В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 681
  • 514
  •   1
Отговори
# 375
Имар, страхотна новина наистина от сърце ти пожелавам много послушен бебок и много помощници!

# 376
  • София
Имарче, Честито! Да ви е жив и здрав малкият юнак. Ех, че изненада ни спретна Heart Eyes, как се казва бебчо?

Даниеле, и на теб честито, щастлива и лека бременност, най - хубавия коледен подарък да гушкате.
И честит ти рожденик днес!  bouquet

# 377
ООО Имарче, браво на теб! Как ни изненада само! Честито! Много щастливи мигове на цялото семейство с малкия бебок!

РД на Иван беше градинско парти,както обикновено. Но такъв дъж се изсипа, добре че имахме вариант под покрив. Бяхме поканили двама фокусници, които забавляваха децата, но края на РД беше малко скучен, понеже вече са големи и трудно се удържат в затворено пространство.

Подаръците са все по трудни. Още иска играчки , но не играе с тях. Единственото нещо , което го радва много е лего. Затова получи много.

# 378
Imarche, честито момченце! Да расте здраво и да ви носи много радост!
Даниеле, лека бременост!
Много хубави новини Simple Smile

# 379
Какви хубави новини само!!!

Имар, честит бебок! Да ти е живи и здрав и много щастлив!
Даниеле, честита бременност! Лека и безпроблемна до края!

Честито и на всички рожденици от изминалите дни! Много здраве и весели игри им желая!

Килиан вече си получи един от подаръците за РД - голямо колело. Ще получи още Lеgo Star Wars и ваучер да си избере подарък сам.

# 380
  • София
Имар, честито бебче! Да е жив и здрав! Кажи как се оправяте вкъщи, помага ли баткото?
Даниеле, честито и на теб! Лека бременност ти желая!

Честито на всички пораснали батковци и каки!

И при нас липсва желанието за четене, иначе за компютри и смартфони, може денонощно да има време. На мен ми е странно, защото от малка и досега обожавам да чета  Rolling Eyes. Румен си го домързява да се занимава с такива дейности, но ще му се налага от време на време и през ваканцията.

# 381
Как са завършилите първокласници?! Simple Smile
На Иван днес му е тържеството по случай завършването.
И по трите теста на изходните нива има отлични оценки. Но с английския хич го няма. Тази година добре че е без оценки.

# 382
Здравейте,
моята завършила първокласничка беше щастлива вчера, че в удостоверението пише Отличен и скачаше от радост. Списъка с книги е поносимо дълъг.
И понеже й казах че РД ще е след като завърши тя реши че е днес, но отброихме дните на един календар и й казах да зачертава дните за да си знае точната дата да не забрави  Joy
За подарък ще е таблет и каквото донесат гостите.

# 383

Да ви почерпя за днешния ни празник!

# 384
  • София
Гале, весел да ви е празника! Здраве, усмивки и много сбъднати мечти ви желая и на двете! Празника е и твой! Весело изкарване, а на Мариска весело лято!   bouquet Heart Eyes

# 385
Привет на всички мами и дечица аз съм Деница от София, дъщеря ми е Марая. Дано приемате нови попълнения. Чета форума и чак сега се наканих да се регистрирам.  Grinning Grinning Друг път ще пиша повечко.  Simple Smile

# 386
  • В сърцето на любимите мъже!
Ех, спомени, спомени...

Четох назад и си спомних хубавите моменти, споделени и времето, прекарано с много от мацките тук. И интересно, че си спомних всяка една и всяко бебче... Пардон, вече са големи хора... Joy

Не съм писала тук от години, но напоследък ме хвана носталгията за вас, момичета. Както се вижда от лентичката, и аз най-накрая ще стана мама за втори път и тези дни се подвизавам в една друга отчетна тема, но, дали защото съм по-възрастна от повечето мацки там, дали заради друго, нещо не ми се получава и започнахте все повече и повече да ми липсвате. Hug Hug Hug
Много целувки и прегръдки от нас с Момчо.  Hug

# 387
  • София
Честито, Иги! Страхотна новина! Лека бременност и раждане ти желая! Момчо ще е страхотен батко. Grinning

# 388
Здравей, Иги. Аз пък съвсем скоро се сетих за теб и се чудех дали вече си имаш второ детенце. И ето че ти се появи Simple Smile Кажи кога се очаква бебчето, знаеш ли какъв е полът? Simple Smile

# 389
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, радвам се, че малко раздвижих темичката.

Чакаме момче в началото на Януари. Може би някъде назад съм писала, но аз се омъжих повторно и вторият ми съпруг, макар че много обича Момчил, много искаше пак момче, та по поръчка. То и аз де... като че ли исках момченце пак. Или както каза брат ми: "Абе нямаше да е лошо да е момиче, ама като те знам тебе, не мога да си те представя да гледаш момиче."
Сега само се надяваме всичко да е наред, че на 36 не е като на 26 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт