Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 665
  • 694
  •   2
Отговори
# 450
Melissa77, ако Ина наистина ти познава всичко, защо продължаваш да ходиш да си даваш парите по други?  newsm78

Всъщност и аз това се чудех. Някои хора тук са с цел в този форум и се убедих в това! Иначе за какво ще да пишат дъъъъъълги постове с най-големи подробности.
Абе, важното е да са "много доволни" хората, друго не е важно.  Grinning

Момичета, аз ходих по много гледачки, не знам дали сте чели назад, споделих и за Стефка, и за Анита, и за леля Вили, и за Ивелина Христова, и за един ходжа, и за Надие...
Докато стигнах до Ина...там спрях да се интересувам от други.
Идеята за това ходене общо взето е на моята приятелка, тя си има проблеми, аз не съм толкова проблемна, просто си сверявам часовника за хората около мен.
Моята приятелка от всички чу едно и също, че това, което иска да стане - няма да стане.
И непрекъснато ме кара да търся нови и нови.Явно иска поне една да й каже нещо различно.Разликата между всички бяха - че едни бяха по точни и конкретни от другите, но като цяло всичко се покриваше.Затова си чета форума и ако изпадне нещо интересно - звънкаме и ходя с нея.Признавам си, за тази последната си беше чисто любопитство от моя страна.
Не съм се регистрирала да правя реклама на който и да е, казах вече че споделям мнение, както и вие.В този форум имаме право на това, нали?
Поздрави  Peace

Сподели и тази, последната, от която не си доволана. Хубаво е да има мнения.

# 451
Здравейте момичета. Да се запиша и аз за темичката, много ми харесва и смятам, че е доста полезна. Искам да споделя с вас и моята последна среща с една ясновидка и лечителка от София -казва се Божидара. Разбрах за нея от моя позната, чието детенце тази жена беше излекувала от епилепсия. Свързах се с нея и си уговорихме среща. Срещнах се с една изключително любезна и лъчезарна жена. Още с влизането усетих положителна емоция и душевно спокойствие. Попита ме за името и  рожденната дата, каза че са важни, за да изчисли числото на живота ми. След това без дори да задам един въпрос ми разказа ужасно много неща от миналото ми, както и подробности за здравословното ми състояние и проблеми. По време на срещата ни, ми позвъниха от офиса и още щом затворих телефона, тя вече знаеше за какво са ме търсили и ми каза как ще се разреши проблемът, за който ми звъняха-ТАКА и СТАНА! позна аболютно всичко в миналото ми, което ме бе завело при нея....и аз онемях.Всичко казано беше абсолютно вярно... Няма да ви занимавам повече конкретно с проблемите си, които ме заведоха при нея, само ще ви кажа, че досега с такава жена не се бях срещала. Ако някой иска тел. й, нека ми пише на лични.
Ето за тази Божидара става въпрос, намира се на Пиротска до Халите.
Може би при мен стана обратното този път - аз не я харесах изобщо от телефонния разговор.
Усетих, че и с Анита беше така.Не ги ли харесам от раз гледачките - нищо не могат да ми познаят.
След посещението ми при Божидара това което е писала в цитата горе Борянка ми се струва абсолютна лудост, просто не мога да ви обясня какво значи нищо, ама нищо!

# 452
Така, за още една жена да разкажа.
Преди около 6 години имах голям проблем.Само ревах и се тръшках и не знаех какво да правя.
Живеех под наем тогава и хазайката ми каза че има една гледачка от Варна, която гледа по телефона и да й се обадя.Жената ми каза неща, които ми се струваха пълен абсурд.Изобщо не  й повярвах, ама хич.
Мина много време и стана това, което ми беше казала.След време, когато беше изчезнала моята приятелка пак й се обадих, тя ми каза че е жива и здрава и други неща, за които беше точна.
Когато преди месец започна нашия сезон с гледачките - на мен и моята приятелка се сетих за тази жена.
Но нито имах кооридинати, нито такива на бившата ми хазайка.
Снощи както си седя във Фейсбук и ме намери Мая - хазайката ми.Тя живее в Швейцария и много й се зарадвах, изведнъж се сетих, че всъщност ми е трябвала да ми даде координатите на жената от Варна.Даде ми ги.
Каза да й пратя пари предварително със запис или по сметка, защото яко я лъжели, че после ще й пратят парите.
Жената се казва Маргарита, от Варна - кв. Владиславово, обадих й се сутринта и казах че й превеждам парите. Тя каза ок, мога до 15,30 , че после била на работа.
Звъннах й половин час по късно, иска име и дата на раждане.
Аз пак за моята приятелка да питам, ами какво да ви кажа - пак чух същото, никакъв шанс, ама никакъв.Питах за мен разни неща - то вече няма нещо, което да не знам.
Но тя казва с точност какво ще стане еди кога си.При Ина например не е така, Ина дава съвет какво да правиш, а Маргарита казва точно какво ще се случи.
Нищо не подпитва, направо ти говори.
Който е от Варна и има интерес ако иска да ми пише да дам коориднати.
Пак ми стана дълъг поста, но какво да направя, знам какво е да се интересуваш от гледачки и предпочитам да обясня  дълго и широко Mr. Green

# 453
  • София
Здравейте момичета , искам да питам тази Ина каква такса има ? И ако може координати за връзка. Може и да е казано назад в темата , но нямам време да я прегледам цялата.

# 454
Вижте какво ще ви кажа да Ина има две дъщери едната си има магазин и си работи, а другата е по маи4инство гледа си детето съпругът и е пенсионер,които взема не лоша пенсия и е страшно добар 4овек така 4е никои не раз4ита само на неиното гледане.Но всъшност не мога да разбера какво зна4ение има това.По вапроса с къщата това също са пални измишлиотини да имат къща в Монтана която е на родителите на съпругът и, които са по4инали и всъщност те са я строили. За Ина  и съпругът и мога да кажа 4е са много жалостиви хора и Ина винаги би приела някои които и се опла4е 4е няма пари толкова много хора са минали при нея без пари ако нещо друго ви интересува за Ина питаите ще ви разясня.

# 455
не се ядосвай де,
свят шарен, хора всякакви
 Hug Hug Hug

# 456
Това се отнася за nikolinanik i Lack виждам 4е те наи усилено се опитват да разнищят семеиното положение на Ина за което смятам 4е слабо ги интересува.

# 457
  • София
Това се отнася за nikolinanik i Lack виждам 4е те наи усилено се опитват да разнищят семеиното положение на Ина за което смятам 4е слабо ги интересува.

Не се интересувам от семейното положение на никого! Simple Smile)
Само споделох, това, което знам от преди години.

# 458
  • София
Здравейте момичета , искам да питам тази Ина каква такса има ? И ако може координати за връзка. Може и да е казано назад в темата , но нямам време да я прегледам цялата.

Момичетата споделиха, че взимала по 20 лева.

# 459
Ок  да добре но просто се дразня 4е пишат пални измишльотини неща,които изобщо не отговарят на истината. Аз не се опитвам да убедя някои дали познава или не но се дразня като гледам какви глупости се пишат за хората.

# 460

Само 4е това което знаеш маи ти сама си го измисляш.

# 461
  • София

Само 4е това което знаеш маи ти сама си го измисляш.

Преи години, имаше един период през който често посещавах Ина. Тя много неща е казвала за дъщерите си, за семейството си.

# 462
Но със сигурност не ти е казала 4е строи къща ,4е съпругът и се кара а да и 4е храни вси4ки.

# 463
Момичета, спрете се моля ви! Embarassed
Какво значение има дали Ина строи къща и какво работят дъщерите й или мъжа й е математик.
Това прави ли способностите и в повече или по - малко?
Темата нали е да споделяме за дарбите им, а не за роднинските им връзки Peace

# 464
Да мила аз не мога да разбера какво ги интересува вси4ко това и направо се побарквам.

Общи условия

Активация на акаунт