ПЛЕВЕН - 151

• 70 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, търси се квартира в града. По възможност без кв. Дружба. Евентуално полуобзаведена, поне с кухненски уреди, или шкафове най-малкото.

# 631
  • Плевен
Здравейте, дали знаете някое фото, където могат да направят снимка на бебе за зелена карта?

# 632
Здравейте, дали знаете някое фото, където могат да направят снимка на бебе за зелена карта?

фото Браво правят снимки и на бебета. пък и всяко едно друго.

Аз пак да помоля да се включите по въпроса с квартирата. Ако имате познати, приятели, които да отдават апартамент под наем, пишете моля.

# 633
  • Плевен
Благодаря за бързия отговор Simple Smile а къде се намира фото Браво.
Нямам познати, даващи квартира

# 634
Благодаря за бързия отговор Simple Smile а къде се намира фото Браво.
Нямам познати, даващи квартира

Като се слезе на спирката на Облеклото, се тръгва надолу по уличката към МОЛа. Фотото се пада на ъгъл и няма как да се пропусне, пише с големи жълти букви фото БРАВО. На витрината има снимки на деца.

# 635
Здр, мами  bouquet Не съм от Плевен и искам да ви помоля за съвет - нещо съм се бъзнала на тема венерически  болести и искам да си направя изследвания. Ходя при д-р Горчев,но не ми се чака толкова за час (самоза изследв-я) и се чудя м/у д-р Томов (Св.Марина) и Славов (Авис Медика). Чувала съм за д-р Славов добри отзиви,но не знам лабораторията на Ависа дали става ? Благодаря вии   Hug

# 636
beginning, за изследвания не ти трябва лекар.
Отиваш в една лаборатория, казваш какво искаш и те ти ги правят.

# 637
beginning, за изследвания не ти трябва лекар.
Отиваш в една лаборатория, казваш какво искаш и те ти ги правят.

Ако ще е за взимане на влагалищен секрет за микробиология,ще й трябва  Peace
beginning, мнение за Славов не мога да дам,защото не го познавам,но мисля,че всеки един гинеколог може да ти свърши тази работа.

# 638
  • Плевен
Здравейте, мами! Спешно се търсят желаещи за ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ защото докато се събере група и да почне гимнастиката може и да родя.............. ooooh! Става въпрос за това : http://fitnessclub-pleven.com/index.php?option=com_content&v … d=25&Itemid=8   но засега няма записани достатъчно бременни ............... а на мен много ми се ходи.....

# 639
poli_m1, на място ли трябва да отиде човек да се запише?
кога ще се провеждат тренировките, колко е на час, или за месец?

# 640
# 641

Мерси. )
Времето ме устройва, или поне за сега като не съм на работа още. )

# 642
  • Плевен
poli_m1, на място ли трябва да отиде човек да се запише?
кога ще се провеждат тренировките, колко е на час, или за месец?

Аз ходих на място преди месец и нещо. Казаха ми че няма гимнастика, защото инструкторката е по майчинство и да се обадя след около месец.........Днес звъннах да питам дали са започнали тренировките и ме попитах "А вие колко сте?" и аз отговорих 2. При което отговорът беше "Ами като се съберете повече тогава ще сформираме тренировки. Записаха ми телефона. И затова питам дали има желаещи. Иначи относно това кога и по колко тренировки са на седмица идея си нямам.  Гледам цените в сайта - тренировка 4лв, месечна карта 40-50лв........, има и карта за 12 тренировки 45лв....

# 643
poli_m1, то и за 3ма човека пак няма да направят. )
Ама като няма реклама и нищо, как да знаят хората че има такава гимнастика.

# 644
  • Плевен
poli_m1, то и за 3ма човека пак няма да направят. )
Ама като няма реклама и нищо, как да знаят хората че има такава гимнастика.

Ами аз се наявам да има още някой желаещ и да се съберем поне 6-7, знам ли колко им трябват.......
А за рекламата нищо не мога да кажа...
И между другото аз писах за тази гимнастика тук още преди месец  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт