Лято здравей , Варненче на плажа ще лудей !:)

• 55 622
  • 672
  •   1
Отговори
# 135
днеска има класиране в яслите и моя юнак е приет. някой ако може да изкаже мнение за Санаториалната, моля да сподели, че ми е притеснено, защото е още с памперс, никакви надежди за гърне. А декември е се роди живот и здраве и второто. Той малко е своенравен, а пък ако не го дам, не знам как ще се оправям с две едновременно. Едното щ еиска да играе, другото да яде и т.н. Аз мислех, че ще стане по-късно, ама ето че сега влязохме. или ако има тема за яслите във варна, моля някой да ме пренасочи. Praynig

# 136
maminka_yoan, от познати, чиито деца бяха в тази ясла знам, че е добра Simple Smile няма за какво да се притесняваш.

# 137
Моля, помогнете. Жена родила преди ден, във АГ- Варна, се нуждае спешно от преливане на кръв, но само и единствено А положителна група. Положението е сериозно. Разчитам се все още има хора, които биха се отзовали. За контакти 0888 73 99 60........търсете Райна Василева...................... или на място в кръвния център във Варна. СПЕШНО Е! Sad

# 138
  • Варна
maminka_yoan, от познати, чиито деца бяха в тази ясла знам, че е добра Simple Smile няма за какво да се притесняваш.
Подкрепям! Peace Най-малкия все още е там и нямам никакви забележки относно отглеждането. Няма да има никакъв проблем, заради памперса.

# 139
Знае ли някой подходящо заведение за празнуване на кръщене, да има и забавления за децата- например пързалка, лЮлки и тн.
wavey Веднага се сещам за Панамера-голям затворен зелен двор за тичане, голям покрит пясъчник в комбинация със закрит детски кът.

Момичета, имам нужда от информацията ви. Трябва да направя БХС в Терапията при д-р Костадинова. Дадоха ми само номер на кабинет, но от там на сетне как да направя запис за час и какво се изисква не се разбра. Не ми се иска да си вземам почивен ден, че да ходя на място, а зная, че от регистратура не записват. Моля за съдействие в случай, че някой е ходил скоро при нея. Благодаря ви предварително и спокоен ден от мен Simple Smile

# 140
  • Варна
Аз като ходих преди повече от 2 години, беше без час. Имаше само 2 момичета преди мен.

# 141
  • Stavanger,Norway/ Varna
Feb зву4и 4удесно, къде е това заведение, не го намира 4и4ко гугъл  newsm78

# 142
http://restorantpanamera.com/index.html
Намира се под езиковите гимназии,по точно под Химията,но на мен лично ми е малко мръсно там Tired

Моят малък мъж тръгва на 10.09 в Санаториалната ясла,друг с нас Peace

# 143
Момичета, здравейте Hug
Извинете, че навлизам така в темата ви, но се сетих, че сигурно има варненска групичка майки във форума, към които мога да се обърна за информация Blush
На сватба сме след седмица, ще отседнем във Варна за няколко дни. Сватбата ще бъде в Св.Констатнин и Елена и до там ще ходим с такси. Може ли да ми препоръчате фирма, която ползвате, със сравнително добри цени и добро обслужване? Има ли фирми, които прилагат фиксирани тарифи за такива маршрути, или се таксуват по стандартния начин?
Благодаря ви предварително, оценявам помощта ви  bouquet

# 144
  • Нейде из лудите гори...
Стеф, със сигурност има таксита до Златни - возят по 2,5 на човек, но не знам за Константин и Елена  Whistling
Мога да препоръчам Триумф и Стил такси, отдавна не съм ползвала услугите им, ,но такива са ми спомените. Въпреки че сега през сезона може и да са променили тарифата. Съжелявам , но с телефон не мога да помогна  Confused

Честит празник, ВАРНЕНКИ !

# 145
  • Шоколандия
Към тези, които е споменала  MarsssikA мога да добавя и Ласиа и Омега
 Телефони:
Триумф: 052/644 444
Стил такси: 052/622 222
Ласиа: 052/500 000
Омега: 052/388 888

Това са тези, марки, на които се доверявам. Тарифите им са стандартни, мисля че ако не са се променили, са тези: дневна тарифа 0,79 лв/км - начална такса 0,99 лв. престой 0,25 лв/мин.
нощна  тарифа 0,89 лв/км - начална такса 0,99 лв. престой 0,35 лв/мин.

# 146
Благодаря ви, момичета, записвам си телефоните  bouquet

# 147
  • Варна
Здравейте,въпроса ми не е  май за тук но не намирам такава тема.Някой знае ли как се казва заведението до Аквариума в морската,това което е от лявата страна,искам да им намеря телефона.Мерси предварително

# 148
  • Варна
БМ Градината?

# 149
Някой да знае как мога да дръпна/гледам новините на тв Черно море от днес в 18:45ч

Общи условия

Активация на акаунт