Всъщност и аз това се чудех. Някои хора тук са с цел в този форум и се убедих в това! Иначе за какво ще да пишат дъъъъъълги постове с най-големи подробности.
Абе, важното е да са "много доволни" хората, друго не е важно.

Момичета, аз ходих по много гледачки, не знам дали сте чели назад, споделих и за Стефка, и за Анита, и за леля Вили, и за Ивелина Христова, и за един ходжа, и за Надие...
Докато стигнах до Ина...там спрях да се интересувам от други.
Идеята за това ходене общо взето е на моята приятелка, тя си има проблеми, аз не съм толкова проблемна, просто си сверявам часовника за хората около мен.
Моята приятелка от всички чу едно и също, че това, което иска да стане - няма да стане.
И непрекъснато ме кара да търся нови и нови.Явно иска поне една да й каже нещо различно.Разликата между всички бяха - че едни бяха по точни и конкретни от другите, но като цяло всичко се покриваше.Затова си чета форума и ако изпадне нещо интересно - звънкаме и ходя с нея.Признавам си, за тази последната си беше чисто любопитство от моя страна.
Не съм се регистрирала да правя реклама на който и да е, казах вече че споделям мнение, както и вие.В този форум имаме право на това, нали?
Поздрави

Сподели и тази, последната, от която не си доволана. Хубаво е да има мнения.
)