Лакове за нокти- 62

• 51 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  bouquet  исками се да е нещо различно от цвета на обувкитеи да не ми се слива ръката с чантичката , която ще нося в ръката , а красив френски не мога да си направя , но определено май няма да е чайната  Hug

# 91
  • Стара Загора
 bouquet  исками се да е нещо различно от цвета на обувкитеи да не ми се слива ръката с чантичката , която ще нося в ръката , а красив френски не мога да си направя , но определено май няма да е чайната  Hug

Нещо от типа на Орли Чистия Порцелан (слонова кост)? Грима ти ще е изчистен също и лака, ако е такъв как ли ще седи?  Crazy Незнам ти харесваш ли се се с подобен цвят.  Whistling Или пък нещо бледорозово.
Нищо друго не ми изплува в момента и като каза, че лака ще се слива с чантичката чак тогава ми светна лампичката.  ooooh!

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 19:22 от iv4enceto_91

# 92
  • София
сега ще си пребърникам лаковете да видя какво имам , слонова кост звучи много добре (въобще не се бях сетила) но дали имам такъв цвят  newsm78

# 93
  • Стара Загора
сега ще си пребърникам лаковете да видя какво имам , слонова кост звучи много добре (въобще не се бях сетила) но дали имам такъв цвят  newsm78

Виж. Hug Ако нямаш слонова кост, може някой нюд (например като този цвят в горната част)

# 94
  • sofiq
най новата ми придобивка на нокти-черна матова Мода

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3100508630398.2132121.1 … ype=3&theater

# 95
  • На изток от Ада
Стардъст , много хубаво ти стои флормар 422 .

# 96
# 97
Сравнение между OPI NON и Chanel Graphite:
Скрит текст:
Палец&безименен - Chanel Graphite;
Среден&кутре - OPI NON;

Сравнение между AA Office и Seventeen 30
Скрит текст:
Палец&безименен - Seventeen 30;
Среден&кутре - AA Office;

# 98

Julep Hayden с акцент Julep Alicia

И един подарък от канзаската лакова фея! Heart Eyes

# 99
  • Стара Загора

Julep Hayden с акцент Julep Alicia

И един подарък от канзаската лакова фея! Heart Eyes

Crazy Жесток е този пъпешов Жулеп, а как само ти стои.  Blush

# 100
  • София
Тези изобщо не са нови. Аз имам High Def и Techno Teal, поръчвах ги преди 3-4-5 месеца не помня. Ама и тогава си бяха вече стара колекция  Laughing.

# 101
Момичета, дайте аналог на този Julep Alicia, намиращ се на българския пазар, много красив изглежда?Simple Smile

# 102
Ооо, Фиама, каква прелест само  Heart Eyes

Аз от днес с Maybelline Ceramic blue + Revlon Whimsical. Отдавна не съм си се кефила така на маникюра  Laughing

# 103
Новите ми придобивки от вчера  newsm35

Perfect - 225
Perkect - S 24
Flormar Supershine - 49

Ето ги и пробвани върху мостри:

Цикламеното е много наситено и ярко. На мострата е по-реално.  Grinning Зеленото е разкошно, отдавна търся такова  Heart Eyes Жълтото леко блести на слънце  Flowers Sunflower

# 104
Fiama,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Ето го точковото ОПИ в/у неони:

Много ми харесва! Party Crazy

Нови холограми и магнити от Depend:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 18:00 от Ulenceto

Общи условия

Активация на акаунт