Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
Също както финалът на Облака! Всеки може да го тълкува така, както го усеща!

# 556
  • София
Лека нощ от мен,че взе да ми се вие свят,а и взех да се повтарям  Laughing Mr. Green!

Най-хубавата новина е,че утре сме на линия,нали?!Нашият сериал тук продължава  Mr. Green! Hug

# 557
Благодаря за бързия превод, ето това е финала, наблегнали са на каузата на филма за изнасилените момичета и жени и на това, че не всички насилници са получили заслуженото, дори и гласа на ФГ накрая намалява и на мен ми въздейства като повей на вятъра, повей, които би трябвало да стигне до ушите на тези които трябва...

# 558
п.п. Ок, поне Керим не ви ли хареса? Беше чудесен. Даже и ризата му съблякоха специално по наша молба.   Дължаха ни тази паралелна действителност, след като в 78 еп. му облякоха юргана Joy

# 559
Ккаво говореше Берен накрая мисля ,че е важно.Според мен е имало изрязани сцени и не е пълният финал това.Снимката на Берен и детето красноречиво говори за това.Сигурно да не останат фенове ощетени са рязали сцени.

Лично аз моят финал и го тълкувам- всички са добре и всичко завършва добре.Не е имало изнасилване.Това за мен щеше да най-добре предвид обстоятелствата.Мъчно си ми беше за Вурал поне с него се посмях малко.Искаше ми се никои да не умира и да не се случва нищо лошо.Всичко да е една приказка то си е така филм....хубав финал Мукадесс и тя получи заслуженото.

Трябваше всички да си живеят доволно,и не ТРЯБВАШЕ ДА МИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО С МУСТАФА ! ПОЛУДЯХ ОТ НЕГО.
Как няма да дадат Мустьо?
Той е ключова фигура. Разбрахме, че бере лимони, страх го е от жени дето разбират от секс, защото той нищо не разбира.
целия филм беше една паралелна НЕРЕАЛНОСТ!!!!
Ха, сега познайте от три пъти...кое е истина и кое не е.

Като цяло Едже и Мелек барабар с Керем Чатай ги е бил високия волтаж. Висят си на далекопровода и никой не може да ги свали от там.
Язък за 80 серии дето ще се чудя кво стана всъщност.

# 560
  • Враца
Ако не се лъжа в началот финалът беше обявен за 14,06 т е 79 серия и така трябваше да си остане.8 е п за мен беш скалъпени сякаш по принуда направен без никаква идея.Изненадващото е че 1вият и 80е пизод съвпадат ,това със сигурност е прецедент.
За мен филмът свърши на 14,06 и там просто можеха да споменът присъдите и това е всичко друго беше излишно .Даже няма да очаквам и преводът с нетърпение ,защото ще си пусна еп 1  , а малките допълнения Бебо и Хрис ни ги преведоха.
Но пък съм и благодарна на Е и М че с липсата на финал някак си притъпиха тръпката по филма.Мислех си как ще се оттърся след силният финал ,но сега даж е ми  олекна .
Определено ще гледам отнов филмът ще си пускам любим серии и клипчета ,но до 79 еп.

Ще остана в темата и ще се радвам на нашите герои,защото са ми на сърце ,а без вас не мога.
Благодаря на всички ви!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 561
Да ви разкажа аз какво разбрах като изгледах  от 34.05 на 2 част на епизода.

Преди това дават как Керим вижда Фатмагюл, но не казва на другите трима.
Бяга след нея и я настига на брега.

Диалога на брега:

Ф - Изтървах го!
К - Какво правиш тук?
Ф - Теб какво те интересува?
К - Името ти Фатмагюл ли е?
Ф - Аз съм сгодена.
К - Тюх, изтървал съм те!
Ф - Остави ме!
К - Не, бягаше през нощта и исках да разбера
/ притесних се / къде бягаш...
Ф - Недей. / да се притесняваш /

----------------------
Т.е. Керим не е казал на другите, а е побягнал след нея.
А всичко, което гледахме е една история, която е можела да се случи. Hug

А толкова много гледаемо време за подсъдимите и присъдите как се вписва в тази неслучила се история?

# 562
Ккаво говореше Берен накрая мисля ,че е важно.Според мен е имало изрязани сцени и не е пълният финал това.Снимката на Берен и детето красноречиво говори за това.Сигурно да не останат фенове ощетени са рязали сцени.

Лично аз моят финал и го тълкувам- всички са добре и всичко завършва добре.Не е имало изнасилване.Това за мен щеше да най-добре предвид обстоятелствата.Мъчно си ми беше за Вурал поне с него се посмях малко.Искаше ми се никои да не умира и да не се случва нищо лошо.Всичко да е една приказка то си е така филм....хубав финал Мукадесс и тя получи заслуженото.

Трябваше всички да си живеят доволно,и не ТРЯБВАШЕ ДА МИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО С МУСТАФА ! ПОЛУДЯХ ОТ НЕГО.
Как няма да дадат Мустьо?
Той е ключова фигура. Разбрахме, че бере лимони, страх го е от жени дето разбират от секс, защото той нищо не разбира.
целия филм беше една паралелна НЕРЕАЛНОСТ!!!!
Ха, сега познайте от три пъти...кое е истина и кое не е.

Като цяло Едже и Мелек барабар с Керем Чатай ги е бил високия волтаж. Висят си на далекопровода и никой не може да ги свали от там.
Язък за 80 серии дето ще се чудя кво стана всъщност.
Joy Joy Joy Joy

# 563
  • Враца

На тези как им светят очите Grinning

Нали преди малко пиха хаповете  Joy Joy Joy Joy Joy

# 564
  • София
Но пък съм и благодарна на Е и М че с липсата на финал някак си притъпиха тръпката по филма.Мислех си как ще се оттърся след силният финал ,но сега даж е ми  олекна .
Определено ще гледам отнов филмът ще си пускам любим серии и клипчета ,но до 79 еп.
Ще остана в темата и ще се радвам на нашите герои,защото са ми на сърце ,а без вас не мога.
Благодаря на всички ви!

Изпитвам същите чувства, все още съм ошашавена от финала, но това няма да ми пречи да си гледам филмчето и да си говоря с вас, момичета!

# 565
п.п. Ок, поне Керим не ви ли хареса? Беше чудесен. Даже и ризата му съблякоха специално по наша молба.   Дължаха ни тази паралелна действителност, след като в 78 еп. му облякоха юргана Joy
Joy Joy Joy

# 566
  • Пловдив
Чудя се, ако ми бяха показали в началото на сериала едизод 1 и епизод 80 дали щях да гледам филма, виж ако бяха ми показали първи и 78 и79 епизод - щех да го глема, защото щях да знам, че филма има голямо развитие. Сякаш тая 80-та серия събори граденото до тогава.....
А проточени сериали дал бог - и Перла например се влачи бая до края - аз очаквах там, че едва ли не ще приклйчи с раждането на бебето Мелек.
Сега се сещам още нещо - по БТВ сега вървят доста по-предни серии на ФГ, и тая вечер сестрата на Керим за първи път се срещна с ФГ и Керим. И тя пита "Как се запознахте" и те мълчат, а Муки каза: Как, той Керим я видял и ТРЪГНАЛ СЛЕД НЕЯ и така.

# 567
Здаравейте,
до сега не съм писала, основно ви четях, но имам малко по-различна идея за последната сцена и искам да ви я споделя.
Според мен, сцената на брега си я представя Фатмагюл - дават нейната усмивка веднага след сцената.
Тя предполага, ако Керим я беше настигнал тогава, как щяха да се развият събитията - тя да му се тросне и пак да хукне безразсъдно в тъмното, да си отиде в къщи и цял живот да прекара в чакане на  Мустафа да се върне от морето.
За мен, така тя прощава на Керим - прошка, която всички очакваха.
Осъзнава, че ако не се беше случило изнасилването, тя нямаше да познае истинското щастие.
Както се казва - Всяко зло, за добро.

п.п. За да не ме нападнете, искам да поясня, че съм на ясно колко отвратителен акт е изнасилването и каква травма за преживелия го и в никакъв случай не казвам, че Фатмагюл трябва да се радва, че се е случило!!!!

# 568

А толкова много гледаемо време за подсъдимите и присъдите как се вписва в тази неслучила се история?
Така е в паралелната НЕРЕАЛНОСТ...Темида е сляпа и невинни ще търкат наровете в панделата.

# 569
Скрит текст:
На тези как им светят очите Grinning

Нали преди малко пиха хаповете  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт