Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 134

• 47 028
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, нека не се натъжаваме още, а да изжевеем последните мигове до финала  на сериала пълноценно .След серията съм убедена, че ще ни удари мъката и ще си излеем душите.
 Най-важното, че този сериал никoга няма да има край, зaщото ще остане завинаги в сърцата ни.  Simple Smile Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

# 571
Момичета, извинявам се, но съм постнала грешен линк за интервюто за Беяз с Енгин, Енгин и Мелиса и Мерал. Ако някой има идея какво си говорят да сподели. И ако случайно попаднете някуде на английски превод ми го пратете и ще го преведа.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=KAMf8fgmCg8

# 572
Момичета, във Фейса страниците за Енгин публикуват някакво съобщение, нещо за утре в 20:00ч., нещо Туитър-муитър....имате ли идея за кво иде реч? newsm78

# 573
  • В Града на липите
Момичета, във Фейса страниците за Енгин публикуват някакво съобщение, нещо за утре в 20:00ч., нещо Туитър-муитър....имате ли идея за кво иде реч? newsm78

Нямам никаква представа, но от няколко дни си мисля, че серията може да започне по-рано, предвид това, че очакваме да е малко по-дълга. Хубаво е да се застраховаме.

# 574
  • Разград
Engin Akyurek Universal Fans Club

Dear Friends: On Thursday, June 21, many of our friends and members will be working to make Engin Akyurek “TT” of the day. We, EAUFC site, will also be participating, and would like all our members to participate if possible. The information regarding this event is below, including the time and various necessary steps. Please read it carefully. We would be delighted if you can join u and all Engin Akyurek fans in this campaign. Everything for Engin Akyurek!
With best regards,
EAUFC Admins

Start time: 20:00 (8:00 pm Turkish Time), 1:00 PM EST (US East Coast) 10:00 AM PT (US Pacific Coast Time)
Date: June 21, 2012

We are going to start this campaign right as the summary starts and continue throughout the summary, the commercials and the new episode. The most important thing is that everyone starts tweeting at the same time, to ensure that EA is made TT of the day. We have all started at different times in the past, and continued, but this does not enable the success of the campaign. Everyone MUST start at the same time, 20:00 PM Turkish time, at the beginning of the summary. You can use more than one account if you wish. You need to write #enginakyurek and anything else you wish to add to your message. Please, make sure to use the international “u” versus “ü”. You can also retweet any messages with #enginakyurek in the body, which makes it easier for a subject matter to be the TT of the day. Please open up a twitter account if you do not have one. Also, please include your twitter addresses under this post, so we can retweet your messages easier. If you don’t understand anything, please let us know.

Please make sure that you write #enginakyurek, and do not include the “ü,” in the tweet!
Remember, start time is 20:00 PM June 21, when the summary starts. Everyone must start tweeting at the same time!!!!

# 575
Серията е обявена за 20 ч.
Поне аз така разбрах.

# 576
Мили момичета, страхотни неща сте изписали, става ми тъжно, че филма свършва, но всъщност май утре ще го осъзная напълно, когато видя името на режисьорката във финалните надписи и някак ще ми е странно, че няма да броя часовете и дните до другия четвъртък. У дома всички ми се подиграват заради тази мания, но вече изобщо не ми пука, събрала съм си всички серии, клипчета, снимки, така ще си изкарам лятото. Между другото, това не ми е първия турски сериал, който гледам, но е първият, който сигурно ще науча наизуст с репликите и жестовете, аз дори когато видя снимка от филма знам точно от кой момент е, успокоявам се единствено, защото знам, че не съм сама в лудостта си.  Хареса ми много един пост, мисля, че nianta беше. Аз също мисля, че трябва да продължат сълзите от радост и в последната серия, колкото и банално да е, да свърши добре, защото достаъчно страдахме и те и ние. Свекърва ми беше на гости и залепна за компютъра, изгледа Облака на един дъх и аз със нея повторих, сега ще съм още по-подготвена за лятната дискусия. Нали тук ще го обсъждаме лятото? Да не съм пропуснала нещо, защото напоследък има дни, в които не мога физически да спогна да ви изчета. Сигурна съм, че утре ще се насладим на прекрасен Енгин, прекрасна Берен и компания, ще бъде една страхотна серия, ще си поплачем на воля, но пак ще е хубаво. Аз най-много от всичко се радвам, че ви открих и мога да чета и понякога спокойно да пиша, това което ме вълнува, благодаря ви от сърце!

# 577
  • В Града на липите
Серията е обявена за 20 ч.
Поне аз така разбрах.

По-скоро феновете на Енгин са организирали някакво световно туитване в негова чест, което ще започне в 20.00 турско време, и ще продължи по време повторението, рекламите и докато се излъчва епизода. И обясняват правилата на кампанията. Призовават, тези, които нямат регистрация  в  Twitter, да си направят такава.
Не съм много сигурна за подробностите, за това няма да ги пиша. Английския ми е малко по-добър от турския  Grinning

Лека нощ и сладки сънища.  Hug

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 00:55 от hrissi_sz

# 578
  • AMS
Момичета,
Благодаря ви, че ви има!!!
Ето моя най-любим момент

http://www.dailymotion.com/video/xqsj7q_yyyyyyy_shortfilms

# 579
  • Разград

# 580
  • Разград

# 581
  • Пловдив

Нашият ден - четвъртък. Последната ни онлайн среща с любимият сериал. Ще махнем тази хубава снимка от 1 стр.
Скрит текст:
Но ние ще сме тук,  в 20,00, днес 21.06.2012 г. за да си изгледаме финала на любимият ни сериал. Нека не ни налягат тъжни мисли. Това е най-чаканата серия. Нека се сбогуваме с Керим и Фатмагюл, но нека имаме и бъдещи срещи с Енгин и Берен.

В очакване на:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 07:10 от mariana51

# 582
Добро утро!

# 583
  • Пловдив

Ей така да минат през Ълдър - ръка за ръка. Забележете как държи ръка на коремчето. Вероятно иска да покаже на всички - следствието на тяхната любов.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 08:03 от mariana51

# 584
  • Пловдив

Вероятно спомен...Оф, яяяяя.

Общи условия

Активация на акаунт