Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 831
  • 694
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, аз искам само да споделя, че преди няколко седмици питах Карла за нещо съвсем конкретно, свързано с пари. Тя за моя огромна радост не позна за развитието на нещата. Тогава каза, че не вижда разрешение и няма смисъл въобще да се занимавам. Добре, че не я послушах. Преди малко ми се обадиха от банката да ми кажат, че парите са възстановени   Grinning
Лошото е, че още по-рано, когато за първи път и' се обадих, ми каза едни страхотни неща със срок август и ако и за тях не е познала... Но ето, че понякога е хубаво, че не познават Simple Smile
Прекрасен ден на всички!

# 196
Здравейте !
Искам  да кажа, че писах на мерче за телефона ни Лили, но никакъв отговор.
Та много ми е интересно с каква цел и е регистрацията и споделянето тук, след като си предложи услугите, а после на никой не е написала отговор.
Май е имала  нужда да ни покаже коя е,  кой , как да  живее живота си,а тя  да си начеше Егото, след като е получила прозрение.
Интересното е, че когато човек се развива духовно и израства, не съди другите и не си мисли, че е повече от тях, камо ли пък да им раздава акъл, който даже е непоискан.
Та не знам защо така някои хора се взимат на много сериозно и търсят трибуна за изява, но и аз съм на мнение, че този форум е да споделяме и подкрепяме, пък всеки си знае болката и си носи кръста, когато не можем да помогнем, поне да не се правим на "голямата работа".
Желая успех в търсенето на добрия ясновидец!

# 197
момичета замислих се за нещо и моля за мнения- на колко от нас обърнали се към карла за любовен проблем тя е казала не го търси той ще звънне понеже ако го казва на всички да поне за половината ще познае ама иначе  Shocked моля за мненията на тези от вас на които е казала така понеже май сме много и ако прилага универсална стратегия  newsm78 newsm78 и също така да питам дали някой знае нещо за отец димитър от пещера отправял индивидуални молитви с голям успех за всякакви проблеми    моля пишете да разнищим ситуацията с карла
благодаря предварително

# 198
Здравейте !
Искам  да кажа, че писах на мерче за телефона ни Лили, но никакъв отговор.
Та много ми е интересно с каква цел и е регистрацията и споделянето тук, след като си предложи услугите, а после на никой не е написала отговор.
Май е имала  нужда да ни покаже коя е,  кой , как да  живее живота си,а тя  да си начеше Егото, след като е получила прозрение.
Интересното е, че когато човек се развива духовно и израства, не съди другите и не си мисли, че е повече от тях, камо ли пък да им раздава акъл, който даже е непоискан.
Та не знам защо така някои хора се взимат на много сериозно и търсят трибуна за изява, но и аз съм на мнение, че този форум е да споделяме и подкрепяме, пък всеки си знае болката и си носи кръста, когато не можем да помогнем, поне да не се правим на "голямата работа".
Желая успех в търсенето на добрия ясновидец!

По коментарите ще ги познаете. HugЖалко,че съвременното образование не е дало възможност да научите конструкцията на модалитетен израз "Може,ако........,но трябва.....Отдавам го на възрастта на момичетата и момчетата във форума- тази на моите деца.Как да ви се разсърди човек! Simple Smile Heart EyesТези,които след проучване на досегашните им постове, имаха наистина нужда получиха,каквото им трябва.За останалите Лили не е човекът за тях.
Нямам нужда да вися по цял ден по форуми, за да храня егото си.То е преяло отдавна,а на това,че търся трибуна ,както казваш,мноооого се смях.Може да продължиш да тропаш с краченце от яд,но аз съм"голяма работа" !Дори и ти ме познаваш.Хубавото на такива места в нета е ,че  предлагат възможност на някои да се чувстват значими,а на други -обикновени. Не предполагах ,че така ще се забавлявам.

Аз решавам,кога и на кого ,какво да дам.Имам чувството, че ако един ясновидец не познае нещо и трябва да го линчуваме. "Има една поговорка защо не виждаме гредите в нашите очи, а виждаме сламките в очите на другите. Ясновидците са хора като нас, рекламират се или не, но никой не ни кара на сила да ходите при тях. Всеки има свободна воля да избира, обаче като не се случат нещата, които искаме, започваме да вдигаме пара за продавачи на напразни надежди." Това е твой цитат,Ооо чак сега разбрах защо нямаш нужда от акъл,сигурно защото щедро раздаваш такъв с назидателни постове на останалите във форума-що за комплекс е това?
А за регистрацията-ще се регистрирам и ще си публикувам,където и когато,че и каквото си поискам,докато не нарушавам правилата на форума.

# 199
 newsm78  тук на майката земя има много значими комплексарки като тебе мерче, които търсят да ги забележат и ти го доказа вече!
Цитат
Май го обърнахте на леко чат на тема за живота, стига сте спамили със личните си разсъждения и прочие.
Този пост на Прасковка се отнася до теб, а това ,че се оглеждаш в другите и виждаш себе си, си е твой проблем.
Хахахаххххх това с проучването на постовете много ми хареса.
Остани си със здраве!

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 01:54 от Zara_29

# 200

Тези,които след проучване на досегашните им постове, имаха наистина нужда получиха,каквото им трябва.За останалите Лили не е човекът за тях.
......Може да продължиш да тропаш с краченце от яд,но аз съм"голяма работа" !
По какви и чии критерии и преценка се отсяха тези, които " имаха наистина нужда"?
Може да си провериш лс-не съм ти писала с молба за телефон, но сега наистина не можах да се сдържа, защото назидателния ти тон не отговаря на идеята на тази тема.Регистрираш се, влизаш с инфо за уж добри ясновидци и обещаваш да дадеш връзка с тях на лични.И след това се оказва, че повечето тук не са " узрели" за твоята помощ.Придаваш си прекалено голяма важност.Нямаш право да съдиш.

В тази връзка, моля някой от "привилегированите", на който му е била оказана честта да му бъде помогнато, защото наистина е имал нужда, да сподели тук впечатленията си от въпросната Лили. Praynig

# 201
Девойки, не се ядосвайте напразно!!!! Нали знаете, че муха се убива с вестник.......... Joy Я да сте живички и здравички! Хубав петък на всички и ........споко!   bouquet

# 202
Форума стана място за изява на самотни възрастни "дами" със сериозни психически отклонения Simple Smile Момичета, не им обръщайте внимание.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 16:59 от kateto1980

# 203
 От цялата конспирация на дамата с ник Марче, разбрах следното:че  тя е въпросната Лили Mr. Green......не знам, защо само спретна целият латиносериал ......Марче, Мона, Ивета, Лили.....как да ви наричаме, мила, да не страдате от раздвоение на личността?

# 204
  • Sofia
И сега какво? Няма да получим номера на Лили от Разсадника в София ли? Хммм ..жалко,че е станала толкова недостъпна. Съжалявам,че не пазя визитката й ,иначе бих помогнала веднага. Не бих ви държала в шах. Вероятно съм я изхвърлила поради това, че бях при нея преди 9г. и тел. й вече не е бил актуален. Да, гледа на кафе и таро. Мисля че още живее там.

# 205
И сега какво? Няма да получим номера на Лили от Разсадника в София ли? Хммм ..жалко,че е станала толкова недостъпна. Съжалявам,че не пазя визитката й ,иначе бих помогнала веднага. Не бих ви държала в шах. Вероятно съм я изхвърлила поради това, че бях при нея преди 9г. и тел. й вече не е бил актуален. Да, гледа на кафе и таро. Мисля че още живее там.
Марчето и Лили са един и същи човек, жената явно има нужда от реклама Mr. Green, и за това направи въпросната конспирация Mr. Greenпомните ли г-н Морисън.....историята се повтаря с малко по-различен сценарии hahaha

# 206

Марчето и Лили са един и същи човек, жената явно има нужда от реклама Mr. Green, и за това направи въпросната конспирация Mr. Greenпомните ли г-н Морисън.....историята се повтаря с малко по-различен сценарии hahaha
[/quote]

newsm10

# 207
lack,а твоето мнение за Лили какво е?  bouquet

# 208
Здравейте, по повод мистър Морисън ви пиша.Искам да кажа че аз и до сега ползвам неговите услуги по скайп и съм доволна  от него.В момента има едно нещо което както той ми каза така става за сега.Това което ми предсказа преди се случи всичко.Не му правя реклама, просто аз съм една от всички вас и много се дразнех като ида при някоя рекламирана тук с надежда за помощ, а тя се окаже поредния сапунен мехур.За това не спестявах мненията си за всички при който съм ходила.Но за сега аз лично съм доволна от Морисън, но това е мое мнение.

# 209
Здравейте всички,пиша на всички,които си мислят,че съм Лили.Що за реклама й правя щом не публикувам щедро номера  на момичето ,та поне ако мога да помогна с клиенти,защото това е занимание натоварващо,та кой от вас би се съгласил по цял ден да му се влачат в къщата,да го ангажират с проблемите си и да искат някаква насока в поведението и очакванията си,и нямат възможност поради тази си дарба да работят нормална работа.Бях споделила във форума впечатленията си от нея преди да осъзная,че всички смятат,че изживяват драми и трагедии,а всъщност обикалят поредните набрали популярност гадатели като 100 -те национални обекта.Тези,на които се осмелих да дам номера й според мен,а и си е моя работа собствената ми преценка,бяха в нужда.За останалите съм преценила,че за тях Лили не е човекът.За да продължите да си правите статистика на познаваемост  по картата на Българиа със средства ,които навярно не печелите лесно , ви желая щастливи опити в търсенето.Отнасяте се гнусно към хора,които са имали само желанието да дадат кураж на някой,който е в нужда.Прекалено сте млади и повърхностни  към собствения ви живот,затова чакате някой да ви обещае щастие,не сте готови да изтърпите несгодите и да го спечелите.
Моля,да не ми отговаряте и да водите полемика в този форум,защото само ще спамите.Няма да прочета дори и яростните отговори на най-засегнатите от мен,защото не разговарям с хора,които не уважават чуждото мнение.Монолозите ги приемам само в театъра.Ако бяхте  малко смирени ,със сигурност щяхте да получавате повече.Останете Със здраве,Мерче.

Общи условия

Активация на акаунт