Лято здравей , Варненче на плажа ще лудей !:)

• 54 444
  • 672
  •   1
Отговори
# 540
Много благодаря..... Hug

# 541
Здравейте - не съм от Варна, но идваме често по различни поводи.
Отново ни предстои пътуване цялото семейство до вашия град и сега искаме да преспим 2 нощувки в нормален хотел, заедно с сина ни, който е на 2г. Ще съм много благодарна ако споделите за подходящ хотел в града до 70лв. на вечер без изхранване.

# 542
Хотел паралакс .Има и един на центъра на Варна,но ще питам за координати.

# 543
titi888 благодаря ти, ако искаш ми пиши и на лични за другия хотел.
Истината е, че не ми се ходи по курортите за 2 нощувки - ходим до очната клиника и сега се налага преспиване. Така ще ме огрее и малка разходка по магазините, тъкмо са намаленията Simple Smile.

# 544
  • Варна
Здравейте ! Имате ли отзиви за ЦДГ №22 "Горска приказка" в Аспарухово ? По какъв критерий бихте избрали ДГ на детето ВИ ?

# 545
  • Варна
Здравейте искам да попитам нещо: НАП и НОИ дали изпращат препоръчани писма до фирми чрез други пощенски компании освен Български Пощи? Случвало ли ви се е?

# 546
  • Варна
Здравейте искам да попитам нещо: НАП и НОИ дали изпращат препоръчани писма до фирми чрез други пощенски компании освен Български Пощи? Случвало ли ви се е?
Не, ползват Бг пощи само.  Peace

Здравейте ! Имате ли отзиви за ЦДГ №22 "Горска приказка" в Аспарухово ? По какъв критерий бихте избрали ДГ на детето ВИ ?
Ако имам избор - да ми удобно според местоживеене или месторабота. След среща с директора и евентуалните госпожи и според обстановката вътре и отвън.
Ако нямам избор - където го приемат.

# 547
  • Варна
Аntonia, благодаря ти   bouquet

# 548
  • Варна

МБМ Експрес на Български Пощи ли е? И в офиса, и вкъщи съм получавала "честитки" от НАП и НОИ чрез тях.

# 549
  • Варна

МБМ Експрес на Български Пощи ли е? И в офиса, и вкъщи съм получавала "честитки" от НАП и НОИ чрез тях.

Ret, точно от тях имам залепена бележка, че имам писмо, пфф дано не е от някоя от тези институции  Crazy

# 550

Нашето дете е в тази градина. Прекрасно място е, искахме да е там и в никоя друга градина заради мястото - няма друго такова в Аспарухово, а и във Варна сигурно е едно от малкото чисти местенца. Все едно си в планината, тихо и спокойно място. За нас това беше на първо място - да не е насред някоя шумна улица, да има сенки и приятни места за игра, сградата да е добра, разбира се. От тази гледна точна нямаме оплаквания, но в административен план има какво да се иска от управството. Като се вземе предвид, че градината е под наем - няма допълнителни занимания, трудна е организацията със съседните места, които са необитаеми, но и това не е чак толкова страшно. Струва ми се, че не е съвсем на ниво персоналът, но пък от нашите госпожи и лели нямаме оплаквания...  newsm78 Hug Зависи и от детето, разбира се. Ако е комуникативно ще е по-лесно във всякаква обстановка  Hug Това е от мен. Главното - да е на приятно място Simple Smile

# 551
  • Варна
Ползват и пощенски услуги на други пощи Ми  БМ например...

# 552

Напротив, ползват и частна куриерска фирма. Последното писмо от НАП получих чрез М и БМ Експрес.

# 553
Да, от около 2-3 години ползват курери МиБМ Експрес. Основно тях. Рядко ползват Български пощи...

# 554
  • На брега на морето
Здравейте.
Ще попитам и  тук, като се надявам някой да успее да отговори на питането ми.
Търся специалист УНГ, който да има подход към много малки деца и да има желание да ги прегледа.
Детето е на 8 м.

Общи условия

Активация на акаунт