В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 670
  • 514
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ванилка, да си жива и здрава, много обичана и щастлива!!! Heart Eyes

# 106

Ванче, честит рожден ден!
Пожелавам ти много късмет, неземно щастие и милион усмивки!

# 107
Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива и обичана. Успявай в това, с което се захващаш!

# 108
Ванила, честит рожден ден и от мен! Все така позитивна и изпълнена с енергия!  Hug

# 109
Ванилка, честито, да си жива и здрава!

Да ви споделя нещо много интересно за четене - един ден в една стокхолмска градина!

http://www.blizodobebeto.com/2009/10/12/dagis/

Ние бяхме малко по варненското черноморие, хубаво беше, децата бяха много щастливи, но вече сме завъртяни в познатото ни ежедневие и годината си започна отново. Но не се оплаквам, защото вече ми се иска да е есен, да е по-хладно, да си обуем плътните чорапогащници, затворените обувки, да заметнем шала и да вдишаме свежия есенен въздух...

Целувки  Hug

# 110
Ами то така и така никой след мен не е писал та да взема да си честитя именния ден на мен и на Любето и това е!  Mr. Green

Айде на всички именяци да са живи и здрави и много хубав празник днес да си изкарате!  Hug

# 111
Нанчи и ти да си жива и здрава и много поводи за усмивки и празнуване да имаш!И Верчето и другата Люба и всички други именници в темата ни!И всички останали,де....И,да не забравя-да са Ви щастливи /пред/училищниците!С мерак да ходят  и бързо да учат и поумняват!

# 112
Честит имен ден, именици. Да сте здрави, да сте много щастливи и с радост да си носите името!

# 113
Вчера си имахме първолаци - Макс и Марто! Има ли други? Много 6ци им пожелавам и успешен старт.

Честит имен ден и на именниците от вчера! Много радост да ви носят имената.  Hug

# 114
  • Varna
  Ее привет и от мен. Почти приключихме сезона и вече имам време малко да надникна и тук.
   Сезона беше много тежък  два хотела, много туристи.... Сега да приключа още и с договарянето на следващия сезон и отиваме на почивка.  ще ходим до пампорово окол от 30 - 5.10
  Бети продължава да се занимава с балет и фигурно цяло лято продължиха заниманията, та ми идваше като допълнителен акцент и в така натоварения ден.
    Томи и изпратихме за Англия преди 4 дни. засега всичко много му харесва, но все пак аз го чакам с нетърпение да си дойде ваканция на 17.12
    На имениците честито от мен на пателица. На първолаците успех / мисля, че Макси е пак предучилищна или бъркъм Vif/

# 115
  • Русе
   Аз разглеждам от време на време темата на първолаците и от там знам, че и Духи Пухи има ученик.  Дано намине тук и да ни разкаже повече, както и за малката госпожица Simple Smile
   Дари тръгна на градина от понеделник, нещо не е много ентусиазирана, а и най-добрата й приятелка отсътва сега, защото й се роди сестричка.
   Успех на Томи в Англия!

# 116
  • Варна
Видях че ни споменавате и викам да се обадя!
 Mr. Green

Макси си е пак предучилищна,  не е първи клас. Аз не искам да го пускам с друг набор, а и той така си обича класа. Всичките си останаха пак същия клас, и са си готов формиран екип. Успяхме даже да си запазим и едната от госпожите с молби и подмазване на директорката. Е ние искахме много и другата, и едвам си я прежалихме, ама я главиха даскал на 36 броя петгодишни плачещи сладура...

Друго, друго... падна ни и нас най-сетне първия зъб. Долен преден... Клати се втори, ама мисля тая фея на зъбките /а според Макси е елф, щото феите били за момичета, на момчетата трябвало елфове да идват/, та... за втория зъб да е по пестелива... че то 20 зъба докат сменим, ще ме разори  Mr. Green

Аз имам доста работни ангажименти, мъжо и той си работи /пу пу да не ни е уроки кви сме работни  Blush , ама дано не се променят нещата, че иначе лошо/.

И това е в общи линии за нас!

Поздрави на всички и всичко най най и до следващия път като имам 2 мин свободни!
  bouquet

# 117
Брей, къде сте се покрили всички?!
От време на време някой се обърка да се обади, само за да се уверим, че е все още жив и психически стабилен Simple Smile

Днес и аз се обърках... та се обаждам да потвърдя, че съм жива, пък колко психически стабилна съм е под въпрос!  Mr. Green

Ние се опитваме да се възползваме максимално от прекрасното и благосклонно време. Компанията решихме да закрием сезона с парти за деца и родители, пък то взе, че времето ни изненада и става все по-хубаво и по-хубаво, та сега всяка вечер честваме поредния прекрасен ден с усмивки, питиета, пици и вино за децата Simple Smile.

Наследникът все още не е открил учебния сезон, но очаквам скоро да се случи и това. Но пък е горд посетител на тренировки по айкидо. С такова желание и интерес ходи, че днес дойде рано-рано да ме събуди да не закъснеем за тренировката. От днес е официално и с кимоно и гордостта му нарастна!

Дребното същество расте покрай големите си събратя, които смятат, че е парцалена кукла и я разнасят по площадката като куцо пиле домат... Тя от своя страна не се дава и отстоява правата си на самостоятелна биологична единица! Simple Smile))

Иначе в личен план съм си купила билет за предстоящ концерт на Сабатон и го чакам с нетърпение. Чакам да пуснат в продажба и билети за Рамщайн идното лято и се очертава да има купон и за мене Simple Smile...

Това беше сезонния отчет от мен, предполагам, че с тези темпове на изписване на темата ми се пада да пиша чак около Нова година Simple Smile

Хубав ден   bouquet

# 118
Танче,мен ме знаеш,че съм жива и също не особено стабилна психически/да не кажа хич/,но след като спомена,че си си взела билети,не мога да се въздържа да не те похваля публично Peace
При нас-няма ново,затова не съм се и отчитала.Растем/предимно на височена/,хубавеем....радваме се на топлото време/тук е страшна жега,при всички случаи по-хубава от на Танчето/....Записах Иво в първи клас.....Клатят му се двата горни зъба и скоро очакваме да придобие "вампирска" усмивка......Те,това е....

# 119
Записах Иво в първи клас.

Би ли споделила къде го записа

Общи условия

Активация на акаунт