Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 622
  • 694
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен отново.
Относно леля Искра не спира да ми се върти нещо в главата:когато си мислиш,че това е краят,вие ще се съберете.

Защо го пиша?Ами,защото мисля,че това е краят.И се надявам...Силно...

# 541
  • София-в сърцата на моите деца

Ина си остава моя  фаворит, после леля Искра и Стефка от Ген.Тодоров

Dз от леля Искра не останах доволна и за минало и за настояще ми наприказва абсолютни глупости. А за бъдещето да не говорим - нищо.
Ходих при нея ноември миналата година.
И аз не останах доволна от леля Искра-надрънка ми куп глупости и нищо ни позна ни минало ,ни настояще,хеле пък бъдеще Mr. Green

# 542
  • и тук и там :)
Някой може ли да даде отзиви за Исмаил ходжа от с.Краище - много ми е важно!!!!
Събота ще ходим до там.

# 543
Аз се сетих за онзи ходжа дето бях ходила при него, селото е Звъничево, обл.Пазарджик
При него няма 6-5, всичко знае и всичко може, но.........никога повече там!!!!!!

# 544
Събота ще ходим до там.
Внимавай с ходжите, аз имах голям проблем преди 3 години,не сме правили нещо лошо, но направихме нещо си с некви свещи и розови води ...Това за което го направихме - стана, както беше казал. Само беше забравил да ми каже, че кучето ми ще умре, за да спася живота на приятелката ми.
Днес гледачката при която бях ми го потвърди.
Прави ли се каквото и да е при ходжа, след известно време се заплаща с нещо....

# 545
Определено!Османските и ромските оператори са адско мракобесие!

# 546
Здравейте момичета. От известно време следя форума. Моля някой да ми обясни мога ли да говоря с Ина по телефон, скайп и т.н. Не съм от София а и сега немога да пътувам. Имам сериозен проблем и съм пред дилема да се разведа ли или не. Моля Ви за мнение.

# 547
  • и тук и там :)
Събота ще ходим до там.
Внимавай с ходжите, аз имах голям проблем преди 3 години,не сме правили нещо лошо, но направихме нещо си с некви свещи и розови води ...Това за което го направихме - стана, както беше казал. Само беше забравил да ми каже, че кучето ми ще умре, за да спася живота на приятелката ми.
Оххх ти съвсем ме притесни. Ами за този от с.Краище казват че бил и лечител, възрастен човек бил на около 100 години.

# 548
Събота ще ходим до там.
Оххх ти съвсем ме притесни. Ами за този от с.Краище казват че бил и лечител, възрастен човек бил на около 100 години.

В екип със сина му са.Май възрастният се е поспрял от активни занимания.При търсене в нета излиза линк за един ТВ репортаж ,надникни, може, в някаква степен, да ти е полезно.

# 549
Здравейте момичета. От известно време следя форума. Моля някой да ми обясни мога ли да говоря с Ина по телефон, скайп и т.н. Не съм от София а и сега немога да пътувам. Имам сериозен проблем и съм пред дилема да се разведа ли или не. Моля Ви за мнение.
В петък имам записан час при Ина за 12, ако искаш може да звъннеш към 12,30 на моя телефон, ще ти подаря малко от времето си.Вече направих подобна услуга на една съфорумка, не  е проблем.
Ще влезе в моето време и в моята такса, аз така или иначе отивам да се заредя с малко положителна енергия там, не толкова да ми дрънка какво ще ми се случи  Mr. Green

# 550
Тя няма телефон, така ли? Ако мислиш, че не е проблем ми напиши на личния твоя телефон и ще се чуем първо двете. Наистина много ти благодаря!

# 551
Тя няма телефон, така ли? Ако мислиш, че не е проблем ми напиши на личния твоя телефон и ще се чуем първо двете. Наистина много ти благодаря!

Аааа, има телефон, но ако е заета не вдига тя, а и да ти вдигне ще ти каже да си запишеш час
Както си решиш, това е нейния телефон: 0887 249 184

# 552
Тъй като наистина много хора ме питаха за впечатленията ми от  Хайрие ,реших да да споделя  тук  за всички.Досега упорито се въздържах,но  в крайна сметка,може  и да има някой, за когото това споделяне да се окаже полезно,което е и смисъла на този форум.
След предълго пътешествие достигнах дома на "майстор"  Хайрие,който е в самото начало на селото,отличава се от цялата околна инфраструктура с осезаемо по-високобюджетен строеж и лъскав голям джип в двора.За човек,който не е от този край,селото е доста далече,както и да го погледнеш. Бях първият клиент-мераклия за поправка на съдбата  за деня,който влезе при нея-уж съвсем свежа трябваше да бъде...
Свежестта й беше като на  вкиснат  носорог.Видът-също. Отношението -също.Нищо особено,нищо впечатляващо не каза-на практика 2 счупени изречение,нон стоп повтаряше  само на много оскъден и лош български ,че ей сега щяла да ми бае и всичкода ми оправи.
Повтаряше само една фраза,докато баеше,бързаше много припряно, макар да нямаше чакащи ....
По-късно,като излезнах и прекарах малко време на двора , дойде една жена,която каза,че и преди е идвала-питах я помогнала ли й е-не получих смислен отговор.
Понеже самата Хайрие по своя инициатива не казваше нищо нито на мен, нито на приятелката, с която бях,когато аз й задавах въпроси, отговорите бяха насечени, кратки, не особено относими към действителността.
Както казаха в един друг форум-отиваш през девет земи в десета,чуваш две изречения на ужасно лош български и си тръгваш в пълно недoумение.
Впрочем,направи ми силно впечатление как хората от селото (турци)говореха  съвсем прилично български, за разлика от нея,която ежедневно "говори"с  толкова много българи

Но ..най-важното нещо!!!Около 2 часа след срещата с Хайрие ми се случи нещо СТРАШНО...МНОГО СТРАШНО!!!.....просто не ми се говори,но беше дефиниция на адски кошмар,който имаше пълния капацитет да прекъсне това  ми прераждане.Наистина смразяващо кръвта.
А,тя ..нито думичка не ми беше казала при срещата ни същата тази сутрин!Нито една!!!Нито една..НИЩО!
Това не е всичко- звъннах й веднага след случката..тя беше мн груба,измуча нещо  и  просто тресна телефон

Освен всичко това, каза ми нещо, което щяло да се сбъдне до 3 седмици и заради което буквално не мога да дишам.Седмиците( и трите ) си минаха и заминаха.Нищо не се сбъдна!

Благодаря много  на всички,които отделиха от времето си и  писаха тук с указания как се стига до селото й.
Очевидно,аз не съветвам никого да опита от гостоприемството  и майсторлъка й.
Разбира се,изборът на всеки е личен.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 02:22 от ryannn

# 553
ryannn,
благодаря и за съобщението на Лични и за това, че писа и в темата
Твоят разказ ми спести пътуването до там.
Но можеш ли да опишеш какво толкова страшно се е случило, че тръпки ме побиват вече, а не мога нищо да си представя...

# 554
Здравейте на всички.

Може ли да ми препоръчате и съответно да ми дададете телефони на КАЧЕСТВЕНИ (колкото и странно да звучи) ясновидки (насиитна,които познават), които да гледат И на кафе, и таро ... Както и горееее-долу да ме ориентирате за цени ... Мнгоо държа тези дни да отида ... ЗА СОФИЯ, тъй като нямам кола, за да пътувам... прочетох за някаква Таня от Люлин, Ина ...нейни координати може ли да ми предоставите  Praynig Sad
Препоръчайте ми моля ви ..

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 03:00 от Petko92

Общи условия

Активация на акаунт