Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хриси,аз нещо не разбирам.В какво се състои изненадата?

Ами в това, че всички в момента сме изненадани. Никой не очакваше такъв епизод. Предвид това, че предвидихме всичко, как по друг начин биха ни изненадали без да убият някого, което също бяхме предвидили. А и обещаха хубав край. Нима не беше хубав?
А и пак казвам, епизода за мен беше финалната точка. Финала започна преди две серии.

п.п. Без превод, не знам какво са имали предвид с преразказа на случилото се. Може би искаха всичко да свърши, както е започнало. Да се сбогуваме с Вурал и Мустафа, но в периода от живота им когато бяха щастливи. Да ни припомнят - не употребявайте наркотици, не пийте като невидели, не излизайте по тъмно сами,  защото съдбата само ви чака да сгафите и ще ви натрие носовете. Знам ли им замисъла. Надявам се, че с превод ще разберем.
Хриси, много си мила yes, не те ли е малко яд, че така ни баламосваха 3 часа tantrum

# 496
Ами да питам..Фатмагюл кога ухапа Кери,като нямаха близост..!

Точно това щях да питам и аз.

Те си направиха купона - събраха всички актьори във финалната серия и... филмът свърши. Всичко, което предстои - ние вече го знаем от предните серии. И според мен логичен финал. Аз поне не съм очаквала нещо красиво и романтично, раждането на детето... нали идеята е всичко да е в реално време. Добре беше!  newsm10

Е какъв е тоз купон без Мюмтяз!  Joy  Joy  Joy
Я си признай къде е Joy Joy Joy

# 497
Хареса ми, че виновните  получиха заслужени присъди. Хареса ми, че народа отвън ги освирка. Хареса ми, че освиркаха и Мука, а тя се изхлузи като...из гащи. Mr. Green Харесаха ми накрая  разхождащите се Керим и Фати с коремчето из Ълдърските сокаци. Но определено начина, по който поднесоха серията ми беше  странен....За първи път ще кажа, че ще изчакам превода за окончателно мнение.

# 498
Ама вчера голяма хихихикане се хихихакахте по форума,вместо да гледате първа серия!Ей го на днес ви я повториха,за ваше добро!  Joy Joy Joy

# 499
   Душички мили  Hug

Недейте с този негативизъм към епизодчето, защото в крайна сметка ние Всички видяхме това, което сме искали  Peace  По един или друг начин ни беше показано, а дали се е харесало от Всички е друг въпрос!  Важното е, че Фатмагюл и Керим продължават заедно и щастливи към бъдещето си, в очакване на дъщеричката си, и минаха хванати за ръка, без да се срамуват от любовта си през целият град...

Представете си да ни бяха зашлевили онзи шамар, от който се стряскахме и да не ги бяха оставили заедно ...  Тогава щеше да е страшно... Всъщност с превода всичко ще се изясни, но по мои впечатления ни показаха, че с гаргата така или иначе е щяла да е нещастна, може би не веднага, но в бъдеще... освен това или видяхме подмяната на спомен за онази нощ или ни показаха, че те така или иначе по един или друг начин все щяха да са заедно ... ( Или пък Керим в залата си представи че я оставя да ги подмине, както искаше да е направил като си говориха в първата брачна нощ, а после си представи какво би станало, ако я настигне  newsm78  пак е добре  Wink )

п.п Естествено, че бих се радвала да видя още нещо от бъдещето им, но и на това съм доволна и щастлива, защото както казах ще се радвам на всичко, стига Фатмагюл и Керим да са заедно на финалните надписи!   bouquet    bouquet    bouquet

Искрено Ви благодаря за прекрасните мигове с Вас, за всичко, което сте правили, за щастието, което сте ми донасяли, за хубавата ви компания и се надявам да продължим да обсъждаме любимият ни филм, вече спокойни че той все пак свърши добре!   Hug   Hug   Hug  

smile3525    KStew

# 500

Благодаря Куркума...

Колкото да представите на Керим аз ги тълкувам така.Тай не си спомня нищо от онази нощ и иска да си създаде спомен за нея, но красив а не така като го разказват всички. Може би това е негови начин да се опита да си прости някога...

# 501
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Наистина не е чак толкова лош финалът,но предпочитах да видя Мука зад решетките да рони крокодилски сълзи,тати Фахри и фамилия да са тук,когато се ражда бебето,първите мигове на щастливия татко.....ще продължавам да си мечтая.....а може би си оставиха вратичка за трети сезон  newsm78  newsm78  newsm78

Не беше зле, ама и аз исках още малко да видя.

Мисля, че това което трябваше да видим от 78 еп. е нещо свързано с Кристен. Мисля, че за нея си говориха Керим и Вурал когато бяха в морето.

Липсва ми обещаната изненада.

А и друго. Много ми е интересно срещата на Мустафа с мацките кой я разказа. Нали Мустю се беше споминал. Освен това смяната на старите и нови кадри малко ме се набиваха на очи. Много ме развесели как родителите на Мустафа беряха кайсии през септември и други такива дребни неща.

И все пак ми се струва, че това не е сериала за който залепнах когато погледнах случайно само 5 минути.

# 502
Не зная какво да напиша, радвам се че всички си получиха  заслуженото, според мен това беше най-важното, започнаха с престъплението и завършиха с наказанието, но все пак очаквах и да видя лицата им при раждането на Енисе. Не беше вълнуващ епизод, макар че си поплаках накрая, когато бяха на гробищата. Ах този Енгин на сълзи го докарва перфектно, как да го гледаш и да не плачеш.
Надявам се да е вярно с изненадата и да има още един епизод, защото друга изненада не видях. Hug Hug Hug

# 503
Ха , добър вечер отново.
Да ни е честит "супер" финала.

Не мога да повярвам, че направиха серия в серията която беше 99% пълнеж. Да ви кажа обаче научих ценни неща.
1. Мелтем си слага дехидратантен крем за мека кожа след баня....много важен момент...лелелелеле...
2. Керим и Вурал са имали по-специална връзка....ИЗНЕНАДАААА!!! Как мило се боричкаха в морето.
3.Мука добре пласира млечни продукти.
4.Ердоан мрази чичо си...каква семейна деама...тцтцтцтцтц...за 80серии това никой не го разбра.
5. Мусти "кръшка" по барове...хахахаха
6.Паралелна реалност...аз инак кога бих се светнала, че К и Ф са един за друг?
7, но не и по важност...Мустьо има бизнес с лимони...сигур за тва Къванч фалира в Чешме.
8. Тази серия в серията можеше да я кръстят "Нашествието на мъртвия каст"

Да обобщя, чувствам се изнасилена, излъгана, прецакана.

За сега спирам...утре ще се изкажа.

По тъп финал в живота си не съм гледала!!!!!!

# 504

Благодаря Куркума...

Колкото да представите на Керим аз ги тълкувам така.Тай не си спомня нищо от онази нощ и иска да си създаде спомен за нея, но красив а не така като го разказват всички. Може би това е негови начин да се опита да си прости някога...

+1  newsm10

# 505
  • В Града на липите
Колкото да представите на Керим аз ги тълкувам така.Тай не си спомня нищо от онази нощ и иска да си създаде спомен за нея, но красив а не така като го разказват всички. Може би това е негови начин да се опита да си прости някога...[/b][/color]

Вени  Hug, това много ми хареса. И колажа също.  newsm51

# 506
“Ашколсун!” Laughing Laughing
Толкова чакане за "неочакван" финал Laughingее-наистина не сме предполагали ,че ще бъде толкова плосък....от подсказките не разбрах само ретроспекцията от 78 епизод къде беше,ама нейсе Laughing тези ни накараха да си припомним глаголните времена в българския език:то не беше Минало предварително време,Минало неопределено време,Бъдеще предварително време ,Бъдеще предварително време в миналото  Laughingсегашно време почти нямаше-поправете ме ако греша Laughing
80 серия ще бъде втората след първа серия която няма да гледам за затвърждаване на знанията Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 507
  • София
Ама не разбирам, защо има недоволни от финала и сърдити на сценаристките
Ами те за вас го направиха, за добро... за добро само
Така много по-лесно ще се разделите с тях, с екипа, със сериала
Simple Smile
Психология явно
Като оставят леко горчиво, по-лесно ще се "отлепим" от сладкото и шекера

много интересна терапия, да видим дали ще подейства newsm78 newsm78 newsm78

# 508
цитат:така всеки ще си го завърши както реши
Мама Мариана,всичко в бъдещето им го знаем,къде виждаш възможност за решения?!

# 509
Аз лично ще си оскубя косите, защото си загубих около 3 часа от времето за да изгледам отново 1-ви епизод, който е доста по - въздействащ в оригиналният си вариант. И ще си оскубя косите, защото отново им се хванах на въдицата, като един балък (риба, както всички знаете). За малка компенсация ще приема, че показаха Керим мокър и гол до кръста.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 23:46 от fantasya

Общи условия

Активация на акаунт