На море в Гърция - 8

• 158 160
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Янина, Мецово...

(глей сега как си личи на кого не му се работи Simple Smile)

# 421
  • В светлината на слънцето
Янина, Мецово...

Мдааа... Mr. Green

# 422
  • Sofia
Янина, Мецово...

То и на тези дето сме си вкьщи не им се прави друго hahaha
визирам мен

# 423
  • София
Янина, Мецово...

+ Едеса, но тя става и при по-близки екскурзии.

# 424
През Кулата и на мен хич не ми е приятно минаването.  Thinking То и затова сега предпочетохме да комбинираме с друго нещо, така че да минем през Свиленград. Чакам да видя пътя през Маказа как ще е. Simple Smile
Дали има вероятност да отворят Маказа този сезон newsm78

# 425
# 426
  • В светлината на слънцето
Аз доколкото разбрах там всичко било готово, само се чакало присъствие свише да резне лентата. Ама кога ще стане... newsm78 По принцип беше обявено, че до края на тази година трябва да го отворят.

# 427
  • София
Абе то и на нашето море по магистрала трябваше да ходим това лято ама явно морето е на  Нова Загора   Mr. Green И в тази връзка (и понеже много ме мързи и хич не ми се работи и на мен) днес мисля да направим един лек уикенд нанашето море, за да се нахъся повече са гръцкото после   Mr. Green , а и да видим новата отсечка от магистралата дето я откри Бат Бойко.

# 428
Никога не сме чакали на Кулата, имайки предвид че сме минавали основно в петък, събота или неделя  Simple Smile Пътуваме от Русе и пътят до там ми се струва по-спокоен от този до Созопол например. А какво блаженство наистина ме обзема като минем границата...

# 429
  • Sofia
http://www.hotelnefeli.net/
Изглежда много спокойно и приятно някой сьс пресни мнения от района?  bouquet

# 430
Катериния,
на близо 1 км е от бреговата ивица, насред пустошта. Пише 300 метра в сайта, видях, но според гугъл мапс не са 300 метра и определено не е лесно да се върви през дерето - по пътя е още по-дълго.
Иначе за спокойно - спокойно ще е. И плажът (плажовете) на Сикия са супер. И цената е чудесна.
Мисля си аз при какви условия бих избрала леглото ми да е далеч от всякаква цивилизация - ами, ако е директно на плажа.
Но разни хора, разни идеали Simple Smile

# 431
  • Sofia
Параход мерси е няма да е там то за това се пита и има кой да отговори наистина нямах идея че е толково далече в нищото. bowuu

# 432
  • Варна
Боооооже, вие тук за такава романтика разказвате, а аз с тази проза ви занимавам Embarassed Ама хайде, дайте съветче Praynig Тенкю!

Преди час минах през ЛИДЛ  и заредих за уикендското барбекю-трансилванска,кабаноси,унгарска,деликатесна,поне десетина наденички в пъти по хубави от гръцките..................................

# 433
Аз доколкото разбрах там всичко било готово, само се чакало присъствие свише да резне лентата. Ама кога ще стане... newsm78 По принцип беше обявено, че до края на тази година трябва да го отворят.
Скоро четох някъде, че ще го отварят през септември.  Peace

# 434
А удобно ли е да попитам, дали е възможно да си нося метална туба с безин напълнен от България за да не се налага да досипвам на гръцки цени. Просто искам да съм максимално подготвена за пътуването Thinking

Поздрави,

Еви

Общи условия

Активация на акаунт