Юлски деца-Тема 49

• 44 016
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • Кърджали
Имам леко глупав въпрос. Нали пъпките при варицелата са с гноен връх? Поне с такова впечатление останах. Досега на Кати и излизаха такива мънички гнойни, които нито я сърбяха особено, нито и причиняваха кой знае какъв дискомфорт. Но от този следобед особено по гърба и корема и излизат едни повече приличащи на тези от алергия без гноен връх. И я засърбяха зверски по никое време... Лекарката като не е на работа, не си вдига телефона, в понеделник там е пълна лудница пред кабинета и....

# 691
  • София
Алекс, не са с гноен връх, има течност в тях, но не е гной. Типично за варицелата е, че има пъпки в окосмената част на главата- разрови ѝ косата, ако се съмняваш.

Блис, да е жив и здрав половинът!   bouquet

Тан, честито за билетите. Аз първо ще си купя за Депеш, после ще мисля за Бон Джоуви.  Wink

# 692
  • Кърджали
Мила, в косата има една - дв епъпчици, като цяла обрива не и е кой знае колко сериозен. Но в началото и излизаха по -мънички пъпки с течност в тях, а тия са по едри сякаш, и не се забелязва течност, а може би ми изглежда така защото много се чеше ... А почна да се чеше по никое време, няма на кой да я оставя за да ида до аптеката, да му се не види...

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 21:08 от Aлекcандрa

# 693
  • София
Алекс, щом има и в косата, значи си е варицела. Тези, които са излязли днес вероятно утре ще изглеждат като другите- с течност в тях. Ако имаш Фенистил можеш да я намажеш с него, за да облекчи сърбежа, също и ментолов спирт.

# 694
  • Кърджали
Намазах я с фенистил, утре сутрин първата ми работа ще е да взема и нещо друго, лекарката каза за ментоловия спирт. Пфу, аз виках, че всичко минава вече, то май сега се почва  Laughing 
Поне кашлицата спря. Сега остава и хремата да се махне. Обрива ще го изтърпим някак, аз като хипер алергична маймуна пъпки съм свикнала да гледам  Laughing

# 695
Чочии, я кажи бебшки магазин в Русе, където има по-голямо разнообразие от бурканчета и пюрета? Хип, Семпер - такива ми ти неща?

След малко мислим да се натоварим в колата и да потеглим към вашия вилает. Hug

# 696
Чочии, я кажи бебшки магазин в Русе, където има по-голямо разнообразие от бурканчета и пюрета? Хип, Семпер - такива ми ти неща?

След малко мислим да се натоварим в колата и да потеглим към вашия вилает. Hug
Дано да не е много късно, но......май на "Джъмбо" има такова разнообразие, в "Метро" също, "Щастливо бебе" /към гарата и в центъра, на улицата срещу механа "Странджата"/

# 697
Мерси, мерси  Hug справихме се. Нямам идея кой точно беше магазина, но се намираше сравнително близо до центъра срещу едно училище и имаше достатъчно неща.

# 698
Мерси, мерси  Hug справихме се. Нямам идея кой точно беше магазина, но се намираше сравнително близо до центъра срещу едно училище и имаше достатъчно неща.
Ееее, радвам се, че сте се справили сами  Hug.

# 699
Здравейте момичета!
Ние вече сме здрави, за първи път Ива имаше такава гадна настинка - като че ли половината град тук е болен - задна хрема с гадни упорити храчки, само кашля напразно и това е. Сега само бебето малко покашля, но дано и то се оправи скоро.

Емили - радвам се, че вече сте на градина, сигурна съм, че на малката ще й хареса.
Алекс - бързо възстановяване и на вас, че явно много ви е събрало с тези болести.
Блис - със закъснение да честититя на половинката, да ти е жив и здрав, а за другото - и аз смятав, че така е по-добре.
ЮБ - пак ти ли караш колата по сервизи? Скоро да е наред и да си я ползвате само за хубави пътувания.

# 700
Здравейте!
От събота започнах да впръсквам на Даниела AVAMYS по 1 път на ден. Това скапано лекарство се оказа явно доста силно за мъничката ми душичка и се появиха някой от страничните реакции-започна доста да кашля, хремата й пак шурна като шадраван /поне сопола й е прозрачен/, а снощи беше доста отпаднала. Тази сутрин беше сравнително по-добре и със свито сърце я пратих на градина. Не й впръсках от лекарството. С мъжа ми решихме да говорим с доктора и да й го замени с нещо друго, не толкова силно.....

П.П. Момичета, с мъжа ми тази нощ пътуваме за Лондон за 4 дни....да си починем малко....Незнам дали ще имам време за интернет........Ако нещо не успея да влезна във форума и свършите темата да събота, то нека някоя от вас да направи новата тема  Peace

# 701
Чочка, като гледам как сме се втурнали да пишем, нямаш никакъв шанс да свърши темата. Желая ти  весела, изпълнена с много положителни емоции ваканцийка, и те чакаме с разказ и снимки Hug

# 702
Чочка, като гледам как сме се втурнали да пишем, нямаш никакъв шанс да свърши темата. Желая ти  весела, изпълнена с много положителни емоции ваканцийка, и те чакаме с разказ и снимки Hug
Мерси  Hug
Задължително ще има снимки във ФБ и разказ тук  Peace

# 703
  • Кърджали
Аз тия дни съм в чуденка. Кати сравнително лесно и бързо махна памперсите около третия си рожден ден. Че даже и нощем нямаше проблем.Е, напикаваше се веднъж на 7-10 дена, но не го приемах фатално, в повечето случаи се будеше да си каже, че и се ходи до тоалетан. Ама напоследък почна да се напикава веднъж на 3-4 нощи. То не смогвам да и пера спалния чувал, че и да изсъхне. Предполагам, че е нормално  и такива периоди да има, но тя не се буди като се напикае.  Как така уж така добре вървеше всичко, и изведнъж така назад...
То вярно, че вечер понякога пие доста вода, но не винаги пък тогава се напикава. Да я огранича по някакъв начин с течностите е почти невъзможно, като се сети че е жадна си иска да пие и това е..
.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 20:24 от Aлекcандрa

# 704
Като застудя и Яна ми го правеше няколко дни, не последователни; мисля, че е преходно.

Общи условия

Активация на акаунт