За правата на децата ни! - тема 6

• 90 382
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София и там където не се пуши
Продажбата минава с дело през съда и трябва да се докаже че е в полза на детето и обявената сума за продажбата се внася на влог на детето. Ако искаш да теглиш от там, пак дело.

Ако единия път не приемат доказателствата,че продажбата е в полза на детето, пак има дело. Таксите си вървят. 

# 631
Че да не би държавата да ми е дала пари за автомобила, който сме купили, че после да водя дела за продажбата му? Това само за деца с ТЕЛК ли се отнася, защото аз съм продавала имот с родител като нямах навършени 18 години без такива дела?

Колко тъпо измислено...

# 632
  • в полите на Балкана
Никои не е длъжен да ни вярва. Опитайте и ............ Данък сгради също не е малко перо особено в големите градове. Той също се спестява,ако жилището е на инвалид Wink

# 633
  • София и там където не се пуши
Че да не би държавата да ми е дала пари за автомобила, който сме купили, че после да водя дела за продажбата му? Това само за деца с ТЕЛК ли се отнася, защото аз съм продавала имот с родител като нямах навършени 18 години без такива дела?

Колко тъпо измислено...

Нямам идея за друго освен за деца с ТЕЛК.

Да, не е дала пари и държавата не ги взима, а ги внася на името на собственика парите. Когато може ще се разпорежда собственика.

А какви предимства ви е колата, ако е на името на детето  newsm78 .

# 634
  • Бургас
Все още изисква ли се бележка от училище за двойните детски от социалните?

# 635
  • Русе
Момичета, да попитам получихте ли си 50те лева, които обещаха да съм към детските до края на април месец? Тук в Русе няма нищо, освен двойните детските.

# 636
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз ги получих един ден след детските.

# 637

и аз така. от Бургас съм.

# 638
  • Добрич
И аз нищо не съм получила, нито 50-те лв. , нито интеграцията  ooooh!

# 639
И аз нищо не съм получила, нито 50-те лв. , нито интеграцията  ooooh!

И при мен ги няма - 50-те и интеграционните, Ст. Загора.
Сигурно другата седмица.

# 640
И аз. Peace

# 641
  • софия
Аз пък нещо не получих- София. Дружба 2- Сто пъти повториха - за май месец.

# 642
Все още изисква ли се бележка от училище за двойните детски от социалните?
На мен никога не са ми искали такава бележка от у-ще, а детето ми е вече трети клас  Rolling Eyes

# 643
  • Русе
gabelas17, за май месец са парите за втората година, а за деца с ТЕЛК казаха април месец. Някои градове вече са превели паричките, но явно за всеки град ще е различно.

# 644
Аз ги получих вече 50 лв. Още преди няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт