Лято здравей , Варненче на плажа ще лудей !:)

• 55 646
  • 672
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
здравейте, трябва ми мнение за добър ортопед за възрастен,като чета има мнения но от 2008 г.

# 511
  • На брега на морето
д-р Крумов. работи във военна болница и дава часове в поликлиниката в Младост.

# 512
  • Шоколандия
Лично давам всичките си препоръки за Юлиян Крумов. Преди 4г. спаси левия ми крак, а преди 2 седмици оперира и крака на майка ми.
Аз не знам работното му време във Военна болница, в ДКЦ Младост (Марешки) преглежда след 16:00. Там на регистратурата се запазват номерчета, но ако докторът закъснее, се чака, защото никого не връща, а и вика оперираните (без час) за превръзки и махане на конци. Това последното го казвам, за да се знае и да се отиде подготвен, за да няма неприятни изненади.

# 513
Да попитам и тук.Някоя мама да е правила рд на детенце в акварел чаталджа 1 ?С какви отзиви е .
Destination 91 ние сме на близо 4 г.Но приемаме нови майки и деца с отворени обятия.Може да се видим за разходка ако желаеш пиши ми на лични.

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 19:10 от titi888

# 514
Аз също съм за За д-р Бъчваров.
Относно цирковете.Ние с детето бяхме на цирк Орион.Хареса ни.На мен повече от балкански.Имат разнообразие на номера.

# 515
  • Варна
titi888
 д-р Бъчваров къде приема ?

# 516
Има кабинет в една кооперация срещу стоматологията.Мойте сестри на 31 са на преглед при него.

# 517
Здравейте Simple Smile Имам въпрос от името на една приятелка,която е от Плевен и идва във Варна на почивка с детето си.Иска да знае колко пари горе долу ще и вземе такси от ЖП гарата до хотел Торо негро,който е около спирка Журналист до колкото си спомням.На този въпрос не можах да и отговоря и за това търся съдействие.Или другия вариант е с автобус.Но аз мисля,че такъв няма,който от да е от жп гара до златни.Ако можете да помогнете ще съм ви благодарна и тя също Simple Smile

# 518
  • Варна
За такси не знам, но автобус 109 е от ЖП Гарата и ще й свърши работа. Ето информация:

Маршрут:
ЖП Гара – Македонски дом - център - Общината - Академия - Спортна зала - Акации - Делфинариум - Отдих и култура - Почивка - Студенска - Ал. Стамболийски - Евсиновград - Св. Константин и Елена(Марек) - Слънчев ден - Генерал Заимов - Писател - Хоризонт - Журналист - ВСУ - Ален Мак - Майстор Манол(Простор) - Чайка - Дирекцияята - Зора - Кукери - Панорама

Делнични дни - първи и последен автобус:
от ЖП Гара 07:15/20:15
от Панорама 08:10/21:00

Празнични дни - първи и последен автобус:
от ЖП Гара 07:15/20:15
от Панорама 08:10/21:00

Wink

# 519
Много благодаря за отговора,остана някой да каже колко пари горе долу ще излезе такси,защото с багаж определено ще и е по удобно.

# 520
С такси ще излезе около 15 лв. Но има значение и трафикът, колко време ще се наложи да чакат по светофарите. Иначе като разстояние си е около 15 км, остава само да изберете подходящата таксиметроа компания.

# 521
# 522
Включвам се да споделя нещо във връзка с РД на дъщеря ми. Трябваше да намеря захарна фигурка на Пепеляшка и се бях отчаяла вече, но по препоръки оттук и търсене в нета намерих една... не знам как да я нарека, може би работилница за сладкарски услуги  Grinning, Gatto се казва. Те ми направиха фигурката, която сложих на своята торта. А за други случаи вече знам - там има и фондани, и други малки фигурки, и куп неща, за да си направим тортата прекрасна сами  Laughing

# 523
Би ли дала адрес и ако си видяла цени на фондан  Simple Smile

# 524
И аз искам да знам:) Къде се намира?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт