Лакове за нокти- 62

• 51 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София...........

Ради, знаеш ли каква идея ми дойде .  Защо не направиш едни курсове за някои от нас (който желае)  - хем малко да се ограмотим , хем да се опознаем и малко финансиране за теб за нови придобивки ?

# 46
хаха благодаря ви момичета!  bouquet

Пепи, от скъпата партида ще да е, да знаеш Mr. Green

divna_ благодаря за предложението, но не знам на какво бих ви научила- рисуването или го можеш, или не  Wink

# 47
  • Стара Загора
Kiko 342 + Zoya Chloe

# 48
Минавам с малко новини от Бузлуджа (колко БСП-арско звучи само Laughing): има заредени Spiderman, Minnie Mouse и NYC Ballet. Освен това имам спомен, че някой търсеше Done Out in Deco, имаше го сред намалените, както и любимия ми Parlez-vous OPI, който не бях виждала отдавна.

# 49
  • Стара Загора
Минавам с малко новини от Бузлуджа (колко БСП-арско звучи само Laughing): има заредени Spiderman, Minnie Mouse и NYC Ballet. Освен това имам спомен, че някой търсеше Done Out in Deco, имаше го сред намалените, както и любимия ми Parlez-vous OPI, който не бях виждала отдавна.

Hug Някой, ако ходи натам не бих отказала Done Out in Deco.  Praynig
Ради, на 10 лв ли бяха? А случайно Jade is the new black да е намален и той или Girls just want to play?  Rolling Eyes Crazy

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 22:25 от iv4enceto_91

# 50
Сложих china glaze aquadelic ,но и той ,както Флип Флопа ми беше труден за нанасяне ooooh!

# 51
Не просто труден, а ужасен. Wink

# 52
# 53

Ради, на 10 лв ли бяха? А случайно Jade is the new black да е намален и той или Girls just want to play?  Rolling Eyes Crazy
О Jade, няма шанс да бъде намален. Grinning

# 54

Упс, изпуснах ви. Да се запиша с един Orly Sweet Peacock.

Скрит текст:

И малко придобивки

# 55
  • USA, Steak State
Fi, кой Julep е това?

# 56
# 57
  • USA, Steak State
Мерси Simple Smile

# 58
Набързо похвал похвал - бърз отскок до Бузлуджа днес след работа и хоп Let me entertain you в торбата  newsm68...как се въздържах само с него неееее знам...и аз му се зачудих на  Done Out in Deco...ако сутринта още го мисля - ще се вземаме ...Ивче,да свиркам ли ако ходя?... Laughing

# 59
  • Стара Загора

О Jade, няма шанс да бъде намален. Grinning

Знам ли.  Laughing Той и Одри уж  много търсен, а накрая беше на 5 лв.  Mr. Green
Истината е, че почти не се харесвам със зелено освен ментово и тюркоазено (ако въобще спада към тази гама) и затова не ми се купува много много.  Tired

Набързо похвал похвал - бърз отскок до Бузлуджа днес след работа и хоп Let me entertain you в торбата  newsm68...как се въздържах само с него неееее знам...и аз му се зачудих на  Done Out in Deco...ако сутринта още го мисля - ще се вземаме ...Ивче,да свиркам ли ако ходя?... Laughing

smile3521 Let me entertain you и той ли беше 10 лв?  Shocked

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 23:37 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт