ПЛЕВЕН - 151

• 70 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Плевен
Тина, ееее, ти внесе лъч надежда. ) Може не може....аз ще пробвам.) най-много пак да ходя на кърпеж.  Laughing
Не толкова бурно, по-нежно, щом като хич не можеш без  Wink

# 556
Мира, споко, не е толкова страшно. А пък за секса, който има желание, намира и начин  Crazy

Джина, учителят на Никола го смениха по средата на миналата година с друг, пак мъж. Сега съм по-доволна, но не съвсем. Не ги натоварват много, а пък аз искам  Rolling Eyes
От тази година е при Бъчварови - е това пък е супер натоварване. Или може би за нас е така в сравнение с училището.
Иначе ремонт направиха - изолация и дограма и входната врата. Всичко останало ли е както преди. Очакват от нас сега да купим щори за прозорците.
Дали бих го препоръчала  newsm78 ,  зависи, от детето, от учителят, от изискванията на родителите. На мен поне 5 пъти в годината ми идва да го преместя в друго училище. Незнайно как все още се въздържам, но аз съм тази с по-големите изисквания  Mr. Green 

# 557
Благодаря много  Hug Направо си затвърждавам мнението за Вазов.  Само това със смените ще ми е проблем, но ще се справим все някак. Страх ме е повече за Здравко, че е момче и не знам колко ще го влечат уроците, а там ги натискат, но дано излезе ученолюбив и да попадне на учител, който да ги грабне. А сега как е в първи клас, че съм забравила - само един учител ли ги учи или имат и други?

# 558
При нас по основните предмети е един учител, за англ. език, музика и рисуване влиза друг

# 559
Кари е първи клас в НУИ "Панайот Пипков" и живот си живее като я гледам  Sunglasses Нищо общо с ученето и стреса, дето ги мина Габи в малката езикова. Там направо ги скъсваха децата от домашни и труд. Сега гледам в Музикалното имат точно 3 предмета = БЕЛ, математика и Роден край. По цял ден рисуват и апликират, Кари се записа и да пее в хор. По 2 пъти седмично има урок по китара. Отсега съм се заканила и Дани да го записвам там след 5 години  Crazy Grinning

# 560
Много хубави отзиви има за музикалното, ама пусто като няма на кой да се метнат поне малко музикални Simple Smile И в градината не са ги взели в хора, нямат данни просто.
А между другото знаете ли дали центъра за работа с деца е започнал работа Simple Smile

# 561
В музикалното има и предучилищна.
Ние потегляме за Италия за десетина дни, ще вземем и Натали. И като знам до морето каква мъка е пътуването, всичко ми се е свило на топка.

# 562
С кола ли ще пътувате?
Лек и безпроблемен път  Hug

# 563
С кола ли ще пътувате?
Лек и безпроблемен път  Hug
S kola i feribot.

# 564
Вече музикалното у-ще не е като едно време. Приемат всички желаещи, че и допълнителен прием имаха тази година.

# 565
  • Плевен
Вече музикалното у-ще не е като едно време. Приемат всички желаещи, че и допълнителен прием имаха тази година.
Делегираните бюджети са голяма работа. И в детските градини не трябва да са по 30 и повече деца в група,но всяко носи определена сума.

# 566
Делегираните бюджети са голяма работа. И в детските градини не трябва да са по 30 и повече деца в група,но всяко носи определена сума.
Така си е, за съжаление...
Аз да попитам да нямаме случайно съфорумка брокер на недвижими имоти или да имате някой познат? Искам една консултация, но не от случаен брокер. Някой, който да ми даде съвет като на приятел, а не като на клиент.

# 567
За НУИ приема за 1-4 клас само с изпит ли е?
Толкова много съм навита да запиша Митко там, макар да не съм убедена, че има талант, но знае ли човек...аз как да разбера талантлив ли е?  Laughing На него желания не му липсват - то китара, то ударни...но това го иска всяко дете на неговата възраст предполагам.
Моят племенник се оказа талантлив художник, вече е 7-ми или 8-ми клас там, не мога да сметна.Но както казва майка му, ако не са били учителите му в Иван Вазов да й кажат, че това дете има потенциал за художник и трябва да развива това си умение, още да ходи и да си рита камъчета по улиците. За нея рисувал просто едни неразбираеми неща, даже и досега казва, че не й говорят нищо творбите му  Mr. Green  До момента вече е зад гърба си с 4 международни участия в Белгия и Франция, като за последното го покани лично Светлин Русев.
Та с това изложение не исках толкова да похваля племенника си  Laughing, колкото да кажа, че аз не бих могла отсега да знам дали децата ми имат мегдан да се занимават с изкуство, но бих искала да опитам  Crazy
Друг е въпроса, че ако го реша твърдо, че искам, не знам как да убедя баща му да си даде благословията за това училище  Rolling Eyes Той пък като му кажа 'музикално'...все едно му казвам, че обричам детето на глад и мизерия. Категорично отказва.

# 568
Дикси, е то не е казано, че задължително трябва да стане музикант...
Малко хора продължават с това и малко имат истински талант, за да си изкарват хляба като концертиращи музиканти. Иначе по кръчмите много има дето да свирят. )
Аз съм свирила 12г. на пиано, но никога не съм искала да уча в музикалното. Просто идваше една учителка от там за частни уроци.
Сега пианото така си стои, чакам още 1година, за да пробвам Калина дали ще свири, или не.

# 569
Така, де...и аз не съм казала, че йок! искам да става музикант и да пълни стадионите  Mr. Green
Но пък много ми харесва идеята да започне образованието си в училище за изкуства. Ако не друго, то поне е една култура, която аз не мога да му дам. Освен това ми се вижда по-плавен прехода между детска градина и училищно образование.

Общи условия

Активация на акаунт