Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
А пък от 78-ма серия хептен нищо не видях!  Joy Joy Joy

# 466
Това да не е първа част на финала!  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 467
Ами да питам..Фатмагюл кога ухапа Кери,като нямаха близост..!
Така де, правилно питаш Laughing
Бих добавила, щом Керим не е бил там, когато са я изнасилили останалите, откъде аджеба  виденията на плажа в Бодрум.

# 468
Аз не разбрах извън делото всичко останало, което показаха за какво ни беше нужно? Нищо ново, нищо интересно. Бла, бла. Последната серия можеше да продължи около 10 минути. Ако искаха да запълнят 90 минути, можеха да го направят с доста по-силни моменти от това, което показаха. Наистина филмът свърши миналата седмица.

# 469
  • В Града на липите
Хриси,аз нещо не разбирам.В какво се състои изненадата?

Ами в това, че всички в момента сме изненадани. Никой не очакваше такъв епизод. Предвид това, че предвидихме всичко, как по друг начин биха ни изненадали без да убият някого, което също бяхме предвидили. А и обещаха хубав край. Нима не беше хубав?
А и пак казвам, епизода за мен беше финалната точка. Финала започна преди две серии.

п.п. Без превод, не знам какво са имали предвид с преразказа на случилото се. Може би искаха всичко да свърши, както е започнало. Да се сбогуваме с Вурал и Мустафа, но в периода от живота им когато бяха щастливи. Да ни припомнят - не употребявайте наркотици, не пийте като невидели, не излизайте по тъмно сами,  защото съдбата само ви чака да сгафите и ще ви натрие носовете. Знам ли им замисъла. Надявам се, че с превод ще разберем.

# 470
То май си започна и свърши с първа серия  newsm78  newsm78  newsm78
И аз мисля,че Керим я е срещнал и щом са се разделили онези говеда са я хванали,а той се появи накрая.Ама пуста глава-нали не помни  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Наистина не е чак толкова лош финалът,но предпочитах да видя Мука зад решетките да рони крокодилски сълзи,тати Фахри и фамилия да са тук,когато се ражда бебето,първите мигове на щастливия татко.....ще продължавам да си мечтая.....а може би си оставиха вратичка за трети сезон  newsm78  newsm78  newsm78

# 471
То е ясно, че завършекът е хубав и логичен, но кому беше нужно да ни повтарят почти цялата първа серия? Какво ново ни показаха от нея? За мен този финал си беше пълнеж, на всичкото отгоре супер блудкаво поднесен.

# 472
Момичета, предупредих ви днес да не си скубете косите, но не ми се доверихте. Сега вечеможете да си ги скубете. hahaha hahaha
Фантазия,защо да ги скубя.Вчера този финал без повторението на първия епизод ви го написах използвайки заглавия на Шекспирови творби.Колкото и да са добри турците им липсва доста художествено въображение...

# 473

Точно това щях да питам и аз.

Те си направиха купона - събраха всички актьори във финалната серия и... филмът свърши. Всичко, което предстои - ние вече го знаем от предните серии. И според мен логичен финал. Аз поне не съм очаквала нещо красиво и романтично, раждането на детето... нали идеята е всичко да е в реално време. Добре беше!  newsm10

# 474
Финалът ми досади, но определено затвърди в мен мнението, че сериалът това сте вие тук!
Вашите емоции са интересните и това е смисълът на филма!

# 475
Е това беше ...момичета последното ни гледане на "Каква е вината на Фатмагюл",но не последната ни среща надявам се.
От няколко дни подготвям нещо с което искам да покажа как се завъртя колкото за едните и за другите.Дано ви хареса ....За вас... Hug

# 476
  • софия
ехоо...привет
класирах се за буквите

помощ моля, ще ми подхвърли ли някой качените части от финала на LOST Praynig  мерси

аз ще почета малко дотогава

# 477
Ако излезе 2 част, моля пуснете линк да видим какво точно си казват на брега,
което явно ще се окаже ключов момент в разсъжденията ни.
Laughing

Честно казано очаквах някакви по-интересни обрати в серията, но не би...
Иначе нормален и някак неясен финал, щастлив, но без емоции.

Лека вечер на всички!

# 478
Хриси,аз нещо не разбирам.В какво се състои изненадата?

Ами в това, че всички в момента сме изненадани. Никой не очакваше такъв епизод. Предвид това, че предвидихме всичко, как по друг начин биха ни изненадали без да убият някого, което също бяхме предвидили. А и обещаха хубав край. Нима не беше хубав?
А и пак казвам, епизода за мен беше финалната точка. Финала започна преди две серии.
Да,права си ,но изненада няма.Просто към това си вървеше от няколко епизода.Големите очаквания те бяха само в нашите глави...

# 479

Точно това щях да питам и аз.

Те си направиха купона - събраха всички актьори във финалната серия и... филмът свърши. Всичко, което предстои - ние вече го знаем от предните серии. И според мен логичен финал. Аз поне не съм очаквала нещо красиво и романтично, раждането на детето... нали идеята е всичко да е в реално време. Добре беше!  newsm10

Е какъв е тоз купон без Мюмтяз!  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт