Лакове за нокти- 62

• 50 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
mari6a,много приятно шоколадово с червен подтон е...има страхотен блясък...Bourjois Dangereusement rouge
http://storage4.album.bg/455/sam_2396_25dfc_28516431.jpg - абстрахирай се от дължината и омазването...болшинството недолюбват дълги нокти,ама пусто аз си ги харесвам  Embarassed...та цветът е уникален  Peace

На Денси благодарско за темата !!  bouquet
И една красотичка за добро утро...добре позната,но толкова нежна и лятна..:

# 16
  • Варна
Мммда, redhead, благодаря ти! Ако не го намеря вероятно ще сложа Aztec Chocolate.
Моите нокти също продължават да се цепят, не много, но пък не са спрели съвсем Sad Ползвам Икаров в последния месец.
Дени,   bouquet

# 17
Ще трябва само да се запиша, че нямам нищо интересно за споделяне.
Да кажа все пак, че съм много впечатлена от Флормар 422, не стига, че е супер красив, а и вече 4 дни не ми е помръднал от ноктите. Heart Eyes

# 18
  • Belgium
Аз мога да ви препоръчам Maxi Hair за чупещите се нокти.

По принцип са мултивитамини за коса, но действат много добре на ноктите и кожата. Казвам го от личен опит  Laughing

Аз днес  съм Essie Strawberry Sorbet - не съм много по червените лакове, но този е много сладък  Heart Eyes В шишенцето има лек сребрист шимър, който обаче не се вижда на нокти.

# 19
Лу, а от къде взимаш Maxi hair? Да взема да пробвам  newsm78.
Маришка, залагай смело на Aztec Chocolate Heart Eyes.

# 20
  • София
China Glaze On Safari Collection Fall 2012
Скрит текст:

харесах си: Exotic Encounters и Purr-Fect Plum  Embarassed

# 21
  • Belgium
Pelagia, Maxi Hari аз взимам от е-bay  Laughing

Само да те предупредя, че самите капсули са огромни и трудни за преглъщане, което си е минус.

В тази колекция на ChinaGlaze пак има двойник на Chanel Paradoxal  Laughing

# 22
# 23
  • София
аз да добавя ,че maxi hair ги има в iherb и ако това ти е 1 поръчка можеш да ползваш код с отстъпка мисля,че отстъпката беше 4-5$ (много добри таблетки)

# 24
  • Belgium
Някой в другата тема споменаваше за проблеми с поръчките през iherb, за това не го препоръчах  Peace

# 25
  • София
От Чайна Сафари харесах синия, зеления и червения. Но имам поне 3-4 подобни цвята и ще пропусна. От немските ОПИ много ми хареса Nein! Nein! Nein! OK Fine!. Ще чакам още малко суочове да разгледам обаче.

Мерси за темата   bouquet.

# 26
  • Стара Загора
Кико 342  Heart Eyes

Много хубав цвят, но по-тъмен и по-зелен, неможах да уловя реалния му цвят.  Tired

# 27
  • Ст Загора
Аз ще се запиша пак , че ми е изтрит поста . И според мене беше хубаво да започва темата ни с въпросче .

Стардъст, ако можеш снимай Флормара да го видим на твойте нокти . Аз му се чудя.

Наде , да покажеш Аурелията.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 16:14 от nasito8988

# 28
# 29
Момичета,преди във всяка тема в началото Денси слагаше някакъв въпрос и добре се получаваше според мен. Отпадна ли това нещо вече newsm78
Да отпадна защото въпросите се изчерпват, малко ли теми минахме заедно, повтарят се и става досадно. Когато дойде идея за нещо интересно ще се пуска въпрос или анкета, но иначе само за по-лесно записване не.

Общи условия

Активация на акаунт