Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 420
bebo_sn  Hug hrissi_sz  Hug Veni_Koleva Hug
Fan Hug vania_e Hug
б л а г о д а р я
за безценната помощ smile3501
благодаря на всички за компанията тази вечер Grinning
до нови срещи wavey lovekiss

# 421
  • Под Сините камъни
Eeeeee  по глупаво не можа ли да свърши ега ти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 422
Не е истина просто....

#2gunfire #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 423
Ужас...просто нямам думи за финала.... #Cussing out

# 424
  • Пловдив
Адски се разочаровах. Верно - така всеки ще си го завърши както реши - все пак има хепи енд. Но...защо го правиха тоя финален трейлър, след като не го излъчиха, хич не стана ясно. Освен за да ни накарат тая вечер да висим на балкона.

# 425
Много съм изненадана от финала, защото въобще не очаквах подобно нещо... Това със срещата на Керим и Фатма може да се тълкува по много начини - дали заменят лошия спомен, или съдбата така или иначе е щяла да ги срещне, или наистина Керим не е бил там докато са  изнасилвали навръщане не знам. Многоо съм шокирана, но не в най-лошия смисъл!  Thinking Thinking Thinking

# 426
Сериозно ли така завърши или аз гледах друг сериал тая вечер?

# 427
  • В Града на липите
Репортаж 16/ Финал
Е, не е истина. Къде е Енисе?????
Успяха да ме изненат да му се не види.

Не ми се мисли, колко критики ще прочета ooooh! И преди да ги прочета, да си кажа:

Финала ми хареса. Исках повече захар, но явно са ме разбрали погрешно и ни поднесоха огромната торта на Мелтем. Както и да е. Радвам се, че всеки си получи заслуженото и ги видях хванати за ръка да вървят към бъдещето си. Нищо повече не исках. Заедно ръка за ръка. И никога да не се пускат.

# 428
Не останах никак доволна от края за съжаление Sad

# 429
  • София
Е това беше НАЙ-ТЪПИЯ ЕПИЗОД, с НАЙ-ТЪПИЯ ФИНАЛ.. Аз не съм просто разочарована, а направо ми се реве..Е това е да ти забият шамар в лицето..по-недовършен и плосък финал просто не съм гледала, изгубих два часа от живота си..направо не е истина..БЯСНА СЪМ!!!!!!!!

# 430
  • София
...финал...

# 431
  • София
Бебо, FAN, Вени, Хриси, огромно благодаря за труда ви  Hug Hug Hug   bouquet   bouquet  bouquet!

Финалът за мен не беше силен,но логичен и щастлив!

# 432
Според мен искаха да покажат това, че Фатма принадлежи на Керим и понеже по никакъв друг случай не би била с него съдбата и предоставя лоши неща в живота, за кратко, за да и спести цял един нещастен живот с Мустафа.
По същия начин мисля и за Мустафа Булут.Нарин е единствено негова жена.Духовно и физически и точно заради това съдбата и отне Сердар.Ама тва е друга тема да не я зачеквам в момента.

# 433
Репортаж 16/ Финал
Е, не е истина. Къде е Енисе?????
Успяха да ме изненат да му се не види.

Не ми се мисли, колко критики ще прочета ooooh! И преди да ги прочета, да си кажа:

Финала ми хареса. Исках повече захар, но явно са ме разбрали погрешно и ни поднесоха огромната торта на Мелтем. Както и да е. Радвам се, че всеки си получи заслуженото и ги видях хванати за ръка да вървят към бъдещето си. Нищо повече не исках. Заедно ръка за ръка. И никога да не се пускат.

Peace Hug  bouquet

# 434
  • Варна
Здравейте!
Следя ви от началото , но не се престашавах да пиша, защото ми беше много по-интересно да чета вашите коментари и анализи. Simple Smile

За днешния финал - мисля, че сцената с Керим и Фатмагюл всъщност оневини Керим. Той толкова се обвиняваше, че той им я е показал, че той я е хванал и им я е предоставил.. А всъщност се оказа, че не е така. Той я е видял и последвал, размениха си няколко приказки и когато тя тръгна да се прибира, Вурал, Селим и Ердоган са я хвамнали. На мен лично тов ами хареса, защото въпреки, че героят на Керим ми харесваше не можех да му простя постъпките в началото независимо от алкохола и дрогата..

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт