На море в Гърция - 8

• 158 348
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Момичета някой да има мнение за тук да е бил и да споделе отзив или разочарование 
http://www.facebook.com/vila.asprovalta
Дадоха ми много ниска оферта то чак подозрително не че е кой знае какво ама newsm78

# 136
     katerinia ,

Специално обърни внимание на разстоянието до плажа и селището-600 м и на факта, че някои го смятат по въздух, а реално може да е много повече.При отлива на туристи,за който всички момичета говорят, няма как да  са високи цените.
Ако не сте обикаляли много из Гърция и харесвате такъв тип селища като на снимката, възможно е и да останете доволни.

# 137
  • Sofia
Да именно заради растоянието реших че е такава цената пьк и от снимките не личи да е много тай...
Само искам да е по тихо че и аз сьм с две деца но няма да е мойто място

# 138
За деца не смятам, че е удачно най-малкото  защото морето  бързо става дълбоко.За тихо няма как да е- сергийки,циганийка. Не помня някое заведение да ме е впечатлило с атмосфера или кухня.Казвам това,защото наши приятели закупиха приличен имот преди години там  и непрекъснато ни канят да им гостуваме. Е,ходихме няколко пъти да ги уважим, но  не е нашето място.
Потърси си нещо друго с малко кокетно и плитко плажче,та да си починеш и ти.

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 21:41 от Kari2

# 139
За отсядане в Керамоти препоръчвам с две ръце Афродита, апартаментите са оборудвани с кухня, всичко е ново след ремонта  от миналата година. Хотелчето е на първа линия и има заведение, на което може да се ползват шезлонгите срещу консумация, прекрасен плаж с кристална вода, преди две седмици нощувката беше 50евро, мисля че за юли няма да е повече от 60евро.

Предполагам, че е хубаво в Афродита, но в Boоking, а и на сайта им пише, че всичко е заето.  Cry Иначе и аз се бюх насочила на там....

# 140
  • Пловдив
 mariyanany, това е новия сайт на Афродита, пробвай на посочения мейл, моя приятелка резервира преди два дена за края на юли  www.hotel-aphrodite.gr

Момичета, някой бил ли е в тези вили, изглежда ми приятно, но за плажа нищо не пише http://veliko.info/resort-calypso-greece/index.html

# 141
  • София
Момичета, понже решихме да се разходим до Геракини, се включвам с малко тъп въпрос в темата: паспортите на децата нали са достатъчни, не е необходимо да нося акт за раждане?

# 142
  • София
Момичета, понже решихме да се разходим до Геракини, се включвам с малко тъп въпрос в темата: паспортите на децата нали са достатъчни, не е необходимо да нося акт за раждане?
Акт за раждане е необходим само ако с таткото сте с различни фамилии.

# 143
  • София
Благодаря  Simple Smile

# 144
Включвам се в темата с един въпрос относно детските столчета. От каква възраст могат да се използват седалките за кола? От скоро започнахме да използваме вградените детски седалки в колата и в тук не ни правят проблеми. Дъщеря ни ще стане на 6г. тази есен Но се чудя дали в Гърция няма да е проблем?

# 145
За деца не смятам, че е удачно най-малкото  защото морето  бързо става дълбоко.За тихо няма как да е- сергийки,циганийка. Не помня някое заведение да ме е впечатлило с атмосфера или кухня.Казвам това,защото наши приятели закупиха приличен имот преди години там  и непрекъснато ни канят да им гостуваме. Е,ходихме няколко пъти да ги уважим, но  не е нашето място.

Това за Аспровалта ли?

# 146
  • В светлината на слънцето
За Керамоти - Афродита е наистина добър избор. След основен ремонт и на чудесно място.  Peace Учудвам се на офертата на Белвю. Доколкото знам още през април целият им сезон е бил запълнен. По времето, когато ние бяхме там наши приятели опитаха да резервират без значение на времето, но нямаше грам свободно място. Ние платихме горе-долу 60 евро на ден за възможно най-големите им апартаменти. Говоря за апартамент над 100 квадрата с огромна дневна, две спални, трапезария и и напълно оборудвана кухня (само тостерите например бяха два вида според това какви филийки предпочиташ). Като цяло и Белвю, и Афродита са от по-високия клас, на първа линия и е логично цените им да са по-високи. Но който не търси чак такава луксозна обстановка, спокойно би могъл да отседне в хотел или апартамент на доста по-ниски цени. Избор има. Peace Така или иначе морето и плажът там са прекрасни, така че където и да се отседне няма как да не остане доволен човек. Peace

# 147
Самсара ,
За деца не смятам, че е удачно най-малкото  защото морето  бързо става дълбоко.За тихо няма как да е- сергийки,циганийка. Не помня някое заведение да ме е впечатлило с атмосфера или кухня.Казвам това,защото наши приятели закупиха приличен имот преди години там  и непрекъснато ни канят да им гостуваме. Е,ходихме няколко пъти да ги уважим, но  не е нашето място.

Това за Аспровалта ли?
Да

# 148
Благодаря ви за помощта за Керамоти. Писах на Афродита и сега чакам... Пропуснах да ви спомена, че сме с куче - накъде без нея??? Видях в Booking, че в Афродита приемат домашни любимци, обясних им че сме с кучето. Писах и на Ирини, но те ме отрязаха, че не допускат домашни любимци. Violenza, четох някъде из старите теми, че сте имали проблеми с кучо, но пък нашата е малка - 5кг, така че се надявам някой да се смили над нас и да ни прибере...  Laughing

# 149
  • София

Момичета, спешно ми трябват отзиви за ето тук:

http://www.alkionis.gr/place_eg.asp

Чудя се м/у този хотел и една вила, пак в Йерисос, но от вилата още не са ми отговорили. Знам че плажа е по-скоро дълбок, но вече ми писна да търся, а и ми харесва че е на две крачки от морето. Така или иначе тук ще сме само първата седмица, втората ще гледам да я уредя с по-бебешки плаж да се кефи малката Simple Smile

Дано само мястото не е фрашкано с руснаци и братя сърби, че тогава ще стане мамата... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт