Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
  • Разград
Fatmagülün Suçu Ne 80.Bölüm Final Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=8GKxqdqJe2A

Fatmagülün Suçu Ne 80.Bölüm Final Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=OllWcCzfYZo

# 511
Ама вчера голяма хихихикане се хихихакахте по форума,вместо да гледате първа серия!Ей го на днес ви я повториха,за ваше добро!  Joy Joy Joy
А аз глупачката онзи ден я изгледах цялата Joy Joy Joy

# 512
Момичета, няма да ви чета коментите, за да не си разваля изненадата от серията, но с голямо нетърпение искам да я изгледам и да я коментирам.

# 513
  • София
“Ашколсун!” Laughing Laughing
Толкова чакане за "неочакван" финал Laughingее-наистина не сме предполагали ,че ще бъде толкова плосък....от подсказките не разбрах само ретроспекцията от 78 епизод къде беше,ама нейсе Laughing тези ни накараха да си припомним глаголните времена в българския език:то не беше Минало предварително време,Минало неопределено време,Бъдеще предварително време ,Бъдеще предварително време в миналото  Laughingсегашно време почти нямаше-поправете ме ако греша Laughing
80 серия ще бъде втората след първа серия която няма да гледам за затвърждаване на знанията Laughing

Много добре го каза.. Супер разочарована съм..заради тоя тъп епизод утре няма да си взема изпита сигурно Grinning а поне да си струваше губенето на време Sad

# 514
  • Враца
Аз ще си правя преговорите на филма до 79 еп. Тази май ще я пропускам. Ще видим след превода освен делото ще има ли нещо друго за доизясняване.

# 515
Ако излезе 2 част, моля пуснете линк да видим какво точно си казват на брега,
което явно ще се окаже ключов момент в разсъжденията ни.
Laughing
Нищо не си казват. К. пита ФГ защо е излязла и защо бяга, тя му казва да не се занимава с нея, че е сгодена и изчезва.
За мен това, че Керим си мислеше друг развой на нещата, ако не им я беше показал и то докато обявяваха присъдите е, че те е нямало да бъдат заедно. ФГ никога не би го погледнала, защото е сгодена, но тя щеше да е нещастна, защото Мустафа щеше да я изостави въпреки всичко, защото щеше да отиде на гурбет и най-вероятно щеше да си намери развлечение, т.е. друга жена, а ФГ да седи и да го чака при майка му и баща му.

# 516
Искам и аз да предположа нещо! Нали Берен била много изненадана от финала! Според мен паралелната реалност всъщност е действителността! Мустафа и ФГ са се разделили, когато той я е оставил, за да печели пари и те с Керим са се обикнали! Затова вървяха през селото хванати за ръка (усещаше се, че времето е замряло - не мислите ли?!)

# 517
Хриси,аз нещо не разбирам.В какво се състои изненадата?

Ами в това, че всички в момента сме изненадани. Никой не очакваше такъв епизод. Предвид това, че предвидихме всичко, как по друг начин биха ни изненадали без да убият някого, което също бяхме предвидили. А и обещаха хубав край. Нима не беше хубав?
А и пак казвам, епизода за мен беше финалната точка. Финала започна преди две серии.

п.п. Без превод, не знам какво са имали предвид с преразказа на случилото се. Може би искаха всичко да свърши, както е започнало. Да се сбогуваме с Вурал и Мустафа, но в периода от живота им когато бяха щастливи. Да ни припомнят - не употребявайте наркотици, не пийте като невидели, не излизайте по тъмно сами,  защото съдбата само ви чака да сгафите и ще ви натрие носовете. Знам ли им замисъла. Надявам се, че с превод ще разберем.
Хриси, много си мила yes, не те ли е малко яд, че така ни баламосваха 3 часа tantrum
Хриси,изобщо не съм изненадана,е чак толкова много първи епизод не очаквах,но беше ясно че ще има от него.Ами това е:гала концерт на лауреатите!

# 518
  • Разград

# 519
Ха , добър вечер отново.
Да ни е честит "супер" финала.

Не мога да повярвам, че направиха серия в серията която беше 99% пълнеж. Да ви кажа обаче научих ценни неща.
1. Мелтем си слага дехидратантен крем за мека кожа след баня....много важен момент...лелелелеле...
2. Керим и Вурал са имали по-специална връзка....ИЗНЕНАДАААА!!! Как мило се боричкаха в морето.
3.Мука добре пласира млечни продукти.
4.Ердоан мрази чичо си...каква семейна деама...тцтцтцтцтц...за 80серии това никой не го разбра.
5. Мусти "кръшка" по барове...хахахаха
6.Паралелна реалност...аз инак кога бих се светнала, че К и Ф са един за друг?
7, но не и по важност...Мустьо има бизнес с лимони...сигур за тва Къванч фалира в Чешме.
8. Тази серия в серията можеше да я кръстят "Нашествието на мъртвия каст"

Да обобщя, чувствам се изнасилена, излъгана, прецакана.

За сега спирам...утре ще се изкажа.

По тъп финал в живота си не съм гледала!!!!!!

Мелтем както написах по-рано днес не ползва какъв да е хидратантен крем а Нивея в метална кутия по 1.80 на промоция в Кауфланд..Абе казах аз,че е нискобюджетев филми пестя,ама вие не,та не!  Joy Joy Joy

# 520
  • София
Ако излезе 2 част, моля пуснете линк да видим какво точно си казват на брега,
което явно ще се окаже ключов момент в разсъжденията ни.
Laughing
Нищо не си казват. К. пита ФГ защо е излязла и защо бяга, тя му казва да не се занимава с нея, че е сгодена и изчезва.
За мен това, че Керим си мислеше друг развой на нещата, ако не им я беше показал и то докато обявяваха присъдите е, че те е нямало да бъдат заедно. ФГ никога не би го погледнала, защото е сгодена, но тя щеше да е нещастна, защото Мустафа щеше да я изостави въпреки всичко, защото щеше да отиде на гурбет и най-вероятно щеше да си намери развлечение, т.е. друга жена, а ФГ да седи и да го чака при майка му и баща му.

Но Керим все пак беше доста ехидно усмихнат след Фг,което може да значи,че би се борил за нея... newsm78
Абе,алтернатива на изминал път няма,това е...

# 521
# 522
Ха , добър вечер отново.
Да ни е честит "супер" финала.

Не мога да повярвам, че направиха серия в серията която беше 99% пълнеж. Да ви кажа обаче научих ценни неща.
1. Мелтем си слага дехидратантен крем за мека кожа след баня....много важен момент...лелелелеле...
2. Керим и Вурал са имали по-специална връзка....ИЗНЕНАДАААА!!! Как мило се боричкаха в морето.
3.Мука добре пласира млечни продукти.
4.Ердоан мрази чичо си...каква семейна деама...тцтцтцтцтц...за 80серии това никой не го разбра.
5. Мусти "кръшка" по барове...хахахаха
6.Паралелна реалност...аз инак кога бих се светнала, че К и Ф са един за друг?
7, но не и по важност...Мустьо има бизнес с лимони...сигур за тва Къванч фалира в Чешме.
8. Тази серия в серията можеше да я кръстят "Нашествието на мъртвия каст"

Да обобщя, чувствам се изнасилена, излъгана, прецакана.

За сега спирам...утре ще се изкажа.

По тъп финал в живота си не съм гледала!!!!!!
 Joy Joy Joy точно,точно Joy Joy

# 523
Я пуснете Канал Д, да не би да продължава - нямаше SON накрая  #Crazy

# 524
Искам и аз да предположа нещо! Нали Берен била много изненадана от финала! Според мен паралелната реалност всъщност е действителността! Мустафа и ФГ са се разделили, когато той я е оставил, за да печели пари и те с Керим са се обикнали! Затова вървяха през селото хванати за ръка (усещаше се, че времето е замряло - не мислите ли?!)
Интересно решение-80 епизода за нещо дето не се е случило...

Общи условия

Активация на акаунт