На море в Гърция - 8

• 158 341
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Руснаци със сигурност няма в Йерисо, те са в големите хотелски комплекси обикновено. Виж за сърби и македонци може би ще има.

# 151
Здравей,
нямам лични впечатления от това хотелче, но ако не се лъжа това е хотелче в което работят семейство българи. Не съм чувала лоши отзиви от тях. В градчето няма много хотели. Напоследък ходят българи, македонци и сърби, но няма руснаци.
В Йерисос в никакъв случай няма да е фрашкано по плажовете. Кафенетата по плажа са по-пълни единствено в събота и неделя след  11 когато си идват местните от Солун.
Морето не е от най-плитките, но в началото става и за игра на малки деца. Хубаво е обаче да имат "раменки" или поясче. На мен лично най-много ми харесва плажа преди къмпинга с кафенето "Caprice".

# 152
  • Пловдив
Благодаря ви за помощта за Керамоти. Писах на Афродита и сега чакам... Пропуснах да ви спомена, че сме с куче - накъде без нея??? Видях в Booking, че в Афродита приемат домашни любимци, обясних им че сме с кучето. Писах и на Ирини, но те ме отрязаха, че не допускат домашни любимци. Violenza, четох някъде из старите теми, че сте имали проблеми с кучо, но пък нашата е малка - 5кг, така че се надявам някой да се смили над нас и да ни прибере...  Laughing

Да, имахме проблеми в Макри, хотелчето беше  Клио, въпреки, че резервацията ни беше с куче и бях упоменала породата, като я видяха казаха, че е много голяма и не може ooooh!
С малките породи е по-лесно  Wink

Аз пак да си питам, дали някой е отсядал в Созополи, интересува ме главно плажа какъв е, набелязала съм тези вили  http://veliko.info/resort-calypso-greece/index.html  ако някой има преки впечатления, моля да сподели Simple Smile

# 153
  • София

Дам, явно за да избегне човек доста шумните сърби и македонци (а понякога и нашенци Simple Smile ) трябва да ходи по островите, там съседи по стая и хавлия ще са основно англичани и немци.

В този ред на мисли се сещам как четох, че на някои от гръцките острови - най-вече Цикладите май - напоследък масово се изкупуват парцели от....японци Sunglasses  Дано да е за добро...

Donkat, много благодаря за отзивите   bouquet 
Според теб дали ще е много шумно там Thinking Мисля да резервирам в това хотелче, а за плажа - все се надявам преди 11 да не е гъчканица. А след този час ще гледаме да се прибираме, че ме е шубе да не изгори малката на обедното слънце, въпреки всички мазила и шапки.

# 154
Като гледам местоположението на хотелчето ми се струва, че няма да е много шумно. Единствения шум би бил от заведението на плажа, което си е със силна музика, но то не е толкова близо до хотелчето. Друг шум за който трябва да се подготвите е шума от моторите - в Гърция винаги има ентусиасти които нарочно правят по-шумни моторите си... Да не забравяме и шума от камбаните на новата църква рано сутрин - гърците са мноого религиозни  Mr. Green и държат това да се знае...

Хубаво е да се подготвите и с противокомарни средства за стаята. Ако все пак забравите: в градчето има няколко супермаркета - голям Масутис и Лидл, както и две аптеки (винаги има една работеща и през почивните дни. Нормално работят до 22 часа с обедна почивка между 14 и 17)

# 155
  • София
Аз пък нямам впечатления сърбите и македонците да са толкова шумни. Миналата година в Дафне съседи ни бяха предимно сърби и македонци , но в никакъв случай не бяха шумни, даже с единия сърбин си пихме ракийката една вечер и много добре си изкарахме. Но може би сме случили на съседи знам ли. За сметка на това българите като чуеха други българи направо поемаха в обратната посока, така и не можах да си обясня защо така. Аз обичам да се запознавам с нови хора когато почивам и изобщо не се притеснявам като срещам други българи в чужбина, даже ми е приятно, но повечето явно не мислят така и странят от другите българи.

# 156
А в Никити каква е предимно клиентелата? Гледам за моето хотелче отзивите в Букинг.ком и Трипадвайзър са предимно на немски и френски.

# 157
  • sofia

Дам, явно за да избегне човек доста шумните сърби и македонци (а понякога и нашенци Simple Smile ) трябва да ходи по островите, там съседи по стая и хавлия ще са основно англичани и немци.

Не важи това за всички острови явно Wink снощи се прибрахме от Лефкада, където общо взето сърбите са основен наплив, както и италианците. Не ми пречат, макар че са шумнички доста. Ще пиша тия дни по-подробно, сега ще кажа само, че Лефкада е приказно красиво място. На отиване минахме за по-нбакратко(хаха) през Едеса, защото имахме среща там с едни приятели - е, Едеса пък силно я препоръчвам с всичките си ръце и крака. Спахме в ето този хотел - http://www.varosi4seasons.com/ - и той прекрасен и изобщо всичко ми хареса много! Ето ви малко снимки оттам: http://www.facebook.com/index.php?stype=lo&lh=Ac95kkG2nZx_WR … 794170&type=1

# 158
  • София
Ами когато бяхме във Вурвуру, сред цялата гмеж на Кариди (основно гърци и немскоговорящи) имаше само две-три сръбски семейства - е, няма такава селения просто  Shocked
Крещяха като луди, псуваха по децата, замеряха се с пясък, плискаха в морето с цели шепи и съответно водата я отнасяха много често и околните...абе с една дума ужасТ...
Имаше една френска двойка до нас - никога няма да забравя как ги гледаха.

Иначе и самите гърци са си доста шумни, но нищо неприятно според мен.
 Та затова сега подхождам с голяма неприязън към сърбите, макар че е много ясно че сред тях ще има и нормални Simple Smile

А някой да знае дали това  http://sakarelouhotel.info/

е наистина близо до плажа Аликес на Амулиани както твърдят.. Thinking Днес съвсем случайно попаднах на него и ме заинтригува.

Bombоto, пиши по-подробно за Лефкада, като ти остане време Simple Smile Снимките обаче нещо не ми се отварят..

# 159
  • София
Супер са снимките, bomboto. A хотелът в Едеса страхотен. Очакваме и снимки от Лефкада. Разкажи къде бяхте отседнали там.

# 160
  • Sofia
http://www.solvex.bg/?AC=60&VID=3148
Момичета някой да е бил в този хотел?За моят период офертата е изгодна но дали хотела отговаря на описаното а и с тази агенция резервиралили сте до сега? bowuu bowuu bowuu

# 161
  • София

Моя приятелка беше ходила със Солвекс на Халкидики преди 2-3 години и беше доволна, нямаше никакви проблеми с резервацията Peace

# 162
Моля пътувалите с кола до о.Закинтос да споделят впечатленията си относно пътя през Йоанина. Нещо ме наплашиха, че бил ужасен - около 300 км изкачвания, завои и т.н. Ще пътуваме в събота и се чудя дали да не минем през Лариса?

# 163
  • у дома
katerinia, и ние много му се чудихме на този хотел - отговаряше на изискванията ни и цената е супер, но в крайна сметка избрахме друг хотел - в Геракини. Обърни внимание само, че климатикът се заплаща във високия сезон - 20 евро седмично. Но така или иначе, на мен ми се струва изгоден като оферта.

# 164
  • София
Добро утро! Аз чак сега, ама много плаж, много нещо....
http://www.keramotigoldensands.gr/contact.html ето тук сме. Хотелът не е на първа линия, но ние така или иначе ходим с колата. На 2ра е, на улицата, зад Белвю. Не мога да го препоръчам. Макар че на нас ни е добре. 2 звезди е, терасата ни е голяма, обзавеждането е старо, има микровълнова и газов котлон, и хладилник. За мен беше важно да е спокойно, каквото е тук. Основно е населен с БГ, има и едни румънци. Децата се чувстват добре. Плажът е супер, хора нарядко, плитко и чисто, спокойно море.
Закуската е типична, хляб, салам, сладко, диня, портокали, маслини, хубаво кафе/за разлика от 4 зв в Обзор/, мляко....
Пак казвам, ние търсихме спокойно. Докато в Белвю ми се видя шумно...

Общи условия

Активация на акаунт