Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Даниела - не че виждам,  Не че виждам възможност за решение, развитие, продължаване и т.н. Но като ям сладолед, искам последната хапка да ми е най-сладка. Затова в сладоледите на дъното на фунийката навремето имаше карамел. Mr. Green Просто ми се искаше още....Но както се казва в сериала-"нейсе"

# 526
  • София
nianta e права,ако бяха дали партито,щяхме да сме мноооооого доволни, а рейтингът щеше да е във висините  Mr. Green!
Само как си купонясват хората, а  Grinning!

# 527
Искам и аз да предположа нещо! Нали Берен била много изненадана от финала! Според мен паралелната реалност всъщност е действителността! Мустафа и ФГ са се разделили, когато той я е оставил, за да печели пари и те с Керим са се обикнали! Затова вървяха през селото хванати за ръка (усещаше се, че времето е замряло - не мислите ли?!)
Интересно решение-80 епизода за нещо дето не се е случило...
Ами то не се е случило  Joy Joy Joy Joy Joy
Нали е само филм!

# 528
  • София
Ха , добър вечер отново.
Да ни е честит "супер" финала.

Не мога да повярвам, че направиха серия в серията която беше 99% пълнеж. Да ви кажа обаче научих ценни неща.
1. Мелтем си слага дехидратантен крем за мека кожа след баня....много важен момент...лелелелеле...
2. Керим и Вурал са имали по-специална връзка....ИЗНЕНАДАААА!!! Как мило се боричкаха в морето.
3.Мука добре пласира млечни продукти.
4.Ердоан мрази чичо си...каква семейна деама...тцтцтцтцтц...за 80серии това никой не го разбра.
5. Мусти "кръшка" по барове...хахахаха
6.Паралелна реалност...аз инак кога бих се светнала, че К и Ф са един за друг?
7, но не и по важност...Мустьо има бизнес с лимони...сигур за тва Къванч фалира в Чешме.
8. Тази серия в серията можеше да я кръстят "Нашествието на мъртвия каст"

Да обобщя, чувствам се изнасилена, излъгана, прецакана.

За сега спирам...утре ще се изкажа.

По тъп финал в живота си не съм гледала!!!!!!

ПОДКРЕПЯМ НА 1000000000% . И аз по-тъп, муден, скучен, безинтересен и меко казано разочароващ финал не съм гледала, а повярвайте - доста филми съм гледала и доста сериалчета. #Cussing out

# 529
Колкото да представите на Керим аз ги тълкувам така.Тай не си спомня нищо от онази нощ и иска да си създаде спомен за нея, но красив а не така като го разказват всички. Може би това е негови начин да се опита да си прости някога...[/b][/color]

Вени  Hug, това много ми хареса. И колажа също.  newsm51

Благодаря Хриси.
От еуфорията забравих да Благодаря на теб за прекрасните репортажи,на Бебо за превода и на Ванчето за снимките...
БЛАГОДАРЯ  newsm51 newsm51 newsm51

# 530
Ха , добър вечер отново.
Да ни е честит "супер" финала.

Не мога да повярвам, че направиха серия в серията която беше 99% пълнеж. Да ви кажа обаче научих ценни неща.
1. Мелтем си слага дехидратантен крем за мека кожа след баня....много важен момент...лелелелеле...
2. Керим и Вурал са имали по-специална връзка....ИЗНЕНАДАААА!!! Как мило се боричкаха в морето.
3.Мука добре пласира млечни продукти.
4.Ердоан мрази чичо си...каква семейна деама...тцтцтцтцтц...за 80серии това никой не го разбра.
5. Мусти "кръшка" по барове...хахахаха
6.Паралелна реалност...аз инак кога бих се светнала, че К и Ф са един за друг?
7, но не и по важност...Мустьо има бизнес с лимони...сигур за тва Къванч фалира в Чешме.
8. Тази серия в серията можеше да я кръстят "Нашествието на мъртвия каст"

Да обобщя, чувствам се изнасилена, излъгана, прецакана.

За сега спирам...утре ще се изкажа.

По тъп финал в живота си не съм гледала!!!!!!

Мелтем както написах по-рано днес не ползва какъв да е хидратантен крем а Нивея в метална кутия по 1.80 на промоция в Кауфланд..Абе казах аз,че е нискобюджетев филми пестя,ама вие не,та не!  Joy Joy Joy
Hug Joy

# 531
nianta e права,ако бяха дали партито,щяхме да сме мноооооого доволни, а рейтингът щеше да е във висините  Mr. Green!
Само как си купонясват хората, а  Grinning!

Ама трябваше да отидем статистки и да митингуваме пред съда,че и на купон щяхме да отидем!Язък ме за пижамата!  Joy Joy Joy

# 532
Ако не се лъжа в началот финалът беше обявен за 14,06 т е 79 серия и така трябваше да си остане.8 е п за мен беш скалъпени сякаш по принуда направен без никаква идея.Изненадващото е че 1вият и 80е пизод съвпадат ,това със сигурност е прецедент.
За мен филмът свърши на 14,06 и там просто можеха да споменът присъдите и това е всичко друго беше излишно .Даже няма да очаквам и преводът с нетърпение ,защото ще си пусна еп 1  , а малките допълнения Бебо и Хрис ни ги преведоха.
Но пък съм и благодарна на Е и М че с липсата на финал някак си притъпиха тръпката по филма.Мислех си как ще се оттърся след силният финал ,но сега даж е ми  олекна .
Определено ще гледам отнов филмът ще си пускам любим серии и клипчета ,но до 79 еп.
Ще остана в темата и ще се радвам на нашите герои,защото са ми на сърце ,а без вас не мога.
Благодаря на всички ви!

# 533

Много добре го каза.. Супер разочарована съм..заради тоя тъп епизод утре няма да си взема изпита сигурно Grinning а поне да си струваше губенето на време Sad
Laughing тц-не си струваше  Laughing

# 534
  • В Града на липите
Хриси, много си мила yes, не те ли е малко яд, че така ни баламосваха 3 часа tantrum
Цитат
Хриси,изобщо не съм изненадана,е чак толкова много първи епизод не очаквах,но беше ясно че ще има от него.Ами това е:гала концерт на лауреатите!

Е, не мога в момента да се чувствам ядосана, първо защото нямах време да осъзная случващото се. Второ, без превод ми е трудно да разбера замисъла на сценаристките. Не знам защо ни даваха цял час, че и повече преговор на първи епизод. Аз за разлика от вас съм го гледала само веднъж или два пъти и то преди 5 месеца, та ми беше интересно да си го припомня.
Признавам си, че исках да видя раждането на Енисе. Да споменат две три думи за Есма, Емре, Хаджер, Сами и останалите. Но то това така или иначе всички го знаем, че е станало или ще стане. Явно са се опитали да са оригинални. Колко им се получи, не се знае. Както винаги има и доволни има и недоволни и предизвикаха стълпотворение от коментари и противоречиви мнения. Но това е края. Няма да има друг, освен ако всеки не си измисли по един за себе си.
Не искам да се потретвам, но финала почна отдавна, видяхме го и с целувките и с милувките, днес беше време за разплата и всеки си получи заслуженото. Не разбрах едно. Защо оневиниха Керим?
Надявам се превода да ми го обясни.

# 535
Искам и аз да предположа нещо! Нали Берен била много изненадана от финала! Според мен паралелната реалност всъщност е действителността! Мустафа и ФГ са се разделили, когато той я е оставил, за да печели пари и те с Керим са се обикнали! Затова вървяха през селото хванати за ръка (усещаше се, че времето е замряло - не мислите ли?!)
Интересно решение-80 епизода за нещо дето не се е случило...
Ами то не се е случило  Joy Joy Joy Joy Joy
Нали е само филм!
[/quote
Ами като е само филм защо толкова фенски емоции:)

# 536
Я пуснете Канал Д, да не би да продължава - нямаше SON накрая  #Crazy
"Сона" го казаха накрая в рекламата на 'ТЕНДЖЕРЕ КАЛАБАЛЪКА"

# 537
И книгата е със същия финал! Peace
Фатмагюл и Керим,ръка за ръка,вървят към своето бъдеще! Hug
Какъв по-добър финал от този Laughing

Абсолютно е така Детелинко!

За мен този финал беше епилогът на сериала. Напълно логично развитие. И отново обикновено поднесена тази необикновена съдба. Какво по-вярно от това виновниците да си спомнят това, което прикриваха. Зародените противоречия между братя Яшаран чрез децата им Селим и Ердоан. Вечно манипулиращият Мюнир, който винаги е настройвал всичко срещу всеки.  Хитрата сврака с двата крака наречена Мукадес - тя си получи общественото освиркване. Големият виновник Решат и неговите големи машинации. Останалите виновници, поради липса на властова сила живътът им бе прекъснат - това са Вурал и родители, Мустафа и  родители. Прошката на Керим към майка му и синовната му любов.Любовта към родителите на осиротелите деца Фатма и Рахми.  Майчинство и бащинство, зародило се в порока, но стъпило на човешката потребност за семейство и добро бъдеще , олицетворявано от Хаджер и  Сами.И накрая една  съдба между две млади  същества и искристализиралата любов между Фатмагюл и Керим. Какво по-хубаво и вярно от това? Чудесет завършек на една завладяваща съдбовна любов.
Доволна съм от края. Той не може да бъде драматичен при това ,че целият сериал беше такъв.
Дойде време и за спокойствие и то бе точно навреме - в края. И заживели щастливо.......!

# 538
# 539
  • Враца
Няма да е зле Бисена и Мехджул сега да ни пуснат едно кратко разяснение на някои моменти - какво са искали да кажат/покажат авторките. Не знам - в момента не мога да мисля трезво, наистина съм като шашната ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт