата в серията. Много трайни всичките (все пак са парфюм-дезодоранти) и прекрасни като мирис. Иначе белият е много свеж, но Самсара, от време на време в жегите не ти ли замирисва на таратор? На мен такива асоциации ми навява. (Яде ли ми се, кво ли?!? Joy)

# 201
  • София
От Цариградско, с 213, 305 и т.н. и после?
Слизаш на спирка 43 блок - това е втората след като се завие от Цариградско - първата е ХМС и точно отсреща са Пътеките - дълги редици с бараки и павилиони.

# 202
Фокси, .....търсим нещо по-бюджетно  Peace
Ей това ме изуми, ама щото съм руса може би.  Mr. Green
Колко по-бюджетно - нискобюджетно или високобюджетно?
Joy  Имах предвид да е по-щадящо за бюджета  Blush

# 203
Обещавам да снимам ,когато ми остане малко повече свободно време Grinning
Малкото черничко си е плюшено коте Hug
Ето още малко ,любими стари снимки:
Органзиииииииии:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/28927_12795952388 … 058_6631819_n.jpg
Парфюмите у дома си:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/28927_12795952055 … 725_6733585_n.jpg
Някой скоро беше писал,че чака този парфюм
http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Christian-Lacroix-Nuit-13164.html
Днес го пробвах.Хубав,но не му е сега времето според мен.Напомня ми за Код на Армани.

# 204

Прекрасен е. Но аз взех белия, червения не съм го носила, но белия е учудващо прекрасен.

Те са шест или седем аромата в серията. Много трайни всичките (все пак са парфюм-дезодоранти) и прекрасни като мирис. Иначе белият е много свеж, но Самсара, от време на време в жегите не ти ли замирисва на таратор? На мен такива асоциации ми навява. (Яде ли ми се, кво ли?!? Joy)

hahaha
Нееее - днес ми е първи ден с него, никакъв таратор на хоризонта, след някой друг ден ще пиша пак  Whistling

Абе, парфюм -дезодоранти, но те някои трицифрени парфюми не са трайни колкото тях.

# 205
  • Пловдив
 smile3521

# 206
  • Там, където ме обичат
И аз като една разсеяна студентка, пак да попитам и като тръгна по пътеката, къде са тези дезодоранти и Крилсталина , че ми е мнооого важен.

# 207
Като на новопостъпила - разяснете какъв е този Кристалин?   bouquet

# 208
  • Чукарландия
Втора похвала в рамките само на два часа  Mr. Green страхотно  Laughing
Само да доуточня, че преди това в Рефан издуших всичките възможни рози - Алба, Сентифолия, Дамасцена, Черна и вся остальная сволочь - е, няма толкова свежа и прекрасна като Локситанската Четворка. Черната е прекрасна, но тя е тамянова, което я праща в една друга графа.

Атти, има ли L`Occitane en Provence в София?  Hug

# 209
  • Там, където ме обичат
Втора похвала в рамките само на два часа  Mr. Green страхотно  Laughing
Само да доуточня, че преди това в Рефан издуших всичките възможни рози - Алба, Сентифолия, Дамасцена, Черна и вся остальная сволочь - е, няма толкова свежа и прекрасна като Локситанската Четворка. Черната е прекрасна, но тя е тамянова, което я праща в една друга графа.
Локситанската четворка ли е прекрасна или Рефанската?

Общи условия

Активация на акаунт