Лято здравей , Варненче на плажа ще лудей !:)

• 54 396
  • 672
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте.
Ще попитам и  тук, като се надявам някой да успее да отговори на питането ми.
Търся специалист УНГ, който да има подход към много малки деца и да има желание да ги прегледа.
Детето е на 8 м.

Здравей, щом е за дете - един от вариянтите е Др. Мутафова  Peace Незнам дали преглежда още в детския център на ул Генерал Гурко. Преглежда и в болницата на Лисичкова.

# 556
  • Варна
Здравейте ! Бихте ли ми препоръчали личен лекар за дете и за възрастен Във Военна болница Варна. Благодаря!

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 21:41 от Естера

# 557
ivaneliq, препоръчвам ти д-р Шиваров. Преглежда в Майчин дом. Винаги е бил много внимателен.

А аз искам да помоля, да ми препоръчате, къде да пробия ушите на дъщеря си?

# 558
Ние пробихме ушите на дъщеря ни в дом Младост, не знам дали още работят. Не е луксозно, но стана бързо и безболезнено, беше на една година.

# 559
  • Варна
ivaneliq, препоръчвам ти д-р Шиваров. Преглежда в Майчин дом. Винаги е бил много внимателен.

А аз искам да помоля, да ми препоръчате, къде да пробия ушите на дъщеря си?

Аз съм крайно недоволна от него, изключително груб. Водих дъщеря ми при него есента. Тогава тя страшно много ревеше от прегледи и лекари, той ми се скара да я стискам, защото не стоеше, след което и разкърви носа с онова, с което им гледа нослетата и в крайна сметка се ядоса, че не стояла, хвърли си инструментите и така... Каза "тя на преглед досега не е ли ходила" и веднага ми заяви, че проблемът бил оперативен. Всъщност аз я заведох за преглед заради сополите, които тръгнаха, след като започна да ходи на ясла, но нищо по-сериозно. А той директно ми заяви операция. Е, не съм съгласна и нямам намерение да я оперирам, след като няма някакви сериозни показатели за това  Naughty Та, с две думи, не съм доволна въобще от Шиваров.

Ние пробихме ушите на дъщеря ни в дом Младост, не знам дали още работят. Не е луксозно, но стана бързо и безболезнено, беше на една година.
И ние ги пробихме там, много съм доволна, бързо стана, никакви проблеми не сме имали после. Е, поплака малко, ама то без хич не може  Grinning

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 21:54 от smile29

# 560

Водила съм големият ми син неведнъж при него като по-малък. Д-р Шиваров винаги е бил страшно внимателен. Синът ми имаше проблем с трета сливица, не ми е предлагал операция веднага, каза, че ще го следи и проблемът, според него, ще отшуми с възрастта. Така и стана.

Другият лекар, от който съм много доволна е д-р Войчева. И тя преглежда в М. Дом.

# 561
  • На брега на морето
Благодаря за мненията!   bouquet

# 562
Честит празник Варненци.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 19:02 от titi888

# 563
Честит празник на всички варненци!

Преди няколко години съм писала в тази тема с друг никнейм, тогава все още имах само едно дете.

# 564
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!ИЗГУБЕН КОКЕР ШПАНЬОЛ  на 10.08 в района на Траката.Моля,който има информация позвъни на тел.0899542512

# 565
  • Варна
Здравейте ! Бихте ли ми препоръчали личен лекар за дете и за възрастен Във Военна болница Варна. Благодаря!

Моля ви спешно е !!!
Къде правите изследванията за детска градина ?  
      bouquet

# 566

Моля ви спешно е !!!
Къде правите изследванията за детска градина ?  
      bouquet
В терапията - до военна болница е..Др Магдалена Петрова

# 567
В градска болница.

# 568
Здравейте...има ли някой, който вече да е ходил на цирк Балкански...Да сподели мнение...има ли разлика от минали години и цените на билетите как са.... Praynig

# 569
  • Шоколандия
И мен ме интересуват цените на билетите....

Общи условия

Активация на акаунт