В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 689
  • 514
  •   1
Отговори
# 360
Иван е написал в писмото си до Дядо Коледа - Смартфон, но понеже се оказа че не е наясно точно какво представлява, се съгласи да му дам един от моите стари телефони, а от Дядо Коледа да получи огромно лего.

# 361
При нас ще е микроскоп и още нещо ....

# 362
Да размърдаме темата предколедно Simple Smile))

Килиан си е пожелал цял магазин с играчки Simple Smile, но за сега ще получи Лего Чима Чи Темпел, Air Hogs, Geomag и разни малки подаръчета. Силия ще получи котенце Дейзи, Фърби, типтой пъзел и една игра. Георги - нова стереоуредба и разни малки подаръчета. А най-голямото ми дете (ММ) ще получи това: http://www.youtube.com/watch?v=rbB0nujuWro Simple Smile

# 363
  • София
И Евка е с подаръци предимно от Лего. Има и една шевна машина. Всичко вече е приготвено и чакаме с нетърпение 25.12. Още нямам никаква украса вкъщи, не ми остава време да я почна. Пък и елха пак искаме истинска, та отлагаме купуването й.

# 364
Доволни ли са децата от коледните изненади!?

Честит имен ден на всички именници от вчера и днес! Живи и здрави да са!

# 365
Ей,Ани,да ти е жив и здрав именника!И всички други/малки и големи/ именници от вчера и днес-много късмет и поводи за усмивки да имат!
Моите синковци са много доволни/ма те са си все такива,де/,въпреки,че тази година дядо Коледа прецени какво да им донесе.......,но явно е бил съобразителен и улучи в "десятката".....Днес,подаръка е играчка,щото колкото и да го мисля за голям...дИването си ми е още дечко и се радва на всякакви играчки/особено ако ги рекламират по СN/.
А,как е адаптацията в училище,след първата голяма ваканция?При нас има проблем със ставането,но определено се беше затъжил.....и снощи беше много щастлив,че е бил на училище......

# 366
  • София
Честитка на порасналите ни именници Simple Smile

Моят хубостник, милият, никога не харесва подаръците си. Все е недоволен и разочарован, каквото и да получи. И когато е точно това, което е казал,че иска, като го получи - вече не е Sad
Разбирам го детето, защото и аз бях така първите 30-тина години  hahaha (големи сме претенции 4-то поколение подред), ама много ми е жал и търся начини да му обясня, че в подаръка най-важното е желанието на подаряващия да го зарадва.
Виж, Ида е винаги щастлива от подаръците, и най-дребната джунджурия я радва, а пък за дрехи да не говорим - да има как с всяко ново нещо ще спи Simple Smile

За училище и ние трудно ставаме  Confused

# 367
Здравейте банда! Хайде да се поразмърдаме и да поизпишем темата, че като гледам тая я мотаем от 2 години!

Hug

# 368
Никой не пише тук. Така че се включвам аз.
Първо искам да поздравя всички, които вече станаха на 8, както и тези, на които това съвсем скоро ще им се случи Simple Smile Да са живи и здрави, много умни и винаги усмихнати Simple Smile
И второ, искам да споделя една радостна за мен вест. Ще ставам мама за трети път Simple Smile И съм много щастлива Simple Smile Очаквам подарък от Дядо Коледа 3-4 дни по-рано. Прекрасно е!!! Simple Smile

# 369
Даниеле, като видях че си писала в темата, точно това си помислих!  Laughing Страхотна новина! За трети път - чудесно е! Да мине леко бременността ти пожелавам и по Коледа ще очакваме новини!  Hug

# 370
Ей,че хубаво-хем я раздвижи темата,хем със страхотни новини........Пожелавам ти лека бременност и много късмет!
И,да честитя и тук РД на вече порасналите дечковци и дано поне покрай идващите ,да се пораздвижим....
Аз,във форума почти не влизам,вече,но тая и още няколко теми  ги следя и редовно проверявам има ли нещо ново,

# 371
Здравейте и от мен!
Не мога да се стърпя и да не поздравя Даниеле за чудесната новина! Много лека бременност и с толкова помощници живи и здрави съм сигурна че ще имаш и леко майчинство!

Честит Рожден Ден и на всички вече пораснали момичета и момчета, да им пожелая много стремеж за знания и една прекрасна първа ученическа ваканция!

И ако има включващи се нека споделят за минал или планиран празник и за желанията за подаръци. Мариса иска само таблет боже колко е скромна само  Joy

# 372
  • Пловдив
Честит рожден ден на всички наборчета!
Нашия РД мина, след 20-ина дни е на ред и малката госпожица - нейния празник ще съчетаем с Антон на Духи  Laughing

Даниеле, честито! Здраво и пухкаво бебче за Коледа  Hug

Галче, Калина също иска таблет, но няма скоро да й вземе - иначе се зомбира направо  ooooh! Времето пред компютъра й е силно ограничено, намалили сме и гледането на ТВ доколкото е възможно... Иска ми се да я запаля по четенето на книги, засега е мъка... Чете по 3-4 страници и почва да мрънка  Sad

# 373
  • София
Здравейте мами и пораснали дечица! Да са живи и здрави всички дечица, които празнуват рожден ден през април и май! Да имат щастливо и  незабравимо детство!
 Даниеле, Честито! Желая ти лека бременност и здраво и хубаво бебе по Коледа!
 И при нас има добра новина-вече сме четирима. На 24 април Иван стана батко на братче! След 8 години успях да сбъдна още една своя мечта!
 Таблетите май са хит за подаръци тази година. Но не е сигурно дали Иван ще получи точно такъв подарък. За сега съм в чуденка как да му организираме самия празник. Ако имате идеи, моля споделете.

# 374
Страхотно, imar! Да сте живи и здрави и много да те слушат мъжете вкъщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт