Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 390
Не сме видяли трейлъра и раждането на Енисе а и имаше толкова много реклами, че мисля, че би трябвало да има още от епизода!  Thinking Sad

# 391
  • София
май ФИНАЛЪТ свърши.... smile3511

# 392
# 393
  • София
Това след като тр от гробищата какво беше К и Ф се срещат в ноща и все едно нищо не се е случило нищо не схванах
Ами, идеята е,че съдбата така или иначе щеше да ги събере.Но е избрала кофти начин.

# 394
Това след като тр от гробищата какво беше К и Ф се срещат в ноща и все едно нищо не се е случило нищо не схванах

Ако не бяха я изнасилили, ако К я беше догонил и заговори, щеше да се случи това - да му се тросне и да избяга и да не се случчи нищо между тях. Това ми дойде на ума като първи вариант - може по-нататък и други обяснения да си намеря, а може момичетата да измислят нещо друго...

# 395
Не сме видяли трейлъра и раждането на Енисе а и имаше толкова много реклами, че мисля, че би трябвало да има още от епизода!  Thinking Sad
А и казаха, че серията е до и половина. Дано наистина да има още нещо.

# 396
Е,добре де,тя нали си говори с него и се фръцна, и той остана сам.После що го обвиняваше,че й бил враг..Нищо не разбрах!  newsm78

# 397
  • София
Уф, с риск да ме олеете с домати, много тъп финал. Краят на "Забраненият плот" макар и трагичен беше много по-завладяващ.
Финалът на ЗП наистина направи уникален сериала.

# 398
Май май финала ще е отворен - кой как му харесва, така да си го интерпретира. Ако е така, определено моят финал ще е 79еп. Crossing Arms

# 399
  • Варна
Много интересно гледаше Керим... и тази паралелна реалност...
Да не би да има нещо друго, което да премълчава, което не се е случило, а всички мислят че се е  случило, а то не се е случило?
Мистика!

# 400
  • На изток от рая...
Оффф, и аз нещо не можах да я схвана тази паралелна реалност  newsm78. Какво искаха да ни покажат с тази сцена??? Явно съм доста по-голяма, или пък по-бяла птица от всеизвестните две бели птици.

# 401
Хора това не е финала не са излъчили финалния трейлър както и още няколко обещани ни момента.

# 402
Като ви разправях, че ще я докарат до LOST, не вярвахте Laughing Laughing Laughing
Ади бакалъм на финала!

# 403
  • В Града на липите
Е, какво му е на финала. Всеки си получи заслуженото. Керим се научи да прощава. Прости на майка си, някой ден може да прости и на себе си.
Пък и все още не е свършил.

# 404
  • София
Аз сцената с паралелната реалност я разбрах,точно като че Керим доста се е амбицирал и ще се бори за нея и ще я спечели /особено като се има предвид, Мустафа какво прави зад гърба й/.
Съдбата щеше да ги събере при всички случаи,защото между тях има истинска любов.
Тази идея определено много ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт