Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 435
Исках повече захар, но явно са ме разбрали погрешно и ни поднесоха огромната торта на Мелтем. 

Joy Joy Joy

# 436
Момичета, предупредих ви днес да не си скубете косите, но не ми се доверихте. Сега вечеможете да си ги скубете. hahaha hahaha

# 437
Това да не е първа част на финала!  Joy Joy Joy

# 438
подсказката, че ще се роди бебе Енисе - лъжа ли беше?!!! Боже, Боже, тези сценаристки наистина са полудели, изненадаха ни изненадващо, пак никой от нас не позна финала Simple Smile

# 439
Финалът е добър - двамата вървят по улиците на родното си село с горно вдигнати глави, а Фатмагюл си придържа порасналия корем и се усмихва щастливо. Знаете, че бебето е момиче, знаете как ще се казва... какво да дават още!
За мене е добър финал! Може би и думите подчертават финала, но при превода ще разберем!

# 440
  • В Града на липите
Е, добре де, поне си признайте, че ни изненадаха. Те нищо друго не са обещавали освен изненадващ дълъг и хубав финал. Да не забравяме, че финала почна преди две три серии. Просто това беше финалната точка.

Фентъзи, защо да си скубем косите. Да не е умрял някой и аз да не съм разбрала  newsm78

# 441
  • Враца
Момичета, пиишеше ли накрая SON,че не видях. Да не да ни изненадат с още една серия?

# 442
Хахахха. Не е истина! И американските фенове са много разочаровани. Питат се това някаква шега ли е? И как може прекрасен сериал като този да завърши с такъв скучен и блудкав край. Май наистина на целия екип им е писнало и са гледали да го свършат по-набързо. Жалко за двугодишните усилия.

# 443
Според мен искаха да покажат това, че Фатма принадлежи на Керим и понеже по никакъв друг случай не би била с него съдбата и предоставя лоши неща в живота, за кратко, за да и спести цял един нещастен живот с Мустафа.
По същия начин мисля и за Мустафа Булут.Нарин е единствено негова жена.Духовно и физически и точно заради това съдбата и отне Сердар.Ама тва е друга тема да не я зачеквам в момента.
Hug Hug Hug Hug Hug
YES
+1  newsm10

# 444
  • София
Миленка,Фантазия  Hug Hug Hug  Joy Joy Joy!

Финала ми хареса. Исках повече захар, но явно са ме разбрали погрешно и ни поднесоха огромната торта на Мелтем. Както и да е. Радвам се, че всеки си получи заслуженото и ги видях хванати за ръка да вървят към бъдещето си. Нищо повече не исках. Заедно ръка за ръка. И никога да не се пускат.

Съгласна съм!
Но нямаше емоция много,просто свърши!

# 445
Честито на позналите ,че свърши!Ей, затова са били изненадани актьорите от финала ,ми те имаха само 2-3 нови сцени.Сигурно за пръв път им се случва да релаксират ,а не да се трудят накрая.
Като цяло сериала беше хубав и честичко ще си пускам отново епизоди.Но нов сериал на двете бели птици няма  да гледам освен ако отново не играе Енгин.

bebo_sn ,благодаря за превода!  bouquet

# 446
Уф, с риск да ме олеете с домати, много тъп финал. Краят на "Забраненият плот" макар и трагичен беше много по-завладяващ.
Финалът на ЗП наистина направи уникален сериала.
А само до преди два часа искахте захаросан щастлив финал...

# 447
Ами да питам..Фатмагюл кога ухапа Кери,като нямаха близост..!

# 448
 Joy Joy Joy Не може да се отрече, че сценаристките си разбират от работата. Нали искахте неочакван финал - ето ви го. А в какви филми се бяхте вкарали последните дни... Laughing

Много логичен и хубав завършек. Всички си получиха наказанието, Керим и Фатмагюл са щастливи и вървят с вдигнати глави, съдбата си е съдба - пак щяха да бъдат заедно по един или друг начин. Ясно и просто.

# 449
  • На изток от рая...
За мен финалът беше хубав и логичен, но определено съм разочаровна от начина, по който ни го представиха.
А и тези две сцени с подминаването на Фатма покрай групата, тип папралелна реалност, определено ме хвърлиха в джаза. Дано с превод да е по-ясно...
Абе, честно казано - разочаровна съм. За мен 79 еп. беше в пъти по-достоен за финал.

Общи условия

Активация на акаунт