Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 679
  • 694
  •   1
Отговори
# 435

Не не,защо спам?  Laughing Толкова е забавно ви да чете човек. Нали все пак Ина трябва да "храни всички с гледането си", и откъде да дойдат парите мислите? От "много доволните" от нея,разбира се. Ина, ако четеш форума /най-вероятно/,моля,чрез твоите пламенни поддръжници тук, които въобще не ти правят реклама, кажи все пак колко сина или дъщери имаш? Синът ти математик или природолюбител е? Това са тъй важни въпроси за форума, пък и недоволните от теб живо ги интересува. Поне това съм сигурна можеш, пък и не изисква поглед в бъдещето, какъвто не правиш.
Пишеш пълни глупости!

# 436
Днес заведох един приятел при Ина, отидох с него, той изобщо не вярва на подобни щуротии,но след като се наслуша от всички покрай него за способностите на Ина каза:Хайде, да видиш, че нищо няма да познае.
Аз закъснях малко и не успях да хвана началото, но атмосферата беше доста напрегната като влезнах.
Тя го пита нещо - той мълчи, или ако й отговори нещо я излъже, защото аз все пак знам как седят нещата около него, започнах и аз да се изнервям.
Тя му говори за една задна врата у тях, която аз много добре знам, че има.Той й вика - няма такова нещо.Тя му говори неща, които аз знам, че са така  той й вика - не е вярно.Направо се подиграваше и аз започнах да се вбесявам.
Оттам нататък тя започна да му говори наистина неща, които не бяха вярни.Имах чувството че и тя нарочно започна да го прави.
Най накрая той попита за баща си /баща му почина преди 3 месеца от рак/.
И тя му казва:Той мълчи, няма го.
Чак тогава Цецо започна да й вярва, каза му точно кога и как е починал, каза му, че баща му му казва да не се притеснява, че неговата болест няма да го стигне Цецо.А той наистина беше откачил преди време на тази тема.Ина му каза точно и ясно, че рака е тръгнал от стомаха и че най -много след това е засегнал костите.Нещо, което Цецо вече нямаше как да отрече.
Чак когато Цецо започна да потвърждава истината всичко се отключи и му каза страшно много неща.
Цецо си тръгна, аз останах, Ина беше супер изнервена и ми каза:Дойдат ли такива хора, които искат само да ми проверят способностите - нищо не мога да направя.Казвам им направо да си ходят, нито пари искам, искам само да се махнат.
На мен ми трябваше спешна консултация, защото чакам едно важно обаждане и вече съвсем се обърках какво да правя, да чакам ли още...и тя ми каза след понеделник.Аз обаче си бях навила в главата, че ще е днес, но тя категорично каза да не чакам нищо преди неделя.
Разбира се обаждане не получих и днес.
После слезнах ядосана и започнах да се разправям с Цецо защо направи така и той се хили и ми вика:Ми нали затова е гледачка,тя да ми говори , а не аз на нея.Викам му:тя ти казваше неща, които са верни,но ти отричаше, защо?Ми ей така, щото сигурно ти преди като си ходила си й разправяла за мене.  ooooh!
Хванах се за главата и му викам, да, аз ходя по гледачките да им разказвам за моите приятели и после да ги пращам да изкарават те пари, много се обидих.
Та моят съвет отново е:ако ходите да любопитсвтате само - не си губете времето и парите.
Вчера сутринта бях при една госпожа, не искам да я споменавам, защото си мисля, че сама си беше направила реклама тук, още по телефона не я харесах, но викам хайде, може и да греша.
Ами като не вярваш - не става.Аз в момента, в който я видях, реших, че е луда.Такива фантасмагории отдавна не бях слушала, то повече слушах за роднините й отколкото за моя живот.
Слушах за църкви и манастири, за Слави Трифонов, за зетя, дъщерите, за кво ли не.
Най - накрая вече не се сдържах и яко се смях, наложи се да се извиня, че отивам до тоалетната щото не издържах на простотиите, които слушах.Моята приятелка само ме буташе и ме молеше да си тръгваме.
Тя я пита нещо за мъжа си, казва, че й е съпруг, дава имена, дати, а госпожата й казва:Ами аз не виждам този мъж да сключва брак.При което такъв смях ме обзе, че сълзи ми потекоха.
На мене ми говори за некви къщи без прозорци, питам я за един приятел, тя ми вика:Ми не го виждам, той е плазмен. newsm78
Питам за една приятелка, че има проблем с партньора й, госпожата ми казва:Ама те от много години все се карат...Как ще се карат бе госпожа, те се познават от 4 месеца Mr. Green
Черта там дати, някакви нумерологии, само в това беше точна, всичко останало беше пълен цирк.
По толкова гледачки ходих, но тази оглави класацията ми за познаваемост - 0.
Чакаха отпред едни момичета, чудех се дали да ги предупредя, но си замълчах.
Все пак винаги казвам - всеки има право да вярва, в каквото поиска.
Ако Ина излезе права и за това обаждане - ще пиша пак, а и дори да е сгрешила - пак ще ви уведомя  Hug

# 437
  • София
Може ли да помоля за точните координати на Ина и каква е таксата и, моля?  Praynig Виждам, че мног оса доволните от нея...Нямам възможност да изчета всичките теми, но последните коментари са главно за нея. Нали правилно се ориентирам? Ако не, препоръчайте ми някоя друга, която познава..

# 438
Melissa77, ако Ина наистина ти познава всичко, защо продължаваш да ходиш да си даваш парите по други?  newsm78

# 439
Моля за отзиви за Хайрие!
Аз по принцип съм доволна от нея, но се чудя дали пак да бия целия този път за две - три изречения.
Помогна ли на тези които ходиха? Позна ли ви бъдещето?

# 440
Melissa77, кажи коя е тази, дето нищо не е познала- това ще е много полезно за всички Hug Не става въпрос да обобщаваш- разбрахме, при всеки има познаваемост и непознаваемост, но добре ще е да споделиш коя е тази, дето при тебе и приятелката ти е била Нула Grinning

# 441
  • София

Не не,защо спам?  Laughing Толкова е забавно ви да чете човек. Нали все пак Ина трябва да "храни всички с гледането си", и откъде да дойдат парите мислите? От "много доволните" от нея,разбира се. Ина, ако четеш форума /най-вероятно/,моля,чрез твоите пламенни поддръжници тук, които въобще не ти правят реклама, кажи все пак колко сина или дъщери имаш? Синът ти математик или природолюбител е? Това са тъй важни въпроси за форума, пък и недоволните от теб живо ги интересува. Поне това съм сигурна можеш, пък и не изисква поглед в бъдещето, какъвто не правиш.

ха ха ха ха ха ха ............

# 442
  • Sofia
Голям Женски пазар се заформи тук и става все по-интересно да се чете.

Много лошо впечатление прави обаче,че Ина храни цяло семейство с гледане. Никой от тях ли не работи? Или може би не им е нужно-целия Женски пазар  Simple Smile е при нея. Че даже и къща строи като има кой да й плаща. Без значение колко синове или дъщери има /това така и не се уточни в предните постове -всеки казва различно число и пол/  Simple Smile , но да живее спама! Също и дъъъългите хвалебствени постове за топ ясновидката на Женски пазар!

Четох напред,че говорела с махараджа.  Joy Не се разбират много, или той не й говори правилен индийски, или тя просто не го разбира.

# 443
  • Sofia
Melissa77, ако Ина наистина ти познава всичко, защо продължаваш да ходиш да си даваш парите по други?  newsm78

Всъщност и аз това се чудех. Някои хора тук са с цел в този форум и се убедих в това! Иначе за какво ще да пишат дъъъъъълги постове с най-големи подробности.
Абе, важното е да са "много доволни" хората, друго не е важно.  Grinning

# 444
Melissa77, кажи коя е тази, дето нищо не е познала- това ще е много полезно за всички Hug Не става въпрос да обобщаваш- разбрахме, при всеки има познаваемост и непознаваемост, но добре ще е да споделиш коя е тази, дето при тебе и приятелката ти е била Нула Grinning

Би било добре да се сподели, коя е тази която нищо не е познала. Нали за това е форума?

# 445
  • Sofia
Аз по принцип съм доволна от нея, но се чудя дали пак да бия целия този път за две - три изречения.

Аз също бих искала повече инфо за нея, тъй като също смятам да ходя!  Щом си ходила,би могла да споделиш. Няколко дами от форума се канеха да ходят, но отложиха за август. Пиши повече за нея,може и на лични. Казваш 2-3 изречения. Толкова ли малко говори? Важното е да помага обаче!

# 446
  • София
Голям Женски пазар се заформи тук и става все по-интересно да се чете.

Много лошо впечатление прави обаче,че Ина храни цяло семейство с гледане. Никой от тях ли не работи? Или може би не им е нужно-целия Женски пазар  Simple Smile е при нея. Че даже и къща строи като има кой да й плаща. Без значение колко синове или дъщери има /това така и не се уточни в предните постове -всеки казва различно число и пол/  Simple Smile , но да живее спама! Също и дъъъългите хвалебствени постове за топ ясновидката на Женски пазар!

Четох напред,че говорела с махараджа.  Joy Не се разбират много, или той не й говори правилен индийски, или тя просто не го разбира

ха ха ха ха ха......
Последните ти 2 поста са страхотни! Поздравления!  Simple Smile
О, явно си пропуснала коментара на една съфорумка - всяка седмица ходела при Ина, за да й ръководи бизнеса..........Нямам думи.
За смана на работа, дали ще започна работа - бих питала някоя гледачка, но нда ходя  през 5-6н дни и да разчитам някой да ми ръдководи бизнеса, Не! НИКОГА няма да го направя!

# 447

Аз също бих искала повече инфо за нея, тъй като също смятам да ходя!  Щом си ходила,би могла да споделиш. Няколко дами от форума се канеха да ходят, но отложиха за август. Пиши повече за нея,може и на лични. Казваш 2-3 изречения. Толкова ли малко говори? Важното е да помага обаче!

Аз също ще чамак мнения. Щях да ходя за здравословен проблем, но по тел. беше мн груба и се отказах.

# 448
Здравейте на всички съфорумки! Мили дами, искам да се извиня на дамите, с които щяхме да пътуваме до Боян Ботево, за да посетим Хайрие, искам да се извиня и на тези, които очакваха нашето инфо от там! За сега не мога да тръгна, защото няма кой да ме замества в работата, наруши ни се графика за отпуските, но да сме живи и здрави, ще трябва да се отиде!   bouquet
Но ако не е словоохотлива и груба, тогава какъв е смисъла!!!??? newsm78
Приятен ден от мен! Simple Smile

# 449

Всъщност и аз това се чудех. Някои хора тук са с цел в този форум и се убедих в това! Иначе за какво ще да пишат дъъъъъълги постове с най-големи подробности.
Абе, важното е да са "много доволни" хората, друго не е важно.  Grinning

Момичета, аз ходих по много гледачки, не знам дали сте чели назад, споделих и за Стефка, и за Анита, и за леля Вили, и за Ивелина Христова, и за един ходжа, и за Надие...
Докато стигнах до Ина...там спрях да се интересувам от други.
Идеята за това ходене общо взето е на моята приятелка, тя си има проблеми, аз не съм толкова проблемна, просто си сверявам часовника за хората около мен.
Моята приятелка от всички чу едно и също, че това, което иска да стане - няма да стане.
И непрекъснато ме кара да търся нови и нови.Явно иска поне една да й каже нещо различно.Разликата между всички бяха - че едни бяха по точни и конкретни от другите, но като цяло всичко се покриваше.Затова си чета форума и ако изпадне нещо интересно - звънкаме и ходя с нея.Признавам си, за тази последната си беше чисто любопитство от моя страна.
Не съм се регистрирала да правя реклама на който и да е, казах вече че споделям мнение, както и вие.В този форум имаме право на това, нали?
Поздрави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт