Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 895
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Дали да попитам какъв ще е финалът на европейското по футбол  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Веднага отговарям. Финал Германия - Испания, печели Германия след дузпи  Laughing.
raz_nejena ме е изпреварила  Laughing.

hahahaАз все си мисля че ще е Испания макар че много ще им дойде.Ще видим PeaceТака като гледам и аз съм за Германия но не мога да обясня защо.Немците са едни бозави такива с малки изключения  LaughingСори за отклонението.  bouquet
Като споменахте шалимар извадих инишъла и се фъснах малко, много хубав ама не е за сега. Така и не подуших леката версия розовката.

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 12:23 от raz_nejena

# 511
Момичета, сутринта на павилиона за вестници видях, че с Космо и Ел списанията има талони за 20% отстъпка в Дъглас и БЗ. От 05 до 08 юли. 20% ми звучат добре.

Иначе си разносвам една АА Ментафолиа, сляпа покупка, направена в пристъп на глупост, и добре че са жегите, та ментата да прояви разхлаждащия си ефект и да оправдае глупостта ми. След известен престой върху кожата обаче, почва да ми мъжкарее и това си е!
Да това е наистина една добра оферта и вече се възползвах. Да видя за какво ще използвам процентите. Няма да е за парфюм със сигурност обаче.
Аз съм един от малкото хора тук, които не харесват въобще Ментафолиа.

# 512
  • Козлодуй
Момичета, имам нужда от съвет. Мисля, че вие като експерти в необятното ароматно поле, ще можете да ме насочите.

Та задачата ми е да купя на една млада жена (22 годишна) парфюм. Такъв, който да става не само за свободно време, но и за работна обстановка.  Не мога да я попитам какво харесва, защото искам да е изненада. Но подразбрах, че е имала парфюм на Donna Karan - DKNY Red Delicious Donna Karan for women ( http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Red-Delicious-499.html).
Намам си и на представа той на какво мирише, чета само във фрагрантиката, но пусто като голяма част от съставките не знам как миришат (например пачули, личи - в случая), и не мога да се ориентирам. Пише, че е плодово-цветен, но разнообразието дори и в тази група е безкрайно.

Като отида в магазина ще го опитам за да се ориентирам, но за да избера нещо примерно със същата ароматна "тематика", няма как да ги карам един по един на рафтовете.

Приемам предложения, които надлежно ще си запиша на лист, и като се занеса в магазина, отварям и отмятам едно по едно. Лошото в случаи като моя е, че сигурно ще купя нещо, което допада на моя вкус. Ама съм решила парфюмче да купя на девойката.

Благодаря ви предварително!
Въпросът на Gifty се изгуби в нашата еуфория Grinning
Питах дъщеря ми,която е на същата възраст и тя предложи
Beauty Calvin Klein
Femme Hugo Boss

Понеже зелениите явно ми се губят ужасно бързо,а преди обяд като излизах,подухваше прохладен ветрец за кратко,реших да ударя едно Галиано Grinning За пръв път усетих тамяна,който споменавахте.Хареса ми Heart Eyes Т.е. все повече ми харесва,чудя се защо го пренебрегвах толкова дълго...

# 513
  • Norway
BBeLLa,   bouquet

Сънчо,   bouquet от отвоето описание звучи да е много мой  Heart Eyes
Явно ще се търси за проба като си дойда в БГ че тук имам горчив опит с техните пощи и митници  Sick

# 514
  • София
Аз много харесвам на Nina Ricci - Premier jour.
Но искам да си закупя парфюм с изчистен, много свеж аромат - без сладникави и цитрусови нотки, без ориенталски тежки аромати.........., а в същото време да е траен......
Моля, препоръчайте ми такъв парфюм. Simple Smile)

# 515
Дали да попитам какъв ще е финалът на европейското по футбол 

Уау!!! Футбол и парфюми?! И на двете съм голям фен. Моята прогноза е - Германия - Италия. И за да съм по темата ще кажа mi scusi на Армани, D & G, Кавали и всички останали иначе толкова готини италианци, но принципно когато Германия тръгне към Полша става страшно.  Wink

И пак по темата в днешната горещина съм с Cheap & Chic Light Clouds Moschino. Леко, въздушно, ърбън.  Party

# 516
  • Там, където ме обичат
Скрит текст:
То аз зададах въпроса, но не щото съм фен, нищичко не разбирам, пък и въобще не гледам футбол.
Гледам, че няма въпрос, на който някой да не успее да намери отговор и мислех да попитам нещо мнооого трудно. А то какво излезе, и тук сте подковани  Mr. Green
И за да не е спам, разбрах, защо не харесвам Хипнотичната и Клое-то, ми заради туберозата Wink
Ама ми трябваше да подуша Мадона, за да се светна. Пак благодарение на вас  Hug

# 517
Скрит текст:
Германия - Италия на полуфинал мисля Peace
Този Femme Hugo Boss и на мен много ми хареса от едно пръскане, чуден ще е за подарък.
Аз и Фракас съм пробвала , щях да умра, та оттогава знам че не съм и фен на туберозата.

# 518
  • Там, където ме обичат
Имаше наскоро коментари за ето това и като минавах през Сефора го тествах:
http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Knowing-548.html
Е, няма по-чудовищно, ретро, задушаващ аромат.

Атти, слънце, може ли линк на първа страница към табличката на Натали? :pray: Praynig Praynig

# 519
Скрит текст:
Не е тайна Mr. Green Имах неблагоразумието да вляза в една съседна тема за ВВ кремовете,за които не бях и чувала.
За Шалимар говорехте.Имам и харесвам ЕДП,Рени,ако си се замислила за ЕДТ,първо пробвай.На мен ми се видя страшничък Grinning

Скрит текст:
Абе кви са тия кремове и тука немките са луднали по тях, така и не съм разбрала за какво иде реч...
Германия- Италия е моя залог. Италианците им виждат сметката на немците обаче!  Laughing

Ама ЕДТ Шалимар не е ли просто по-цитрусен? Аз пак съм недоразбрала. ЕДП днес много леко го надушвам: останала е една мръсна кожа с пушек и ванилийка... Мммммм много добре.

ПС: Абе как Ботега Венета мека... На мен прави неописуем шлейф, много е нахална и остра. Чак ме хваща срам да я нося, иначе е прекрасна. Ще се тества отново, отдавна съм ѝ хвърлила око.

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 14:11 от Rennie

# 520
  • София
Ето  Peace
Сори  Embarassed забравила съм да го направя на линк на първа страница и вече не мога да го поправя.

# 521
  • Там, където ме обичат
Ето  Peace
Сори  Embarassed забравила съм да го направя на линк на първа страница и вече не мога да го поправя.
Е, как няма да забравиш, като в главицата ти само мисли, с какво да ни подлудиш. Hug
Много се изписа напоследък за Нинфео, май само аз не го познавам. Ще се ходи до Съркъл, само там ли го има?

# 522
  • София
Като гледам с каква скорост хвърчи тази тема, вече съм почти готова със следващата   Grinning
Само в Съркъл  Peace

# 523
  • Пловдив
Тя Атти е отговорна тези дни за доста от покупките в темата!  Joy 

# 524
  • София
Ами аз си нося последствията  Blush Даже одеве тъкмо отнесох едно последствие от пощата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт