На море в Гърция - 8

• 158 196
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • В полето, под тепето.
А,  виждала съм ги в меню, но без цена, но като ми обясни - засега ми се изпари желанието да ги опитвам.  Laughing

# 391
  • София
Ето малко снимки и от мен: http://tpetkova.snimka.bg/travel/keramoti-2012.687866

# 392
Плажът много пуст изглежда.

# 393
  • София

така беше....бяхме не повече от 10 чадъра българи, през 100 метра.....

# 394
Плажа на Керамоти не е много чист, има отлагания на мазут по пясъка, заради близкото пристанище и фериботите...и много комари, вечер не можеш да седнеш вънка да хапнеш. На решето те правят пущините...

# 395
  • тук-там
Плажа на Керамоти не е много чист, има отлагания на мазут по пясъка, заради близкото пристанище и фериботите...и много комари, вечер не можеш да седнеш вънка да хапнеш. На решето те правят пущините...

Това верно ли? - за мазута.  Joy За четвърти път ще ходим и до сега такова нещо не е имало?

# 396
Верно да. Забележи четвъртия път като идеш черните отлагания по пясъка и няма как да е другояче като фериботите са толкова близо...На мен лично нищо не ми стана, нито обрив, обрива дойде от комарите, нито нещо друго, но не е приятно.

# 397
  • В светлината на слънцето
Ето го мазутения плаж  Joy

Може пък да сме ги изплашили петната и да са избягали през девет планини в десета.  Mr. Green Майтапа настрана, но ако имаше дори минимално количество мазут, аз и девойката първи щяхме да оревем околността - и двете сме със свръхчуствителна кожа и от едното нищо стават едни работи, дето не е за описване. За нея сме тичали по спешност и до Токуда преди време. Така че спокойно си плажувайте, няма му нищо нито на морето, нито на плажа. Peace
Ето и от мен най-сетне малко снимки. С предварителни извинения за обилието от деца, татковци, баби и детско-приятелски кръг (по стара традиция аз чинно липсвам от кадрото Mr. Green).
http://lulumba.snimka.bg/sea/tedi-i-sashko-v-keramoti-i-tasos.687905

# 398
  • София
lulumba, много хубави снимки! Ужасих се като видях дъщеря ти да държи таралеж.  Shocked Нищо ли не ѝ стана? Бях много благодарна при първия ни "допир" с таралежи, че децата се страхуваха и не ги пипнаха с ръце. И двата пуснаха някаква червена смрадлива отрова, която не ми се мисли какво би направила ако беше по телата им.  ooooh! Всъщност преди няколко години в Египет имахме инцидент. Една червена риба отхапа миниатюрно парченце от крака на малката дъщеря и се схвана целия крак. Когато потърсихме помощ, първият въпрос беше дали наистина е от риба или от таралеж, защото по-страшно от таралеж на плажа нямало. Явно наистина са много опасни.

Колкото до мазута - няма гаранция за появяването му и на най-хубавия плаж. Миналата година докато шляпахме по Ситония по невероятно чистите плажове, дори не сме усетили, че е имало капки мазут. Открихме ги по стъпалата си едва на чешмата.

Мисля, че не съм показвала снимка на един от най-красивите плажове на Крит - Балос. За съжаление черното на снимката е мазут:

Това наистина е бедствие. Не знам кога е станал инцидента, но мазутът се беше утаил по дъното и не пречеше в съседство водата да е кристална. Е, това беше от малкото плажове без син флаг.

# 399
  • София
И моите ги пипат таралежите, не съм забелязала да пускат нещо. Но по-миналата година каката се набоде на един и три връхчета останаха в крака-няма такъв ужас за вадене-забра за отрицателно време, детето вие, ние ровим с иглите...Оттогава по скалите-само с аква обувки. 

# 400
  • София
А каква е цената на бензина момичета?

# 401
  • София
А каква е цената на бензина момичета?

Около 1.5 -1.7 евро

# 402
Момичета, ще ходим в края на юли на море в Гърция, Ситония, на вилата на наши гръцки приятели Simple Smile В тази връзка имам малко по-нетрадиционен въпрос, може би мястото му не е в тази тема Embarassed Мисля този път за подарък освен традиционните напитки, да им занеса и някакви хранителни продукти newsm78 Не, че нямат възможност да си купят,ама в тая всеобща криза, да покажем съпричастност Crazy..... Ще взема една хладилна чанта...Та въпросът ми е: Какво да купя? Кашкавал, салами, месо сирене Rolling Eyes Боооооже, вие тук за такава романтика разказвате, а аз с тази проза ви занимавам Embarassed Ама хайде, дайте съветче Praynig Тенкю!

# 403
  • София
Техните са по-хубави от нашите, а ако се намерят и на промоция....пък и знаеш ли как ще го изтълкуват?

# 404
За кашкавал и сирене-забрави,не само че са почти на нашите цени,но са в пъти по-хубави.Може би луканка,пастърма стават newsm78.Ние сме давали домашно сладко и лютеница-много се зарадваха.

Общи условия

Активация на акаунт