ПЛЕВЕН - 151

• 70 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Мирама, лабораторията на Авис Медика работи с направления от ЗК.

# 526
Стелито е болна.Сутринта я пуснах на градина но още тогава имаше температура и след половин час се обадиха да я взема.Искаше и болна да е на градина при децата.Е предупредих госпожата и че е кисела от сутринта и ако има нещо да се обади.Ще се оправи но винаги я хваща по някой вирус.А като има рожден ден за градината ще взема картонена торта и някой клоун там да забавлява децата.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 11:23 от ice_

# 527
  • София
Айс, дано скоро да оздравява. Ама това не биваше да го пишеш, че си я пуснала болна на градина, защото е искала...
Тая година Мими ще ми е втора смяна, направо се чудя как ще се организирам..ама ще намеря начин, избор нямам. Simple Smile

# 528
  • Плевен
Стелито е болна.Сутринта я пуснах на градина но още тогава имаше температура и след половин час се обадиха да я взема.Искаше и болна да е на градина при децата.
Винаги съм се чудила как се оставя болно дете, а особено с температура в градината. Кой му дава лекарства, кой се грижи за него, освен това не разболява ли и другите деца Thinking

# 529
  • Плевен
Валенце, и Виктор е втора смяна. Само мрънка, че иска да е първа. Записал се е на СИП-ове да си запълва времето.  Laughing

# 530
  • София
Валя, Мими няма проблем, че е втора смяна. Тя знаеше, че през цялата втора учебна година ще е така. Аз имам проблем Laughing. Тя не ходи на занималня, учи си вкъщи, обаче с ходенето на извънучилищни занимания ми идва нанагорно. А тя категорично е против да се откаже от театралното ателие например.

# 531
Валя, тези СИП-ове са сутрин, така ли? И той може ли да ходи вече сам?
Направо ме хваща страх като се замисля за догодина. Особено, че и в първи клас има втора смяна - кой и как ще ги води, как ще учим, главата не ми го побира  Rolling Eyes Ще му мисля като наближи Simple Smile

# 532
  • София
Джина, те ако са на целодневно обучение няма нужда ти да ги водиш никъде- сутрин на училище ги оставяш, вечер ги прибираш.

# 533
Здравейте момичета. Чули ли сте нещо за спиране на централната топла вода тези дни?  Rolling Eyes

# 534
Уффф, доста се ядосах днес.
Звъннах специално сутринта до Авис Медика, да попитам работят ли със ЗК.
Отговорът беше, ама разбира се госпожо, работим. )
Отивам аз сутринта, давам си бележките на регистратурата....и сестрата ми заявява - аааа, можем да ви направим само едното, другите не ги "работим".
Питам, как така не ги работите, какво ще рече това, казахте ми преди 30мин, че работите със ЗК.
Ами така, трябва да си ги платите.
Е, теглих им една и си излязох.

Пеперудчица, може да правят профилактика. Ние такива екстри не ползваме. )

# 535
Здравейте момичета. Чули ли сте нещо за спиране на централната топла вода тези дни?  Rolling Eyes
След като 2 дни нямахме топла вода се обадих в ТЕЦ   тел.895288 и след час пратиха техник. Оказа се, че някой е спрял топлата вода в абонатното. Обади се, ще ти кажат.

# 536
  • Плевен
Чух нещо, но е непотвърдена информация ... за месец-два няма да има парно и топла вода ...

Джина, СИП-овете са към програмата им за деня  нулев или  последен час.

# 537
Джина, те ако са на целодневно обучение няма нужда ти да ги водиш никъде- сутрин на училище ги оставяш, вечер ги прибираш.

Валенце, там е проблема, че в училището , в което мисля да ги записвам, са на смени и то от първата година  Rolling Eyes
Уффф, доста се ядосах днес.
Звъннах специално сутринта до Авис Медика, да попитам работят ли със ЗК.
Отговорът беше, ама разбира се госпожо, работим. )
Отивам аз сутринта, давам си бележките на регистратурата....и сестрата ми заявява - аааа, можем да ви направим само едното, другите не ги "работим".
Питам, как така не ги работите, какво ще рече това, казахте ми преди 30мин, че работите със ЗК.
Ами така, трябва да си ги платите.
Е, теглих им една и си излязох.

Пеперудчица, може да правят профилактика. Ние такива екстри не ползваме. )
Мира, и аз знам,че не всичко правят в Ависа , но те какво са ти казали - че не ги работя или не ги работят по каса?
Чух нещо, но е непотвърдена информация ... за месец-два няма да има парно и топла вода ...

Джина, СИП-овете са към програмата им за деня  нулев или  последен час.
Ясно  Peace Ако спрат топлата вода ще я закъсаме. А то парно така или иначе няма да има скоро.

# 538
Бях чула, че ще има профилактика, но ще се обадя все пак...

# 539
Мира,всички изследвания ги правят по каса в Екзакта, а и уж се води добра лабораторията им.Можеш и да си проверяваш резултатите по интернет с персонален номер. С изключение на изследване за токсоплазмоза,него не го правят.

Общи условия

Активация на акаунт