Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 887
  • 694
  •   2
Отговори
# 240
Провокирана от нещо, което ми се случи снощи, днес се обадих на Сирма. Беше много точна, поговорихме, каза ми какво да направя, макар, че аз нямах такива намерения.
Въпреки това, отидох и до "ходжата", който така пламенно беше рекламиран от rosinauzunova. Преди месец ходих при него, но днес ми каза противоположното на предсказаното от тогава. Попитах го защо преди ми е казал едно, а днес друго и отговора му беше, че нещата са се променили.  newsm78
Според мен зависи от къде ще минеш, тръгвайки например за Варна, може през Пловдив, Бургас, Силистра...., но дестинацията е Варна!
И тази вечер имам развитие на ситуацията, точно както ми го предсказа Сирма!

# 241
Да актуален е

# 242
Моля ви кажете ми тел. на леля Искара от Бистрица. Много спешно ми трябва.

# 243
Момичета, поради отпускарския сезон взехме колективно командирско решение да тръгнеме за Боян Ботево през някой уикенд в Август!  Laughing За допълнителни уточнения, за да не пиша на всички на лични - това е моят мейл - maianinova@abv.bg! Прекрасно лято ви желая!   bouquet

# 244
Ех, жалко Cry

# 245
Здравейте, следя от събота темата ...тогава бих път чак До Видин с приятелка при една жена, кяото гледа на карти, ръка и кафе.Бяхме ходили при нея миналата година, но за жалост много неща се разминаваха с това, което каза този път.
Та искам да пробвам и при друга.Доста от темите изчетох и се спрях на Стефка от село Генерал Тодоров.Едва открих из темите връзка с нея, но все пак открих актуален телефон.
Моята приятелка й звънна в неделя , за да се разберем за сряда, защото ни беше мисия невъзможна преди утре да пътуваме.
Стефка е казала да й звънне тази вечер след 21 часа.За жалост и с двата телефона няма никаква връзка, а ние сме си организирали пътуването за утре.
Какво да правим е голямата дилема, да тръгваме ли утре и да я търсим на място в селото или...?
Хич не ми се отказва, защото са ми много належащи нещата за тази седмица и ми е спешно.
Ако можете и да препоръчате нещо друго в район до София около 150-200 км ще съм ви благодарна.
С кола сме и няма проблеми за пътуване, но само утре ни е свободния ден за подобни занимания, защото се освободихме от всички ангажименти само заради това да идем при Стефка!
После ще ви разкажа и за моите посещения до сега при разни ходжи и гадатели:)

# 246
  • София
Моля ви кажете ми тел. на леля Искара от Бистрица. Много спешно ми трябва.

0899353988

# 247
  • София
Доколкото знам, восъколеене се прави, за да се отнеме отрицателната енергия и стреса! След това се чувстваш спокоен, съня се нормализира....... И трябва да го направи човек, който наистина разбира!!! Преди много години една жена ми е правила восъколеене. Няколко пъти ходих при нея. Тя определяше кога, през какъв период да отида и продължителността. Приемаше в една къща близо до Орлов мост. Взимаше колкото й оставиш. Помня, че имаше краткотраен резултат.

# 248
  • По света и у нас
Доколкото знам, восъколеене се прави, за да се отнеме отрицателната енергия и стреса! След това се чувстваш спокоен, съня се нормализира....... И трябва да го направи човек, който наистина разбира!!! Преди много години една жена ми е правила восъколеене. Няколко пъти ходих при нея. Тя определяше кога, през какъв период да отида и продължителността. Приемаше в една къща близо до Орлов мост. Взимаше колкото й оставиш. Помня, че имаше краткотраен резултат.
         Хората сами се прочистват с восък. Техниката работи и не е нужно да плащате на някого за това.
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2223.0.html

# 249
Здравейте.
Преди време попаднах на тази тема и понеже и аз съм запалена, реших да я следя. Аз нямам чак такъв опит като вас, но все пак, съм ходила тук-там  Laughing
Искам да попитам какви са отзивите за Дора Пенева (от Варна)? Иска ми се да си запиша час, защото разбрах, че идвала и в София всеки месец. Тази Ина каква е, може ли малко повече информация, защото ми е спешно и дори да реша да отида при Дора, трябва да чакам до 25-ти (тогава разбрах, че ще бъде тук). Последен въпрос, по-горе някой беше питал за жена, която приема в Люлин 10. Дали някой ще отговори, защото и на мен ми е интересено.
На мен, почти лична врачка ми беше Айше, която е при Халите. Но тя почина преди около 2 месеца... и сега ми е много криво. Там бях почти на всеки 20-30 дни...

# 250
Искам да попитам какви са отзивите за Дора Пенева (от Варна)? Иска ми се да си запиша час, защото разбрах, че идвала и в София всеки месец.
Единственото, което намерих за нея е следното: "Скоро ходих при нея.Тя се занимава с радиестезия,биотерапия,окултна диагностика,ясновидство,изчистване на негативна енергия.Ходих при нея за дъщеря си,която е сериозно болна.За жалост Дора каза,че не може да я излекува с биоенергия.Иначе като ясновигка е супер.
Моя приятелка е доволна от нея като лечителка."

Но това е от края на 2007-ма година. Друго инфо в нета за тази няма.

# 251
Благодаря. Като цяло, чух много добри неща за нея относно способностите й като ясновидка. На мен и за това ми трябва, не за друго. Мисля да опитам и след това ще пиша как е било.

# 252
  • София
Ходила съм при Дора, но за лечение. Прави ми някакъв сеанс, но не ми помогна. Моя позната, която ми я препоръча, ходи 2 пъти при нея за ясновидство. Първия път беше много впечатлена, втория се разочарова.

# 253
Момичета, иска да ви питам някои звънял ли е на тази Хайрие по тел.? Днес и звъннах, беше мн не учтива, мн лошо впечатление ми направи.
Моля някой да каже дали е така или не. И ме интересува, ако човека не може да отиде лично при нея, може ли по снимка да каже наща за него?
Благодаря ви!

# 254
Относно Хайрие, тъй като видях някъде из форума, че отговаряла по телефона, реших да звънна за един въпрос, защото не мога сега да отида до там. Беше безумно нелюбезна, и аз дори се отказах да й обяснявам, че не мога лично, което отчитам не е нейн проблем. Но не ми направи добро впечатление. Звъняла съм по този начин и на леля Искра, която реагира по коренно различен начин...относно познаваемостта й, тепърва ще разбера Simple Smile Успех на всички Wink

Общи условия

Активация на акаунт