Юлски деца-Тема 49

• 44 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на всички пораснали дечица, нека са здрави, весели засмяни.
За мерките - Пламена е 101см и 18кг newsm53

# 256
Честит празник и да са живи и здрави Даниела и Георги! Много засмени и послушни деца да бъдат през цялата година.

# 257
  • София
Чочи, с извинение за закъснението, честит рожден ден на Даниела! Да е здрава и много весела!

Кукумявка, да е жив и здрав и Георги!

Моите не съм ги мерила от около 3мес. Тогава бяха той- 95см. и 14кг., тя- 92см. и 14,5кг.

# 258
Благодаря ви за пожеланията!   bouquet
РД мина чудесно-бяхме на едно заведение до вкъщи с детски басейн и детски кът. Децата се нялудяха и надивяха на воля....По-късно ще пусна снимки във ФБ  Peace

# 259
Чочка, да ти е жива и здрава Дани! Пожелавам й да изживее приказно, щуро и весело детство, да се радва на много обич и верни приятели!
Кукумявче, поздрави и за твоето пораснало момченце! Да ти е жив и здрав!

# 260
Честит рожден ден на Даниела и Георги! Да са здрави и много усмихнати!

Влади е някъде 98-100 см, трудно е да го спра на едно място за да го премеря по-точно, при последното качване на кантара беше около 14 кг.

# 261
  • София
Честит рожден ден на порасналите дечица. Да са здрави, весели, игриви!
Напоследък ме налегнаха много задачки и немога да смогна с бебевалежа, но топло прегръщам и целувам всички пораснали юлски сладури.
По отношение за мерките-отдавна не съм я мерила, трябва през август да я водим на консултация, но пък и ние сме малко извън нормите, та не сме мерило
  Laughing

# 262
  • София
Честит рожден ден на прекрасната ни адашка Андреа! Да е много здрава, щастлива и винаги усмихната! Драга, честит празник и на Вас! Hug Hug Hug
Анди е висока 93 см и тежи 12 кг.  Heart Eyes

# 263
Честит рожден ден на Андрея! Да расте засмяна, умерено пакостлива и щастливо обичана!

# 264
  • Кърджали
Честит рожден ден на Анди. Да е засмяна, палава и здрава!
И при нас започна подготовката за празника. Решихме да го празнуваме в събота, тъй като рождения и ден се пада в понеделник, а искам и татко и да си е в къщи. Ще е нещо скромно с приятели. Детски рожден ден едва ли ще правим, че всичките познати дечица няма да ги има. Чакам да пристигнат подаръците от Германия, аз трябва да ида купя подаръци, торта да поръчвам...

# 265
Честит Рожден Ден на АндреаМного здраве, щастие и късмет й желая!

# 266
Да почерпя виртуално и нашето малко момиченце стана на три годинки Heart Eyes.

Да поздравя всички сладки дечица, които съм пропуснала. Честита трета годинка на Ивето, Калина, на нашата сладка адашка Андреа, Дани и Гого. Да имат чудесно детство с истински игри и добри малки приятелчета.
Чочи, честит рожден ден и на теб, да те глезят много в къщи и всичко да ти се сбъдва  bouquet.
Кукумявче, неизбежно да кажа, че пак ме налегнаха спомени Grinning.
Ние малко забегнахме за уикенда, ще пиша после Grinning.

# 267
Драгунче, честита радост и на вас, честити празници на всичките ни малки и големи рожденици, бъдете здрави, бъдете честити!

# 268
Драга, честит празник и от нас с Калина и Ния! Бъдете живи и здрави, а малката рожденичка все така прекрасна за радост на мама. Hug  Heart Eyes

# 269
  • София
Честит рожден ден на Андреа! Пожелавам и весело и безгрижно детство, да е много здравичка и послушна

Общи условия

Активация на акаунт